A Fûrész 7 volt az utolsó rész

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egyébként ne vedd a szívedre. Higgy, amit akarsz, de idõvel rá fogsz jönni, hogy aki ennyire hiszékeny ("mert azt mondták"), az sokszor fog nagyot koppanni az életben.
Te is olyan okos vagy, hogy ezt tudod... Igaz, hogy olyan még sosem fordult elõ Hollywoodban, hogy jó bevétel fejében folytassanak valamit, aminek nincs értelme, csak évente százszor (hadd ne soroljam azokat a filmeket, ahol meghalt a fõhõs és késõbb feltámadt, vagy az elõzményfilmeket vagy a...)

Ezt pedig még lehet folytatni, hogy az biztos, hogy nem lesz bukta. Mert én például megnézem. Hahaha...
Te is olyan okos vagy, hogy ezt tudod... Igaz, hogy már értelme nincs a történetnek a hetedik után, de biztos, lesz, hát persze. Shreket még lehet folytatni, ezt már nem, vagy csak úgy, hogy az biztos bukta lesz. Hahaha...

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Lesz még Fûrész film. Azzal csak magadat járatod le, ha elhiszed mindent, amit mondanak, hogy azért nézzenek meg egy részt, mert az az "utolsó". Gondolom, te azt is elhitted, hogy nem lesz több Shrek. Hahahahaha. "Mert azt mondták a producerek", hahaha.
"A Fûrész 7 volt az utolsó rész"

Ez mondjuk ugye az összes elõzetesbõl, meg a producerek nyilatkozataiból nem derült ki, úgyhogy most k--vára meglepõdtünk...

\"Don\'t worry, I bring someone back. I promise.\" - Dr. Lawrence Gordon @ Saw

Nem is értem, hogy hogy-hogy nem kapták el évek óta ezt a szadista elmebeteget. ;)
én a másodikat láttam, azóta sem többet, nem is hiszem h fogok. egyszerûen nem jön be a stílus.
Szerintem bõven elég ha csak az elsõ részét látod. Az összes többi copy-paste, csak szarabbul.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Vogel
Hát csak is az elsõ rész volt értékelhetõ.

pepe792
pedig ha csak az elsõ részt láttad volna, nem ez lenne a véleményed

Szórakoztató 3 órából, és 7,5 óra hatásvadászatból.
Chocho
Vagy mert szarik a véleményünkre.

Gaming is believing.

nem tudod, mibõl maradtál ki. ez van.
Mert buta vagy.

Én még egyik részét sem láttam, de valamiért nem is irígyellek titeket akik igen.
Szerintem az 5. és 6. részek a legroszabbak. Nem is emlékszek már rá, mirõl szóltak, pedig kb 3 hónapja néztem meg 6 részt egyben.