43
-
smaszi #43 "A vége télleg elég zéró lett, de addig nem rossz!"
Egyet értek!
És persze ez:
http://www.imagebam.com/image/bcd160113733103
nem ugyanez:
http://www.imagebam.com/image/493add113733110
http://www.imagebam.com/image/085ab5113733117
http://www.imagebam.com/image/034945113733123
VIGYÁZZ! Felnőtt tartalom! -
#42 Én már nagyon várom a Machete Kills-t és a Machete Kills Again-t!
-
Crane #41 Nagyon beteg film. :) Nem csalódtam Rodriguez-ben. Nekem tetszett a film, bár úgy éreztem, hogy a végét kicsit összecsapták a film többi részéhez képest.
Forgatókönyv íráshoz: Aki még nem írt forgatókönyvet annak fogalma sincs, hogy ez milyen összetett, nehéz, és komoly feladat. Ugyanakkor forgatókönyvet írni egy dolog. Azt meg kell valósítani, és tudni kell a cselekményt elmesélni a mozivásznon. -
#40 A vége télleg elég zéró lett, de addig nem rossz!
:) -
Justil #39 naja, hát ez ugyanaz, mint a Predators-nál. lehet szeretni, nem szeretni, dícsérni, szidni, de amikor jön pár önjelölt idióta, hogy ő a téli szünetben jobb forgatókönyvet írna, akkor lehet jókat kacagni :)
vagy sírni, ki-hogy reagál az ilyesmire... -
winnie #38 hehe, és tényleg. szóval durva, hogy azt hiszi, hogy tudna ő és pár gimnazista eleve bármilyen szkriptet írni. -
Justil #37 öö, 1 picit rosszul idéztél. most olyan, mintha ő azt mondaná, hogy nem tudnának, pedig pont arra célzott, hogy tudnának. -
winnie #36 "egy rakás értelmesebb gimnazista nem tudna jobb egy jobb forgatókönyvet írni."
az a durva, hogy ezt el is hiszed. -
wsvap #35 na, azért ne csináljunk úgy mintha egy rakás értelmesebb gimnazista nem tudna jobb egy jobb forgatókönyvet írni. se nem volt nagy durranás s nem volt egy kiemelkedő alkotás. szal, ha egy filmet az emberek 2%-a néz meg kétszer a többi meg a "egyszer meg lehet nézni, mert szórakoztat, de azért több időt nem engedek rá" kategória, akkor ne kamuzzuk már be a csillagokat :) -
willcox #34 El vagy tévedve. -
Justil #32 Egyetértek, nálam sem az év filmje, de ettől még nagyon jól szórakoztam rajta. A vége tényleg gyengusz 1 picit, de sztem még belefér a képbe. -
Justil #31 akkor te valamit nagyon benézhettél, ugyanis ez a két film abszolute nem hasonlít egymásra. vagy ha mégis azt hiszed, gyanítom te félreértetted (és félrepozícionáltad) a Machete-t. -
#30 az expendables-ben voltak jó kis oldschool akciójelenetek.
nekem a machete-ben csak a kretén, sőt, kifejezetten röhejes és gyermeteg végső összecsapás nem tetszett. a többi meg szódával elmegy, de annyira nem nagy durranás, hogy "év filmje" és egyéb túlzások. -
kalapos01 #29 Ezeknél hasonlóbb két filmet nem sokat találsz. Ha ezeket nem lehet összehasonlítani, akkor semmit sem. -
willcox #28 A Machete is és a The Expendables is a maga nemében jó film. Nincs értelme a két filmet összehasonlítani, mint ahogy az almát sem a körtével, bár mindkettő gyümölcs, az említettek pedig filmek. -
#27 Jó film volt, de a cickók télleg kamuk. -
kalapos01 #26 Ugye nem gondolod komolyan, hogy Lohan melleit láttad. Illetve láttad, amikor a póthaja oda volt ragasztva a mellei elé, de a csupasz mellek csak külön snitten vannak, dublőrrel. És Jessica Alba meztelensége is CGi, mielőtt valaki erre verné. -
#25 Danny Trejo, mindig is képviselt egyfajta abszurd humort. Már a megjelenése is. Valóban jár a plusz pont Lindsay cickóiért, kellemes meglepi volt :D Azt ugyan nem vágom minek hasonlítgatjátok az Expendableshez, ez két külön kategória. Stallone pedig a sok sztárral igenis nagyot alkotott. Én pl ezelött még sohasem láttam Dolph Lungrend-t mozivásznon. Nekem igenis nagy élmény volt. Legalább annyira mint Eric Roberts a Dark Knight-ban, akit azelőtt szintén nem igen lehetett moziban látni. :S Ha hasonlitgatni akartok akkor lehet szépen előkapni a többi Grindhouse filmet. -
DontKillMe #24 Rakás fos. Nézhetetlen. -
#23 Ebben a cikkben nem volt semmi önellentmondás, a címe pedig igenis utal a filmre, hisz vicces és véres. -
WiZe #22 Az évcsilliárdod filmje! Mindenki aki mást mond, az rettentő buta! -
#21 Így van!
Viki for president!
-
czyi #20 még csak köszönőviszonyban sincs a cikk címe a cikk tartalmával!
egészen komolyan el kéne gondolkodnia az sg.hu szerkesztőinek, hogy ezt a majomot, aki itt a magyartalan és legtöbbször önellentmondásokba keveredő szövegű cikkeit írja ideje volna már eltávolítani! -
torreadorz #19 Szerintem sz@r volt. Persze nem is birtam végignézni ez miatt, szóval lehet hogy a vége jó... -
Zoliz #18 A nagyon sok pocsék film után végre itt van valami ami szintén felejthető. Matchete. Megnéztem, jöhet a Matchete 2, meg a többi gané, mert nincs más. -
Nailyenugysincs #17 Az ember mégiscsak változik:D:D:D -
#16 "Közröhej és patakvér"
winnie, elkezdted vegre hasznalni a szotarat uj szavak utan kutatva ?
hihetetlen.
a film az fasza, maga mufajaban sztem korrekt, vegulis nem volt rossz szorakozas. -
kalapos01 #15 Mit nem tudsz? Mindenki azt írta eddig is. -
KP27 #14 Hát nem tudom, én szarráröhögtem magam rajta. Rég szórakoztam jól ennyire egy filmen. Pedig hetek óta csak halogattam, hogy nekiüljek és megnézzem... -
FoodLFG #13 Expendables nem tetszett annyira. Jó, mondjuk nem is a film miatt mentem moziba, csak elhívtak. De inkább néztük volna meg ezt a filmet. -
Rotyoka #12 A machete igenis egy csillagos ötös Rodrigez film. Aki itt fikázza, az pedig nem tudja hogy miért olyan amilyen a megoldása. -
sanyicks #11 Jó film volt, ezerszer jobb mint az expendables. Ebben legalább ütős poénok voltak. -
Quantumleap #10 Remélhetőleg a Hobo With A Shotgun is legalább ilyen jó lesz. -
ZeemanX #9 Remek, nagyon szórakoztató film! És ahogy már írtam korábban is, plusz pont Nimródnak, óriási volt. -
kalapos01 #8 Annál minden jobb, de Antal Nimród nagyon gáz volt, kínos. -
#7 Nekem jobban tetszett mint Stallone erőlködése az Expendables-el. -
bladesoft #6 + pont a Lindsay csöcsei miatt :D -
bigjoe #5 Vicces, de latin amerikaiak kedvelik.
-
#4 Ja, Nimród nagyot alakít benn, ha lehet ilyet mondani, vicces részek voltak azok. Sztem nagyon jó film, remekül eltalálták az egészet. Danny Trejo meg hatalmas. -
zedow #3 Van benne egy eredeti magyar mondat is :)