The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maximus4
Én arra értettem a véletlent,hogy nem figyeltem oda a párbeszédre amikor megkérdezte,hogy elvenném-e😊
A ceremónián mondhattam volna,hogy köszi nem,de mivel ki akartam próbálni ezt a játékelemet is igent mondtam😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

enlightened
Kimész és gyakod az ellent az egykezes fegyverrel!

Az egykezes fegyver képzetséget, hogy lehet jól fejleszteni? Nem trénerre gondolok (és nem konzol parancsra).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

enlightened
Mi? Véletlenül hogy lehet elvenni valakit? Úgy tudom, hogy ahhoz Riftenbe kell menni a templomba a gyûrûvel. Azt véletlenül nem tudod kihagyni. Emlékeznél rá ha a templomban elvetted volna.

Ez fura, mert akkor szokott gáz lenni, ha a boldogító igen után hagyod kimenni a templomból. De ha már megbeszéltétek, hogy nálad fogtok lakni, akkor ott kéne lennie, nem tom hova tûnhetett.
wesker24
<#worship>
Maximus4
Itt nézz körül.Minden le van írva.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

wesker24
na öt megtaláltam de egyenlõre csak trainingelni tudtam nála !

Inkább azt kérdem hol lehet magasabb szintû Conjuration spelleket venni ?

Mert Whiterunban a Dragonsreach kastélyban csak Apprentice szintû Conjuration spelleket lehetett tõle venni !
Maximus4
Például College of Winterhold-ban Phinis Gestor-tól.

Maximus4
Lenne egy láma kérdésem.
Az egyik küldetésnél Markath-ba kellett mennem.Mielõtt bementem volna az egyik épületbe megállított egy ork némber,gyorsan végigdaráltam a párbeszédet,erre kiderült,hogy 'véletlenül' sikerült elvennem😛
Megvolt a ceremónia,(gondoltam kipróbálom a játékba ezt az esküvõsdit)felajánlottam,hogy hol lakjunk,de a választ gyorsan elhadarta és eltûnt.Mire kimentem utána a templomból,nem volt sehol.
Merre keressem?
2 házam van,de egyikben sincs.Ghorza gra-Bagol-ról van szó,akinek elvileg Markarth-ban van a székhelye,de ott sincs.Megvártam mindenhol az éjszakát,hátha ott alszik,de nem😞
Szeretnék baromi gyorsan elválni😄

wesker24
Hol lehet magasabb szintû Conjuration spelleket megtanulni/venni ?

Mert eddig csak a Flame Atronach és a Flaming Wolf spelleket tudtam megvenni !
Ja, én meg elkezdtem a summoner karimat, amit tervezgettem tegnap! Tényleg nagyon brutális. És igaza volt Fantusznak, valóban az idézés fejlõdik nagyon gyorsan! 😊 Bár az egykezes is elég gyorsan megy, viszont arra nem pakolok perk pontokat, mert azt késõbb nem annyira akarom használni, csak itt az elején még kevés a sikerhez a megidézett lény, meg hát a conjuration fejlesztéséhez is jó a bound weapon. 😉 Conjuration-enchanting-heavy armor-smithing a fejlesztési irány egyelõre, de eddig tetszik nagyon! 😊
Sorry! Mondta, hogy fog itt kérdezni, de nem tudtam, hogy az én loginommal... asszem jelszót kéne változtatnom! <#eplus2>
Nem vágjuk az xbox témát, de azóta valami live akármin elvileg elkezdte tölteni a patch-et, csak a net annyira vacak, hogy nem nagyon sikerült. :S
De akkor ez csak ennyi, igaz? A netrõl updateli magát, igaz?
Jagi
Lydia ott van a Whiterun-i házban, nekem az ajtó mögötti széken ücsörgött, én sem vettem észre, csak hallottam hogy be-be szólogat, utána jött a LOL.

A lázadókhoz vagy a légióhoz jobb csatlakozni? Mik a fontosabb különbségek?

JethroHUN
Ha ez az a lexicon amit Riftennél egy dilis argoniai adott neked, akkor kaptál jutalmat miután aktiváltad az a kockát a pálya végén. Nézd meg az active effeckteket. Ott lesz Ancient knwoledge. Asszem minden drwarven cuccra +25% bónus. Gondolom armor/sebzés

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ezt a küldetést tegnap csináltam meg. Nagyon tetszett, ahogy felvezették a szereplõk és ahogy sorban haltak meg😊

legvégén semmilyen jutalmat nem kaptam, de az sem érdekelt, mert érdekes volt.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Tehát csak annyi, hogy bemásolom az eredeti könyvtárban nem is létezõ fájlokat? Nem kell semmi mást csinálni, beállítani a játékban stb?
Vannak boundolt fegyókkal is kivégzések 😉
Wreck86
Lehet meghalt,de próbálj fast travellel a küldetés után ide oda menni,hátha ott lesz melletted.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

hello

Segítség kellene. Eltünt Lydia😊
A 3. companions küldetésnél ( mikor Farkassal tisztítunk ki egy romot- Proving Honor) Lydia nem jött velem a küldetésre...
Gondoltam azért , mert Farkas jött velem, és Lydiát ott találom, ha visszatérek.
De se a házban Whiterunban, se a Companions fõhadiszállásán nincs. Sõt a fellegvárban sem találtam..
Hol lehet?
Sziasztok. Segítségeteket szeretném kérni. Xboxot vettem tegnap és az lenne a kérdésem, mondták a boltba hogy kéne patch-elni a Skyrimot.. Kérdés! Mindezt hogyan kell? Elõre is köszi.
Bega82 barátnõje.
sokan mondják a destruction önmagában kevés...én ahogy láttam videokon, sokkal lassabban megy le az életcsík lénytõl függõen, mintha lecsapnám a kétkezesemmel😊

én a gyorsabb praktikusabb fejlesztést választottam, kétkezesre és heavy armorra tolni 1-et 1-et Speech, pickpocket, archery, enchant, de fõleg az elsõ 2-t szerettem volna minél elõbb felfejleszteni. Nem is jártam rosszul😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pontosan, ahogy mondod😊

Jagi
Sokan vannak így, köztük én is, hiszen jó arc volt velünk. Segített ebben-abban tudván, hogy õ is beszívhatja ám^^

JethroHUN
Egy valamit nagyon hiányolok és (-toltam az Oblivionból is) a történetre nagyon kevés befolyásunk van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A polgárháborút lehet 3 féle képen elintézni, annyi. Meg Paarthmatux megölése, de az sztem nem változtat semmin.
El tudtam volna képzelni h olyan befejezést, h ha nem bántjuk és elintézzük Alduint akkor békességre lehetne beszélni a sárkányokat. Inkább a Way if the Voice szerint létezzenek, mint világ elpusztítás, világuralomra törekedve. Én biztos nem bántom szegény öreg Dov-ot 😊

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Wreck86
Aham.
Azért fagyott ki, mert ne mvolt rajtam egy nyaklánc, ami a küldetéshez kell. -.-

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
1 dolog kezd idegesítõ lenni a játékban, a kifagyás.
Labirynthiában keresek egy varázsló botot, és amikor leérek egy lépcsõ aljára,kis folyosó lefele és vmi kék fény szûrõdik ki, ha a közelébe megyek kifagy. Nemtom hogy grafikai beállítás zavarja e, majd kipróbálom.

yesname
Én mem töröltem ki az src mappát, mivel programozó vagyok, tudom mit jelent, tehát nem is használtam fel semmire. (Csupán kukkolgattam a forráskódot 😊 ).
Mégis mûködik minden jól (SkyUI, SKSE stb.). Fura lenne, ha nem menne.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Batmanci
Mindenképp igazatok van, és bocs, hogy beleugattam!
A leírásban is ez áll, tudom. De akkor töröljétek ki az "src" mappát, és nézzétek meg mit mûvel az skse_loader, meg a SkyUI.
Ezért javasoltam, hogy tegye azt is oda. Nem foglalja el a vincsi nagy részét, de ha valamihez nyúlni akar, tud - mármint a skse, skyui vagy akár a skybooster. Nyilván nem fog, és az elõbbi modok mások is, de akkor miért az src mappába kell tenni õket. 200 kb-on nem szoktam szarozni, nem oszt, nem szoroz, de ha ettõl normálisan mûködik, akkor csak jó, ha ott van. -.
De az én véleményem nem számottevõ, tehát mindenki azt tesz, ami neki jólesik, én csak segíteni akartam. Talán nem vágtam haza a játékát a kollégának. Eztán majd segítenek a Nagyok.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Ja, és még egy nagyon fontos (csak viccelek, igazából elhanyagolható jelentõségû <#vigyor>) kérdés: az idézett fegyverrel is vannak kivégzõ animációk? <#smile>
Ja értem. Akkor ez is olyan, mint a destruction ágnál, ott sem érné meg a dual cast, egyedül az impact perk miatt érdemes használni. De akkor itt meg egyáltalán nem. Az idézett fegyvernél is csak ennyi, hogy több ideig tart?
Fantusz
Nem kell dual casting.
Az idõtartamot növeli, de duplázza a mana igényt, és úgy nem éri meg.
Idézel egy dermora lordot 4 percre, de nem marad manád másikat megidézni, vagy ugyanennyi manából idézel két dremora lordot két percre - melyik a jobb? :-)

Két erõs summonnal gyekorlatilag megoldhatod az állandó kiséretet is, csak annyit kell tenned, hogy kb 1 percnyi eltéréssel idézed meg õket, s amikor szétoszlik, újra idézed (persze idõnként összecsúsznak az idézési idõk, de a Thrallokat elõcsalogatni sokkal macerásabb mûvelet, hókuszpókuszolni kell másodperceken keresztül, ráadásul mindkét kézzel)

Jah, nem tudom, én mondjuk most "melózom", szóval csak itt néztem. 😊
Hmm, nekem pedig ezt írja: "Dual casting a Conjuration spell overcharges the spell, allowing it to last longer." Lehet, h korábbi verziód van fent?
Fantusz
Sokszor leírtam már errõl a véleményemet, de azóta is tartom: a conjuration lett a legerõsebb mágia iskola Skyrimben, annyira erõs, hogy képes megölni a többi irányzatot.
Az idézés teljesen háttérbe szorítja a destructiont, és az illusion is fölöseges két dremora lord mellé.

A conjurerem most 42es szintû, 100as conjuration mellett az one hand 85ös, nehézpáncél 67.
Ezzel szemben a destruction, illusion 20as szint alatti, az alteration 45ös, a restoration ami 70 fölötti (tulajdonképpen az is fölöslegesen)

Nem, csak ennyit ír, amit idézõjelben írtam az elõbb.
Én speciel sose dualcastolok conjurationt... Ha "elfogyik" valami, akkor varázsolok újat.
Idõtartam, de sztem ezt írja is a perknél.
Fantusz
Kezdetben van némi értelme a conurationt a soultrapal húzni, de nem is igazán a skill miatt, hisz az nagyon jó ütemben fejlõdik a játékban, fölösleges eröltetni.
A powerténelésnél inkább a mana növelésnek lehet igazán haszna, hisz az elsõ szinteken egy-egy conjuration varázslat szinte az összes manát felzabálja, nincs tartalék, ami ugye nem egy megnyugtató helyzet egy mágusnál.

Értem. És a conjuration dual casting miben nyilvánul meg? Mert az "overcharges the effects into an even more powerful version" nem teljesen specifikus. Pl. az idézés idõtartama növekszik meg, ha dual castolom? Vagy erõsebb lesz a segítõ?
Ezek szerint ha bound karddal soultrappelsz, az is fejleszti a conjurét? Tényleg durva ez az ág <#nyes>
Én is szükségbõl váltottam conjurationra - kellett a 10. szintû karimnak a 40-es destruction helyett valami, amivel túl is élem a játékot 😊
Bizony, nekem is volt rá példa még az elején! 😄
Fantusz
Hacsak el nem rontod az idézés fog nagyon gyorsan fejlõdni :-)
Az általad elképzelt karakter egyszerûen mûködhet: jobb kezében a kard, bal kezén egy szintjének megfelelõen erõs lény áll készenlétben (nálam ez a flame atronach volt, amit Whiterunban Farangartól megvehetsz).
A bal kezedben lévõ spell tulajdonképpen egy pajzs, mert ha gondban vagy, egy pillanat alatt bedobhatod az elementált a karid és az ellenfele közé.
Farangartól érdemes még a Soul trap varázslatot is beszerezni, s hozzá apró lélekköveket.
A varázslatot ugyan nem sokáig használod (kezdetben meg veszélyes is, mert elég sok manát felzabál), de jól lehet vele fejleszteni a conjurationt, sokkal gazdaságosabb, mint trénerre költeni.
Idézó az enchantot is gyorsan tudja húzni, csak lélekkõ legyen nála elég, ha a perkek megvannak, s megüt valakit a fegyverrel, az már egy plusz lélek, nem baj, ha a summon öli meg.

Akkor lepõdik meg a kezdõ játékos, mikor minden gizgazt összegyûjt, felnyomja a blacksmith-t meg a potikészítést, eléri a tizenvalahanyadik szintet, utána meg lecsapja egy mezei bandita, mert nincs skillje, amivel meg tudná magát védeni 😊
Igen, mindenképpen breton-ban gondolkodom. 😉
Ezen már túl vagyok a harcos és íjász karaktereimmel... kovácsolás, companions társaktól való "ingyen" tanulás stb. Szóval a gyors húzást most valószínûleg hanyagolom majd, fejlõdik ahogy fejlõdik! 😊
Conjurationt gyorsan lehet fejleszteni kb. 50-60-ig, ha találsz egy hullát és nyomod rá a soul trap-et mint az õrült 😊 És szintlépéseknél magickára raksz, hogy gyorsabban regenerálódjon. Exploit, de mûködik 😊 Késõbb meg, hogy minél jobban fejlõdjön, akkor idézd/támaszd fel a legerõsebb lényt és idézd a fegyót, amikor harcban vagy, mert tudtommal csak ekkor fejlõdik a conju. (Bár lehet, h akkor is, ha az elõzõleg idézett dolgokkal csak késõbb kezdesz harcolni, de ez kicsit logikátlan lenne.)

Ha teljesen "szabályos" akarsz lenni, akkor a soul trap-es exploitot ne használd 😊 De én kb. 60-ig felnyomtam egy kecske hulláján gyakorlatozás címszó alatt 😛 😄
Fantusz
Conjurernek legjobb a breton, márcsak azért is, mert ez az a faj, ami alapvetõen idézésre van specializálva (+10 conjuration)
A 25%-os mágiaellenállása is hasznos lesz.
A Mage Stone-t késõbb érdemes lecserélni valami hatásosabbra (kezdetben jól jön a gyorsabb fejlõdés miatt az a Mage), én az Atronach stone mellett vagyok, ami +50 manát ad, és 50% varázslat elnyelés bónuszt (a rád küldött sebzõ varázslatok fele manává alakul), negatív módosítója az 50% manareg csökkenés, ami viszont egy idézõnél elhanyagolható, hisz nem varázsol folyamatosan, neki a maximális mana mennyisége a mérvadó a varázslataihoz (meg tudja-e idézni a lényt, vagy sem)