Ez lenne a Blizzard 5 éves terve?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha: júzerek arcon köpése a védelemmel már nem is rémlik? Pedig nem is volt olyan régen...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Cataclysm release in US: Originally Posted by Bashiok (Source)
We're aware level 80 characters aren't gaining experience and it's being investigated.
Ez am a jo minoseg😄DD
Ubi? A Settlers 9000-el meg a Splinter Cell 204-el?
Ugyanaz a rókabõrhúzás mint a Blizzardnak.
Aki az Activisional meg közösködni kíván annak egészségére.
a Blizzard csak minõségi munkát alkotott eddig, de a Ubisoft sem panaszkodhat sztem
ahova odateszi a nevét az Activision, ott viszont csupa igénytelen játék jön létre
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Egyébként az, hogy beírjátok, hogy régi hír, generál egy csomó választ, esetleg flamet, a számláló meg pörög, és sikeres a hír.
@
Egyébként igazad van.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mondjuk ha a Blizzard és az Ubi eltûnne a süllyesztõbe, akkor talán megindulnánk egy szebb jövõ fele.
Utóbbinál sanszos lesz 5 éven belül, Blizzardnál már más a helyzet, azok ha kell lefizetnek embereket, hogy "hivatásos" fanként osszák az igét, ahogy azt az elsõ Starcraft-nál is tették.
(amúgy hogy jött ide a külföldi hírportál? Nem értem, arra is jöhetne egy magyarázat ) (csak annyit látok, hogy Herkiss kitalálta ezt , Komolytalan meg átvette és ezzel akar leoltani 😄 )
http://gamepod.hu/hir/blizzard_az_elkovetkezendo_4_ev_megjelenesei.html
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Mellesleg: a #4-es hozzászólás nagyon ott volt, rég nevettem ilyen jót :-)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Köszönöm a megértésedet, bízva könyörületedben...
zoz