Ez lenne a Blizzard 5 éves terve?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hülyeee baroooom
Sajnálom Herkiss és Komolytalan 😞 beböfögünk egy kis flémet, meg hazugságot a fórumra, jön a tételes elszámolás, hogy ostobaságot írtok, aztán már nem akaródzik jönni a megkövetõ hozzászólás...
...Inkább te lehetsz az igénytelen..............
Vivendi games, ami az Activision Blizzard néven fut, amúgy a Vivendi 80%os tulajdonosa a General Electric. Szóval az Activision és a Blizzard 1 subdivison a vivendinél ebbõl következõen ugyan az érvényes a Blizzardra mint az Activisionra, nem mûködik külön egymástól a két cég, mivel 1 cég a kettõ.
Rage47
A Vivendi vette meg mindegyiket, és a Blizzard külön mûködik az Activisiontól.
armageddon666
Activision Blizzard

mióta együtt vannak...

@

Rage47
a védelem nem egyenlõ a játékkal
IMYke2.0.0.0
<...>de a Ubisoft sem panaszkodhat sztem.
Aha: júzerek arcon köpése a védelemmel már nem is rémlik? Pedig nem is volt olyan régen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A blizzard a szoftverek apple-je... Alapból azt kell hinni hogy minõségi, közbe meg nem éppen...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Minosegi?😄DD
Cataclysm release in US: Originally Posted by Bashiok (Source)
We're aware level 80 characters aren't gaining experience and it's being investigated.

Ez am a jo minoseg😄DD
Minõségi? War meg starcraftból éltek. Sablonosan másolták a régi receptet. Ebben én nem látok semmi minõséget. Jó a marketingjük, ennyi.

Ubi? A Settlers 9000-el meg a Splinter Cell 204-el?
Ugyanaz a rókabõrhúzás mint a Blizzardnak.

Aki az Activisional meg közösködni kíván annak egészségére.
Rage47
Én az Activisiont dózerolnám le
a Blizzard csak minõségi munkát alkotott eddig, de a Ubisoft sem panaszkodhat sztem
ahova odateszi a nevét az Activision, ott viszont csupa igénytelen játék jön létre
Zocsi
Badarság. Volt egy éra, amit a Blizz teremtett. Most nem ez van, de más világot élünk. A régi vágású legendák korszaka letûnt és a Blizz még mindig él. Akkor most mirõl is beszélünk. Pedig nem mondanám, hogy átlagban igénytelenek.

Tinman
Ja jó lenne, ha szerepjátékokat osztanának, nem lebutított akciójátékokat...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

8 nap után egy hír már nem hír,mintha most mondanák be a híradóba, hogy 8 nappal ezelõtt lezárták a reptereket hóesés miatt 😄
Fec papa
Így van, BioWare emelkedj fel, és oszd az szerepjátékokat a népnek. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

armageddon666
Ettõl függetlenül miért zavar bennetek, hogy ide is felkerül? Na és ha késve? Van bizony aki csak innen tudja meg, mert nem néz másik 20 híroldalt...

Egyébként az, hogy beírjátok, hogy régi hír, generál egy csomó választ, esetleg flamet, a számláló meg pörög, és sikeres a hír.

@

Tinman
Hú mit kapsz ezért a vérorkoktól ^^

Egyébként igazad van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Unalmas lehet a Blizzardnál dolgozni. Ezek már War meg Starcraft-al álmodnak, az biztos.

Mondjuk ha a Blizzard és az Ubi eltûnne a süllyesztõbe, akkor talán megindulnánk egy szebb jövõ fele.

Utóbbinál sanszos lesz 5 éven belül, Blizzardnál már más a helyzet, azok ha kell lefizetnek embereket, hogy "hivatásos" fanként osszák az igét, ahogy azt az elsõ Starcraft-nál is tették.
Köszi, erre gondoltam én is, most pedig Herkiss, Komolytalan, jöhetnek a megkövetõ fórum hozzászólások (gondolom várhatom ítéletnaputánig)

(amúgy hogy jött ide a külföldi hírportál? Nem értem, arra is jöhetne egy magyarázat ) (csak annyit látok, hogy Herkiss kitalálta ezt , Komolytalan meg átvette és ezzel akar leoltani 😄 )
Matyóhímzés
Nem akarok senkinek a lelkebe gazolni, de 8 napja raktak fel ezt a hirt gamepod.hu-ra, ami tudtommal nem kulfoldi oldal. 😊

http://gamepod.hu/hir/blizzard_az_elkovetkezendo_4_ev_megjelenesei.html

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Ha már külföldi híroldalakat olvasol, minek olvasol magyart? Ugye nem gondolod, hogy majd pont az sg.hu számára fognak bizalmas infokat szivárogtatni jellemzõen nem magyar cégek?
Nem igazán értem az ilyen fikázó jellegû hozzászólásokat. Nem mindenki olvas külföldi hírportálokat, kicsizoz-hoz hasonlóan számomra is hírértéke volt a cikknek, örömmel olvastam. Ha neked már nem az, rá se kattints.
Mellesleg: a #4-es hozzászólás nagyon ott volt, rég nevettem ilyen jót :-)
shaddam
És hány részre darabolják a játékot?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Nem a fórumozóknak szólt, hanem a cikkírónak, sajnálom, hogy magadra vetted ennyire.
Hegi90
Diablo 3 2011 <3

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Nem mindenki leledzik olyan isteni magaslatokban mint te, ezért kérlek legyél elnézõ velem és a magamfajta pórnéppel, és engedd meg nekünk hogy elolvashassuk ezt a hírt is.

Köszönöm a megértésedet, bízva könyörületedben...

zoz

Ez kb 1 hetes hír, mostmár kb 0 hírértékkel rendelkezik.
Narxis
<#nemtudom>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Tinman
Muhahahahahaha.