The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hahaha én pont Madanach-on probáltam ki a vadi új vérfarkas képességem. Szétkaptam egy pillanat alatt, meg az összes többi rabot is. Aztán kifelemenet meggyûlt a bajom a törp robotgépekkel. Át kellet lopakodnom köztük. Aztán kaptam egy frankó kovácsolós gyûrût, meg az összes cuccomat. Így viszamentem és elkentem a robotok száját.

Apropó, itt belefutottam egy bugba: amikor viszamentem abba az oltár terembe vagy mibe, ahol aki megbízot a küldetéssel kinyírták a korrupt õrök (és engem letartóztattak), az õrök még mindig ott voltak és újra nyomták a szöveget. Aztán mindentõl függetlenül meg is támadtak. Mivel nem akarok problémát a városban így visszatöltöttem és nem mentem be, pedig jó cuccok (meg vagy 800 arany) van hajdani megbízom testén. :/

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

óó a francba😄😄 akkor ez is storno

ugyanis én Madanachal szöktem meg

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

aha gondolom esti órákban van ott, nappal is átnéztem a Smelter lakást és nem volt ott...de már youtube-on megtaláltam...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
Vagy nem...

"If the player decides to side with the Forsworn in the quest No One Escapes Cidhna Mine, Mulush is likely to be killed in the battle as he engages combat but wears no armor."

bocsánat..félreolvastam..

the Foreman of Markarth Smelter.
gugli szerint Bothela nevû alkimista segédje..
ha az meglesz,õ is meglesz
😄😄 marha

Hol találok egy Mulush nevû ürgét Markarthban? asszem Orc, de még egyszer nem láttam a képét

Párzási idõszakban vadászol? Ráadásul az etetõnél? <#duma> <#vigyor> (biztos ismeritek a viccet... <#smile>)
Maximus4

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jagi
Jó, mert azt hittem már a nap sem bátja 😊
Örömmel látom, hogy ezt legalább nem piszkálták 😊)

a vérfarkas meg vámpírmizéria nekem mondjuk kellemes terep. WoD asztalit játszottam nemtom hány évig, képben vagyok ilyen szinten. Nálam még havi 1 muszályátváltozás befért volna a werewolf létbe.
----------------------------------------------------------------------
Továbbá. Kellene a hatások cooldownja a monitor valamelyik sarkába, mint az Oblivionnál volt. Erre láttatok már modot?
----------------------------------------------------------------------

Lunki88
Hanyadik karakterednél jársz? 😊
Fantusz
Elég sok dwemer fémet be lehet olvasztani, és páncélt, fegyvert gyártani (nem minden hulladék olvasztható be)
Winterholdban a mágusoknál kap némi jelentõséget a dwemer technika, de lehet ahoz végig kell csinálni elõtte a céhes karriert, vagy legalábbis egy részét.
Az egyik mágus dwemerek után kutat, kér 10 dwemer fogaskereket, meg ki tudja még mit.
Az Atronach Forge receptjeihez is kellhet dwemer alkatrész (dwemer dinamo)
A romokban található kapcsolók, "mütyürkék" jelentõs része úgy tûnik döglött, legalábbis nem tudjuk, hogyan lehet használni azokat (rákattiontva: nincs nálad a megfelelõ alkatrész).
Lehet DLC-kben, kiegészítõben lesz majd jelentõségük, de legfeljebb csak találgatni lehet.

tudom ezért mondtam, hogy az nem jó...

Fantusz
Vámpír kór betegség (disease), nem méreg (poison).
Cure disease lötyivel ki lehet gyógyulni, amikor még csak fertõzött a karakter, de még nem vámpír (3 nap).
Vámpírrá változott karakternek a cure disease fölösleges lötyi, semmiféle betegséget nem kaphat el, 100% betegség immunitása van a vámpírnak és a vérfarkasnak is.

Cure poison mérgezés gyógyítására való lötyi, pl. a falmerek háziállata, a chaurus igen erõs mérgeket köpköd.

Na akkor jó,mert egy hired trió már megvolt még régebben Whiteruntól nem messze egy kis toronynál😊

Ellenben ahol ez a magányos rám támadt,találtam egy dwemer convertort..gyorsan vissza is pucoltam a házamba,hogy hozzak dwemer
cuccokat,azt hittem majd a centurion dynamo core-tól hirtelen valami
csillagkapus ZPM hatás lesz és valami égbenyúló fénnyel feltámad az
oszlop..de sajnos nem..azon kívül,amit yt-n láttam,hogy valami kristályt
töltök fel vele,semmi haszna a dwemer cuccoknak meg a töltõnek?
Fantusz
Lehet, hogy semmit nem csináltál, magányos bérgyilkosok kézzelfogható ok nélkül is rád támadnak.
Van náluk egy megbízó levél Astridtól, bla-bla szöveggel, de abból nem sok derül ki.
Olyan esetekben, amikor valakinek nyomós oka van a bosszúra (loptál tõle, megölted egy hozzá tartozóját, stb.) nem magányos bérgyilkos fog a nyomodba eredni, hanem egy hired thug csapat.
A náluk lévõ levélbõl kiderül ki a megbízó, az illetõnek valóban ártottál (küldetésben, vagy magán akcióban, de kellmetlenséget okoztál neki)

Batmanci
Soha nem tudom melyik linket kell berakni, hogy meg is jelenjen.

@IXEMGabeo!
Úgy értettem, hogy nem nyírtad még ki, mivel nem kell neki oboa?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Batmanci

Batmanci
Nehogy 'aszidjétek csak duma!

folyamatosan szívók valakibõl, aki alszik visszaugrom 2. szintre, most megittam egy Cure poison potiont, de sztem az nem jó, az csak a folyamatot állítja meg és nem szünteti meg...Falionhoz kell asszem elmenni õ tudja a megoldást

nem járok Solitude-ban mostanság😄 most úgy Ivarstead környékén kalandoztam kipucoltam 2 barlangot az egyikük egy vízesés mögött volt, megcsináltam a Gauldur testvérek legendáját. Nagyon fasza küldetés sorozat volt...

azután Winterholdban jártam és most ott teljesítek mindent, amit tudok😊

Batmanci
Ja, pióca vagy még?

Batmanci
Igen, valamivel egyszerûbben is meg lehet szerezni majd a "Zenész Furulyáját". Igaz, IXEMGabeo?
Pantea még él? 😊

Batmanci
Ha a Steed Stone-ról vala szó, az észak-nyugaton õrzi a hómezõt, de ha a kõ neve, Serpent, észak-keleten találhatod, és hasonló tevékenységet ûz.

na majd még meg fogsz lepõdni Calixto micsoda központi szereplõ lesz ott😊

még szép,hogy le😊
Batmanci
Valakinek betettél!
Valszeg, Whiterunban, amikor a fogságba lévõ fiú holléte után nyomoztál.
Ne aggódj, többen is megindultak utánad, mivel Astrid nem tréfál.
De tudnod kell ki küldte, mert a gyilkosnál ott a megbízólevél. (már ha, leverted)

Mit csinálhattam,hogy megyek megyek a messzi hegyek között,erre rám ront egy bérgyilkos,akit a Dark Brotherhood küldött rám,noha még nem találkoztam velük,nem csináltam küldetést nekik,sõt becsületesen még csak nem is lopok semmit,ami lophatóként van feltüntetve?😊
Óriási poén Winterholdban a House of Curiosities. A fickó 2 aranyért körbevezet minket megcsodálni a lopott cuccait, de mikor elfordul, lehet is összeszedni az értékes scoll-okat, köveket 😄
Ez a kõ hol van? Én csak a Lovers Stone-t találtam meg. Attól gyorsabban fejlõdök.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Tegnap kipróbáltam a vérfarkas formát. Kifejezetten kellemes csalódás. A nem alvás rendesen viszonylag kis hátrány a sok-sok bonuszhoz képest. Kár hogy csak napi egyszer lehet.

Bár azt olvastam van valami átkozott gyûrû, amirõl ha levesszük az átkot, akkor anyiszor változunk át amennyiszer akarunk.

Ejjha. De ha elvetted akkor elvileg beköltözhetsz a házába. Azért írd majd meg miket mûvel mert kiváncsi vagyok rá.

Anno az Obliviont PC-n játszottam és azon (nagyon) keves játékok egyike volt, aminél haználtam modokat. Az egyik az a reális élõvilág és környezet (tehát a rablók végig rablóformák voltak, a zsákmány is mindig a helyszínnek megfelelõen igazodott, szóval egy erdei faházban nem volt üveg páncél, meg varázserejû fegyver). Aztán feltettem még egy +haj módot,... jah tudom, de tök jó hajak voltak, nagyon sokat dobtak a karakterjeimen. Akor még egy módot, hogy ha levetköztettem õket akkor meztelenek voltak (engem zavart, hogy mindig mindenkin van fehérnemû). És... asszem mást nem.

Batmanci
Azt gondolom, inkább inspiráltalak!
Tanulj angolul! 😊

xblades
Szóval én is körülnéztem Skyrim "határain" túl, nyilván láttátok a videot errõl és emiatt ment több forumon is milyen jó lenne ha a moderek megcsinálnák ezt a területet is.

Hát nem ennyire szép a dolog úgyanis a terület nagy része csak lod, nincs valós tartalom mögötte. Valóságban sokkal több munka lesz vele annak aki nekiáll mert terraformálni is kell.

Viszont a csavar a dologban hogy lod-ot egy meglévõ dologról-területrõl lehet csinálni. Ami azt jelenti hogy a fejlesztõknek megvan ez csak nem adták a játékhoz. Nyilvánvalóan a játék méretének minimalizálásának érdekében, és "munkájuk" védelmének érdekében 😊
A pályán már meglévõ kapuk meg adják a lehetõséget hogy Dlc formájában õk adják ki.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

tudod h kell az emberbe lelket önteni 😄

Batmanci
Fantusz, Te sem tudod, mitõl tudnék screenshotokat gyártani?
Még egyszer, az AllowScreenShots=1 vagy 0 nem sokat lendített a dolgon, és mindkét ini-be be van írva.

Batmanci
Akkor jó sokáig fogsz játszani vele.
Az Obli 2006-os, és 2010-ben lett kész a teljes honosítás. (Igaz, abba már benne volt a két kieg meg pár mod is)
Sztem, két éven belül nem kéne számítani arra, hogy a Skyrim magyar felirattal játszható lenne.
Aztán ott van, hogy az év végén, vagy jövõ év elején jönni fog egy nagy volumenû dlc, ami inkább kieg lesz, ahogy az az Oblinál is történt. Az szintén nem lesz hamar magyar.
A Bethesda hülye is lenne, ha nem gyártana le hozzá egy-két nagy kieget.
Úgyhogy, nem akarom, hogy szomorkodj, de szerintem hamarabb megtanulsz angolul, minthogy elkészülne a fodítás, de ne legyen igazam!

nagyon szép és izgis játék ez alig várom a magyaritást mert ig nem olyan poén h nem értem a lényeget 😞

Laza
Én már megcsináltam, és nem adja be újra ha elolvasom a könyvet, pedig azóta sokszor kinyitottam már.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fantusz
Nem érdemes bele menni a témába, mert attõl függõen, hogy X, vagy Y milyen stílusban játszik mások lehetnek a "szerintem legjobb" stone-k.
Neked a plusz teherbírást adó kõ jön be, de vannak, akik nem szednek fel minden filléres vackot, s talán már a páncéljuk sem nyomja õket, nkik az egy teljesen haszontalan kõ.
Vannak, akiknek fontos a plusz XP, másoknak nem - 13 "csillagkõ" van Skyrimben, mindenki találhat szimpatikusat.

Mágushoz nekem az Atronach jön be, mások meg utálják az Elementál követ - no, és? õk válasszanak maguknak szimpatikusabbat :-)

yesname
Szerintem a +100 teherbírást adó. Most destructionos maget játszom és azzal is olyan easy master szinten, hogy sirok. Szóval én szempontomból nem kellenek ilyen armor, resist és hasonlónövelõ kavicsok.
(Komolyan nem is értem miért sírnak sokan a dest gyengesége miatt. Egy picit nehezebb vele, mint a nyílas tolvajjal, mondjuk mintha lenne a master felett még egy szint.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

JethroHUN
Lord Stone szerintem a leghasznosabb +50 Armor és 25% magic resist.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fantusz
Ebben nem tudunk segíteni, dönts belátásod szerint - bármikor lecserélheted az aktuális kõ hatását egy másikéra, úgyhogy nagyot nem kockáztatsz.

JethroHUN
Itt a pontos leírás, ha érdekel 😊

kössz, ezt jó tudni...

találtam egy szentélyt..nagyon elgondolkodtam rajta...eleddig 100as cipekedés növelõ van rajtam..ez meg adna gyorsabb skill növekedést.😊
Fantusz
Egy küldetéshez adta, de nem reklamál, ha nem viszed azonnal vissza.
Tanonc szinten jó hasznát veszed a kesztyûnek, képzettebb mágusként már nem lesz rá szükséged.

JethroHUN
Nem a kesztyûtõl van, hanem miután "használtál" egy kék kutat. Oszd be 😄
4-5 db van, és kb ~1 óráig hat.

Winterholdi akadémián egy Drevis nevû elf érdekes kesztyûket bízott rám, elég durván regenerálódik tõle a magicka😄

micsoda jó kis küldetés sorozat volt a Gauldor legenda😊

3 tesó elintézve és az amulet az enyém😊 ez tényleg jóféle volt