Kell-e sorkatonaság?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyetértek😊 nagyjából a szivatás részét is hasonló mód megemlítettem😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

legnagyobb problémája meg az hogy emosokra buknak a nõk
meg a fiatalság katonaság nélkül nem tanulhat fegyelmet,bár nem mintha õ maga nem egy taknyos kölyök lenne
illetve keménységét hivatott alátámasztani a dicsekvés egy fórumon hogy mennyi pinát látott

kemény nagyon keményyyy XDDD 😄

bigapó
ja, amúgy meg van rá máshol is példa. mondjuk kinában se lennék sorkatona, de elég izrael-t megnézni, nõknél, férfiaknál is kötelezõ sorkatonaság van, kicsit más is a beállítottságuk, amint azt látjuk és tapasztaljuk is minden nap...

The Matrix has you...

TreDoR
Nem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Mor3llo
A hozzászólásaidban ezt írtad, hogy kurvára nem érdekel, hogy más mit csinál, vagy hogy néz ki. Magyarán csak a saját kis környezeted számodra a fontos.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Nem.

ugyanaz a rafinált szélhámos vagy, mint a legtöbben manapság...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Õ állítólag kemény, legalábbis úgy csinál.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

bigapó
oda csak a kemények férnek be, ne viccelõdjél már, kiújul a sérvem a röhögéstõl..

The Matrix has you...

itt ül napi 4-5 örát sgn szerinted?😄DDDD

És befogsz vonulni a Francia Idegenlégióba?

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

csak a nyelvedet használom,mi az nem tetszik az alpári stílusod? 😄
ahelyett hogy mások életével foglalkoznál,meg irigykednél az emosokra,foglalkozhatnál a sajátoddal is de látom a jövöd és a jelened szar lehet ha a katonaságban látod a menekülést a nagypapi meg apu meséi éltetnek igaz?bezzeg nagy emberek voltak õk a barakkban de te már nem lehetsz fiacskám xDDDDD😄

Mr_no_NaMe
Amilyen katonaságot te szeretnél magyarországnak, ez már létezik. Ez úgy hívják, hogy Francia Idegenlégió.
Amúgy ott is megy a szopatás, annak ellenére, hogy egy nagyon képzett és kemény sereg. Szopatás nélkül nincsen sereg. Ennyiben nem értek egyet csak.
Tök jó, hogy így ismersz.

Mor3llo
Mondom ne reagálj rá😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Muttley
Igen és nem 😊
Kell sorkatonaság, mert a mai 18-22 fiúk többsége ha ráüvöltesz, összesz.rja magát és depressziós lesz. Nagy része elhízott vagy beszakadt mellkasú anyámasszony katonája. Sportot hírbõl sem ismerik. Fegyverropogást csak videojátékokból, filmekbõl, youtube-ról ismernek.

Kell a sorkatonaság, mert egy országnak szüksége van haderõre. Ez, ami most van, ez nem haderõ. Ez szájkarate. Haditechnikai eszközök korszerûsége zéró. Haditechnikai eszközök hadrafoghatósága zéró. Személyi állomány létszáma: igen alacsony. Személyi állomány hadrafoghatósága zéró. (Lassan 2 évtizede bundázva van a fizikai állapotszint felmérés. A pofa nagy, fizikai teljesítõképesség kicsi. Nagy része hikomat.)

Kell a sorkatonaság. Zsoldosok, ha sorsfordító fegyveres konfliktusról vagy ne adj' isten háborúról van szó, elvéreznek a hazafi katonák kitartásával, önfeláldozásával, motiváltságával szemben. Csak (!) pénzért csinálni valamit, kevés, édes kevés.

Kell a sorkatonaság, de nincs rá pénz. Békeidõben, amikor nincs a katonákra szükség, akkor a hadsereg szerepe a legtöbbek szemében leértékelõdik.

Nem kell az a sorkatonaság, amiben a sorkatonákat a laktanyákban szopatják a kiképzõ tisztek és/ vagy a vaságyon rohadva egymást szívatják orrba-szájba, ahelyett, hogy hadgyakorlatokra, kiképzésre vinnék õket, mert SAJNOS NINCS RÁ PÉNZ. Az oroszok kivonulása óta nálunk gyakorlatilag egyre kevesebb és kevesebb a pénz hadianyagra, a technikai eszközök javítására, korszerûsítésére, újak beszerzésére, katonai hadtápra, logisztikára stb.-stb.
Emiatt törölték el 2004-ben a sorkötelezettséget mind a mai napig.

Just do it :)

Mor3llo
Õ az egyén. Saját maga csak a fontos, nem érdekli a többi ember.

Mr_no_NaMe
határozottan emlékszem rád, egy kissrácra emlékeztetsz akit kiskorában elvertek állandóan.
Mútlkor is ilyen voltál, kapásból anyáztál, provokáltál egyszerre 5 embert. Még akkor se vettél vissza mikor mindenki téged hurrogott le. Amúgy lehetséges, hogy több pinát láttam mint te, és nem azért mert nõgyógyász vagyok.
Felhívnám rá a figyelmed,hogy hajcsárnak rendelkeznie kell matematikai ismeretekkel: úgymint egy!-kettõ!
Sajnálom de az ön kvalitásai nem elegendõek a munkakör betöltéséhez,az önéletrajzát természetesen megõrizzük,ha a jövõben az ön szaktudásával rendelkezõ munkavállalóra lenne szükségünk mindenképpen értesítjük!
Ezt jól jegyezd meg mert nagyon sok ilyen levelet fogsz még kapni az életben😄

A Béna.

Mor3llo
Nehogy reagáljatok erre a gyökérre.

Mr_no_NaMe
Viccet félretéve, azt hittem te is dolgoznál a sorban, mert pont te vagy az aki meg akarja mutatni, hogy mennyire kemény gyerek. Én bevállalnám, de csak akkor ha te is ott melóznál mellettem ugyan annyi joggal.
gondolom mivel olyan sok pinát láttál már,ezért szeretnél katonának menni ahol te játszanád a részeg tiszt pináját?😄D😄DDDxD😄
kis fegyelem mániás wanna be homokos 😄

Én a hajcsár lennék. Annak is kell lennie, mint ahogy kiképzõ tiszteknek is.

Mr_no_NaMe
hát, ha ott dolgoznál a srác mellett, lehet rád is ragadna valami xD
Vagy úgy képzelted, hogy te lennél a hajcsár? 😄Dd Fel se merült bennem, hogy te is dolgoznál ugyan annyi joggal mint a többi...bocs 😄
Vegyétek már észre nem arról szól ,hogy jó vagy nem jó,kell-e vagy nem.
Én nem bántam meg a katonaságot mert mint írtam nagyon sok dolgot tanultam ott.
Ennek ellenére nem rohannék lövöldözni.
Ebben igazat adok TDantenak,hülye aki háborúzik...
De sokszor nem adnak rá lehetõséget,hogy elkerüld.

A Béna.

Nem? Nem baj.

Mike
ez nevelés lenne
fejlõdne tõle a jellemed
vagy nem
de szerintünk igen

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

De milyen jó is lenne neki...

Mor3llo
Azért egy civilizációs-társadalmi fejlõdés útján elhagyott rabszolgaságot azonosítani az állam védelmével, és a kiképzéssel.........

Effe88
Szerintem kell.

Mike
szoktam a simekkel is játszani néha, de azt elég hamar megunom
nekem elég stresszes az életem játékok nélkül is, szal én inkább stresszmentesen kapcsolódnék ki 😊

Mr_no_NaMe
Van még egy noname, valakivel keversz pajtás, de látom a személyeskedés és a provokálás az megy. JAAAJ rémlik már 😄 Te vagy az az erkölcsös papnövendék aki még pinát se látott? xDDD
Ez esetben én is elnézésedet kérem nekem is magas labda volt😄
Ha építkezés miatt játszod akkor meg nem szóltam!
Szeretem ha valaki kreatív.
Én is építek csak én Cr-Mo ból.

A Béna.

Mike
Janurbán szervezek egy ilyet
be lehet rá fizetni
megyünk követ fejteni
láncok, korbácsolás
aki túléli a 2 hetet, oklevelet kap
100 eFt/fõ
minimális ellátás, közös kunyhóban alvás, wc, fürdõszoba nincs

Mr_no_NaMe
az meg a másik, hogy valszeg ezerszer több tisztelet, és becsület van benne, mint benned. Nem a férfirõl, mint jellemrõl van itt szó, hanem emberségrõl. Én téged nem veszlek emberbe.
omg az biztos nem én voltam mert sosem anyázok,passz nekem is ismerõs vagy,te voltál az a noname aki vmi csajt akart megdugni de a tanára nem engedte?
bezzeg régen ha bemocskoltál egy nõt akkor elkellett venned vagy a fater lemetszette,hol vannak már az erkölcsök? semmi felelõsség xxxdddd😄

Mike
sõt 3-azni
szeretem mert nyugis játék
nincs benne stressz
de már rég játszottam vele
inkább építeni szeretek benne

banok
Ha ennyien úgy gondolják, hogy a katonáskodás milyen tök jó az miért nem jelenkezik és megy Afganisztánba?
Lehet megváltozna a véleménye...?!

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Mike
jólvan, bocsánat, magas labda volt 😄

Mr_no_NaMe
Lehetséges, hogy tovább is bírná a srác mint te. Valszeg te a saját hugyodban meg könnyeidben, szarodban bõgnél, míg õ baltaarcal csinálná...
Mondjuk 35 évesen Sims 2 õzni... na az az igazi sikertörténet.<#worship>

A Béna.

Mike
és mennyivel olcsóbb lenne az államnak

Mike
38, bocsánat

Így van. A sok dologtalan, katonáskodna? Mars a kõbányába rabszolgának! Ott aztán férfi lenne belõlük! Megtanulnák mi az a munka meg fegyelem!

Azért egy meglett 35 éves embertõl többet várnék ennél a színvonalnál,vagy tévednék?

A Béna.

Mike
így van
tisztán nevelési célzattal

ez jó legyen rabszolgaság!

akkor aztán megtanulnátok mi a REND meg FEGYELEM meg TISZTELET

Mr_no_NaMe
A hónapokat azért írtam, mert pár hónap után kedvelné meg az ember....téged amúgy ismerlek valahonnan, te már belémkötéttél valahol, de kurvaanyázva 😄
Biztos így van ahogy mondod.

Mike
ez jó

Sok ezer ember a rabszolgaságot is kibírta. Ergo: legyen ismét rabszolgaság. Veled kezdjük. Legalább megtanulnád mi az a munka.