30
  • Zolivok
    hülyeee baroooom
  • morden
    Sajnálom Herkiss és Komolytalan :( beböfögünk egy kis flémet, meg hazugságot a fórumra, jön a tételes elszámolás, hogy ostobaságot írtok, aztán már nem akaródzik jönni a megkövető hozzászólás...
  • Merces
    ...Inkább te lehetsz az igénytelen..............
  • morden
    Vivendi games, ami az Activision Blizzard néven fut, amúgy a Vivendi 80%os tulajdonosa a General Electric. Szóval az Activision és a Blizzard 1 subdivison a vivendinél ebből következően ugyan az érvényes a Blizzardra mint az Activisionra, nem működik külön egymástól a két cég, mivel 1 cég a kettő.
  • Rage47
    A Vivendi vette meg mindegyiket, és a Blizzard külön működik az Activisiontól.
  • armageddon666
    Activision Blizzard

mióta együtt vannak...
  • Rage47
    a védelem nem egyenlő a játékkal
  • IMYke2.0.0.0
    [...]de a Ubisoft sem panaszkodhat sztem.
    Aha: júzerek arcon köpése a védelemmel már nem is rémlik? Pedig nem is volt olyan régen...
  • sanyicks
    A blizzard a szoftverek apple-je... Alapból azt kell hinni hogy minőségi, közbe meg nem éppen...
  • cateran
    Minosegi?:DDD
    Cataclysm release in US: Originally Posted by Bashiok (Source)
    We're aware level 80 characters aren't gaining experience and it's being investigated.

Ez am a jo minoseg:DDD
  • opeca
    Minőségi? War meg starcraftból éltek. Sablonosan másolták a régi receptet. Ebben én nem látok semmi minőséget. Jó a marketingjük, ennyi.

Ubi? A Settlers 9000-el meg a Splinter Cell 204-el?
    Ugyanaz a rókabőrhúzás mint a Blizzardnak.

Aki az Activisional meg közösködni kíván annak egészségére.
  • Rage47
    Én az Activisiont dózerolnám le
    a Blizzard csak minőségi munkát alkotott eddig, de a Ubisoft sem panaszkodhat sztem
    ahova odateszi a nevét az Activision, ott viszont csupa igénytelen játék jön létre
  • Zocsi
    Badarság. Volt egy éra, amit a Blizz teremtett. Most nem ez van, de más világot élünk. A régi vágású legendák korszaka letűnt és a Blizz még mindig él. Akkor most miről is beszélünk. Pedig nem mondanám, hogy átlagban igénytelenek.
  • Tinman #17
    Ja jó lenne, ha szerepjátékokat osztanának, nem lebutított akciójátékokat...
  • morden
    8 nap után egy hír már nem hír,mintha most mondanák be a híradóba, hogy 8 nappal ezelőtt lezárták a reptereket hóesés miatt :D
  • Fec papa
    Így van, BioWare emelkedj fel, és oszd az szerepjátékokat a népnek. :D
  • armageddon666
    Ettől függetlenül miért zavar bennetek, hogy ide is felkerül? Na és ha késve? Van bizony aki csak innen tudja meg, mert nem néz másik 20 híroldalt...

Egyébként az, hogy beírjátok, hogy régi hír, generál egy csomó választ, esetleg flamet, a számláló meg pörög, és sikeres a hír.
  • Tinman #13
    Hú mit kapsz ezért a vérorkoktól ^^

Egyébként igazad van.
  • opeca
    Unalmas lehet a Blizzardnál dolgozni. Ezek már War meg Starcraft-al álmodnak, az biztos.

Mondjuk ha a Blizzard és az Ubi eltűnne a süllyesztőbe, akkor talán megindulnánk egy szebb jövő fele.

Utóbbinál sanszos lesz 5 éven belül, Blizzardnál már más a helyzet, azok ha kell lefizetnek embereket, hogy "hivatásos" fanként osszák az igét, ahogy azt az első Starcraft-nál is tették.
  • morden
    Köszi, erre gondoltam én is, most pedig Herkiss, Komolytalan, jöhetnek a megkövető fórum hozzászólások (gondolom várhatom ítéletnaputánig)

(amúgy hogy jött ide a külföldi hírportál? Nem értem, arra is jöhetne egy magyarázat ) (csak annyit látok, hogy Herkiss kitalálta ezt , Komolytalan meg átvette és ezzel akar leoltani :D )
  • Matyóhímzés
    Nem akarok senkinek a lelkebe gazolni, de 8 napja raktak fel ezt a hirt gamepod.hu-ra, ami tudtommal nem kulfoldi oldal. :)

http://gamepod.hu/hir/blizzard_az_elkovetkezendo_4_ev_megjelenesei.html
  • Komolytalan
    Ha már külföldi híroldalakat olvasol, minek olvasol magyart? Ugye nem gondolod, hogy majd pont az sg.hu számára fognak bizalmas infokat szivárogtatni jellemzően nem magyar cégek?
  • HerrKiss
    Nem igazán értem az ilyen fikázó jellegű hozzászólásokat. Nem mindenki olvas külföldi hírportálokat, kicsizoz-hoz hasonlóan számomra is hírértéke volt a cikknek, örömmel olvastam. Ha neked már nem az, rá se kattints.
    Mellesleg: a #4-es hozzászólás nagyon ott volt, rég nevettem ilyen jót :-)
  • shaddam
    És hány részre darabolják a játékot?
  • morden
    Nem a fórumozóknak szólt, hanem a cikkírónak, sajnálom, hogy magadra vetted ennyire.
  • Hegi90
    Diablo 3 2011 <3
  • kicsizoz
    Nem mindenki leledzik olyan isteni magaslatokban mint te, ezért kérlek legyél elnéző velem és a magamfajta pórnéppel, és engedd meg nekünk hogy elolvashassuk ezt a hírt is.

Köszönöm a megértésedet, bízva könyörületedben...

zoz
  • morden
    Ez kb 1 hetes hír, mostmár kb 0 hírértékkel rendelkezik.
  • Narxis
  • Tinman #1
    Muhahahahahaha.