The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A ceremónián mondhattam volna,hogy köszi nem,de mivel ki akartam próbálni ezt a játékelemet is igent mondtam😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Inkább azt kérdem hol lehet magasabb szintû Conjuration spelleket venni ?
Mert Whiterunban a Dragonsreach kastélyban csak Apprentice szintû Conjuration spelleket lehetett tõle venni !
Az egyik küldetésnél Markath-ba kellett mennem.Mielõtt bementem volna az egyik épületbe megállított egy ork némber,gyorsan végigdaráltam a párbeszédet,erre kiderült,hogy 'véletlenül' sikerült elvennem😛
Megvolt a ceremónia,(gondoltam kipróbálom a játékba ezt az esküvõsdit)felajánlottam,hogy hol lakjunk,de a választ gyorsan elhadarta és eltûnt.Mire kimentem utána a templomból,nem volt sehol.
Merre keressem?
2 házam van,de egyikben sincs.Ghorza gra-Bagol-ról van szó,akinek elvileg Markarth-ban van a székhelye,de ott sincs.Megvártam mindenhol az éjszakát,hátha ott alszik,de nem😞
Szeretnék baromi gyorsan elválni😄
Mert eddig csak a Flame Atronach és a Flaming Wolf spelleket tudtam megvenni !
Nem vágjuk az xbox témát, de azóta valami live akármin elvileg elkezdte tölteni a patch-et, csak a net annyira vacak, hogy nem nagyon sikerült. :S
De akkor ez csak ennyi, igaz? A netrõl updateli magát, igaz?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
ezt a küldetést tegnap csináltam meg. Nagyon tetszett, ahogy felvezették a szereplõk és ahogy sorban haltak meg😊
legvégén semmilyen jutalmat nem kaptam, de az sem érdekelt, mert érdekes volt.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Segítség kellene. Eltünt Lydia😊
A 3. companions küldetésnél ( mikor Farkassal tisztítunk ki egy romot- Proving Honor) Lydia nem jött velem a küldetésre...
Gondoltam azért , mert Farkas jött velem, és Lydiát ott találom, ha visszatérek.
De se a házban Whiterunban, se a Companions fõhadiszállásán nincs. Sõt a fellegvárban sem találtam..
Hol lehet?
Bega82 barátnõje.
én a gyorsabb praktikusabb fejlesztést választottam, kétkezesre és heavy armorra tolni 1-et 1-et Speech, pickpocket, archery, enchant, de fõleg az elsõ 2-t szerettem volna minél elõbb felfejleszteni. Nem is jártam rosszul😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Azért fagyott ki, mert ne mvolt rajtam egy nyaklánc, ami a küldetéshez kell. -.-
Labirynthiában keresek egy varázsló botot, és amikor leérek egy lépcsõ aljára,kis folyosó lefele és vmi kék fény szûrõdik ki, ha a közelébe megyek kifagy. Nemtom hogy grafikai beállítás zavarja e, majd kipróbálom.
Mégis mûködik minden jól (SkyUI, SKSE stb.). Fura lenne, ha nem menne.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A leírásban is ez áll, tudom. De akkor töröljétek ki az "src" mappát, és nézzétek meg mit mûvel az skse_loader, meg a SkyUI.
Ezért javasoltam, hogy tegye azt is oda. Nem foglalja el a vincsi nagy részét, de ha valamihez nyúlni akar, tud - mármint a skse, skyui vagy akár a skybooster. Nyilván nem fog, és az elõbbi modok mások is, de akkor miért az src mappába kell tenni õket. 200 kb-on nem szoktam szarozni, nem oszt, nem szoroz, de ha ettõl normálisan mûködik, akkor csak jó, ha ott van. -.
De az én véleményem nem számottevõ, tehát mindenki azt tesz, ami neki jólesik, én csak segíteni akartam. Talán nem vágtam haza a játékát a kollégának. Eztán majd segítenek a Nagyok.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Az idõtartamot növeli, de duplázza a mana igényt, és úgy nem éri meg.
Idézel egy dermora lordot 4 percre, de nem marad manád másikat megidézni, vagy ugyanennyi manából idézel két dremora lordot két percre - melyik a jobb? :-)
Két erõs summonnal gyekorlatilag megoldhatod az állandó kiséretet is, csak annyit kell tenned, hogy kb 1 percnyi eltéréssel idézed meg õket, s amikor szétoszlik, újra idézed (persze idõnként összecsúsznak az idézési idõk, de a Thrallokat elõcsalogatni sokkal macerásabb mûvelet, hókuszpókuszolni kell másodperceken keresztül, ráadásul mindkét kézzel)
Az idézés teljesen háttérbe szorítja a destructiont, és az illusion is fölöseges két dremora lord mellé.
A conjurerem most 42es szintû, 100as conjuration mellett az one hand 85ös, nehézpáncél 67.
Ezzel szemben a destruction, illusion 20as szint alatti, az alteration 45ös, a restoration ami 70 fölötti (tulajdonképpen az is fölöslegesen)
A powerténelésnél inkább a mana növelésnek lehet igazán haszna, hisz az elsõ szinteken egy-egy conjuration varázslat szinte az összes manát felzabálja, nincs tartalék, ami ugye nem egy megnyugtató helyzet egy mágusnál.
Az általad elképzelt karakter egyszerûen mûködhet: jobb kezében a kard, bal kezén egy szintjének megfelelõen erõs lény áll készenlétben (nálam ez a flame atronach volt, amit Whiterunban Farangartól megvehetsz).
A bal kezedben lévõ spell tulajdonképpen egy pajzs, mert ha gondban vagy, egy pillanat alatt bedobhatod az elementált a karid és az ellenfele közé.
Farangartól érdemes még a Soul trap varázslatot is beszerezni, s hozzá apró lélekköveket.
A varázslatot ugyan nem sokáig használod (kezdetben meg veszélyes is, mert elég sok manát felzabál), de jól lehet vele fejleszteni a conjurationt, sokkal gazdaságosabb, mint trénerre költeni.
Idézó az enchantot is gyorsan tudja húzni, csak lélekkõ legyen nála elég, ha a perkek megvannak, s megüt valakit a fegyverrel, az már egy plusz lélek, nem baj, ha a summon öli meg.
Ha teljesen "szabályos" akarsz lenni, akkor a soul trap-es exploitot ne használd 😊 De én kb. 60-ig felnyomtam egy kecske hulláján gyakorlatozás címszó alatt 😛 😄
A 25%-os mágiaellenállása is hasznos lesz.
A Mage Stone-t késõbb érdemes lecserélni valami hatásosabbra (kezdetben jól jön a gyorsabb fejlõdés miatt az a Mage), én az Atronach stone mellett vagyok, ami +50 manát ad, és 50% varázslat elnyelés bónuszt (a rád küldött sebzõ varázslatok fele manává alakul), negatív módosítója az 50% manareg csökkenés, ami viszont egy idézõnél elhanyagolható, hisz nem varázsol folyamatosan, neki a maximális mana mennyisége a mérvadó a varázslataihoz (meg tudja-e idézni a lényt, vagy sem)