The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apropó, itt belefutottam egy bugba: amikor viszamentem abba az oltár terembe vagy mibe, ahol aki megbízot a küldetéssel kinyírták a korrupt õrök (és engem letartóztattak), az õrök még mindig ott voltak és újra nyomták a szöveget. Aztán mindentõl függetlenül meg is támadtak. Mivel nem akarok problémát a városban így visszatöltöttem és nem mentem be, pedig jó cuccok (meg vagy 800 arany) van hajdani megbízom testén. :/
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
ugyanis én Madanachal szöktem meg
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"If the player decides to side with the Forsworn in the quest No One Escapes Cidhna Mine, Mulush is likely to be killed in the battle as he engages combat but wears no armor."
the Foreman of Markarth Smelter.
ha az meglesz,õ is meglesz
Hol találok egy Mulush nevû ürgét Markarthban? asszem Orc, de még egyszer nem láttam a képét
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Örömmel látom, hogy ezt legalább nem piszkálták 😊)
a vérfarkas meg vámpírmizéria nekem mondjuk kellemes terep. WoD asztalit játszottam nemtom hány évig, képben vagyok ilyen szinten. Nálam még havi 1 muszályátváltozás befért volna a werewolf létbe.
----------------------------------------------------------------------
Továbbá. Kellene a hatások cooldownja a monitor valamelyik sarkába, mint az Oblivionnál volt. Erre láttatok már modot?
----------------------------------------------------------------------
Winterholdban a mágusoknál kap némi jelentõséget a dwemer technika, de lehet ahoz végig kell csinálni elõtte a céhes karriert, vagy legalábbis egy részét.
Az egyik mágus dwemerek után kutat, kér 10 dwemer fogaskereket, meg ki tudja még mit.
Az Atronach Forge receptjeihez is kellhet dwemer alkatrész (dwemer dinamo)
A romokban található kapcsolók, "mütyürkék" jelentõs része úgy tûnik döglött, legalábbis nem tudjuk, hogyan lehet használni azokat (rákattiontva: nincs nálad a megfelelõ alkatrész).
Lehet DLC-kben, kiegészítõben lesz majd jelentõségük, de legfeljebb csak találgatni lehet.
Cure disease lötyivel ki lehet gyógyulni, amikor még csak fertõzött a karakter, de még nem vámpír (3 nap).
Vámpírrá változott karakternek a cure disease fölösleges lötyi, semmiféle betegséget nem kaphat el, 100% betegség immunitása van a vámpírnak és a vérfarkasnak is.
Cure poison mérgezés gyógyítására való lötyi, pl. a falmerek háziállata, a chaurus igen erõs mérgeket köpköd.
Ellenben ahol ez a magányos rám támadt,találtam egy dwemer convertort..gyorsan vissza is pucoltam a házamba,hogy hozzak dwemer
cuccokat,azt hittem majd a centurion dynamo core-tól hirtelen valami
csillagkapus ZPM hatás lesz és valami égbenyúló fénnyel feltámad az
oszlop..de sajnos nem..azon kívül,amit yt-n láttam,hogy valami kristályt
töltök fel vele,semmi haszna a dwemer cuccoknak meg a töltõnek?
Van náluk egy megbízó levél Astridtól, bla-bla szöveggel, de abból nem sok derül ki.
Olyan esetekben, amikor valakinek nyomós oka van a bosszúra (loptál tõle, megölted egy hozzá tartozóját, stb.) nem magányos bérgyilkos fog a nyomodba eredni, hanem egy hired thug csapat.
A náluk lévõ levélbõl kiderül ki a megbízó, az illetõnek valóban ártottál (küldetésben, vagy magán akcióban, de kellmetlenséget okoztál neki)
@IXEMGabeo!
Úgy értettem, hogy nem nyírtad még ki, mivel nem kell neki oboa?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
azután Winterholdban jártam és most ott teljesítek mindent, amit tudok😊
Pantea még él? 😊
Valszeg, Whiterunban, amikor a fogságba lévõ fiú holléte után nyomoztál.
Ne aggódj, többen is megindultak utánad, mivel Astrid nem tréfál.
De tudnod kell ki küldte, mert a gyilkosnál ott a megbízólevél. (már ha, leverted)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Bár azt olvastam van valami átkozott gyûrû, amirõl ha levesszük az átkot, akkor anyiszor változunk át amennyiszer akarunk.
Anno az Obliviont PC-n játszottam és azon (nagyon) keves játékok egyike volt, aminél haználtam modokat. Az egyik az a reális élõvilág és környezet (tehát a rablók végig rablóformák voltak, a zsákmány is mindig a helyszínnek megfelelõen igazodott, szóval egy erdei faházban nem volt üveg páncél, meg varázserejû fegyver). Aztán feltettem még egy +haj módot,... jah tudom, de tök jó hajak voltak, nagyon sokat dobtak a karakterjeimen. Akor még egy módot, hogy ha levetköztettem õket akkor meztelenek voltak (engem zavart, hogy mindig mindenkin van fehérnemû). És... asszem mást nem.
Tanulj angolul! 😊
Hát nem ennyire szép a dolog úgyanis a terület nagy része csak lod, nincs valós tartalom mögötte. Valóságban sokkal több munka lesz vele annak aki nekiáll mert terraformálni is kell.
Viszont a csavar a dologban hogy lod-ot egy meglévõ dologról-területrõl lehet csinálni. Ami azt jelenti hogy a fejlesztõknek megvan ez csak nem adták a játékhoz. Nyilvánvalóan a játék méretének minimalizálásának érdekében, és "munkájuk" védelmének érdekében 😊
A pályán már meglévõ kapuk meg adják a lehetõséget hogy Dlc formájában õk adják ki.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Még egyszer, az AllowScreenShots=1 vagy 0 nem sokat lendített a dolgon, és mindkét ini-be be van írva.
Az Obli 2006-os, és 2010-ben lett kész a teljes honosítás. (Igaz, abba már benne volt a két kieg meg pár mod is)
Sztem, két éven belül nem kéne számítani arra, hogy a Skyrim magyar felirattal játszható lenne.
Aztán ott van, hogy az év végén, vagy jövõ év elején jönni fog egy nagy volumenû dlc, ami inkább kieg lesz, ahogy az az Oblinál is történt. Az szintén nem lesz hamar magyar.
A Bethesda hülye is lenne, ha nem gyártana le hozzá egy-két nagy kieget.
Úgyhogy, nem akarom, hogy szomorkodj, de szerintem hamarabb megtanulsz angolul, minthogy elkészülne a fodítás, de ne legyen igazam!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Neked a plusz teherbírást adó kõ jön be, de vannak, akik nem szednek fel minden filléres vackot, s talán már a páncéljuk sem nyomja õket, nkik az egy teljesen haszontalan kõ.
Vannak, akiknek fontos a plusz XP, másoknak nem - 13 "csillagkõ" van Skyrimben, mindenki találhat szimpatikusat.
Mágushoz nekem az Atronach jön be, mások meg utálják az Elementál követ - no, és? õk válasszanak maguknak szimpatikusabbat :-)
(Komolyan nem is értem miért sírnak sokan a dest gyengesége miatt. Egy picit nehezebb vele, mint a nyílas tolvajjal, mondjuk mintha lenne a master felett még egy szint.)
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Tanonc szinten jó hasznát veszed a kesztyûnek, képzettebb mágusként már nem lesz rá szükséged.
4-5 db van, és kb ~1 óráig hat.
3 tesó elintézve és az amulet az enyém😊 ez tényleg jóféle volt