6
  • Utokverek
    #6
    Segal, abból, hogy ezt te megcsináltad, ők nem profitáltak extrán!
  • Segal
    #5
    Csak tudnám mi a francot erőltetnek ebbe a jövő dologba kb 4 éve rákötöttem a tv-met elsődleges monitornak a számítógépre és már ma a tv-men nézem a youtube videókat, skype-ozok róla, netezek, bármilyen kép, hang és videóformátumot nézek róla anélkül hogy bármire ki kéne írnom azt. Ha mégis tv-zni szeretnék akkor meg csak 1 gombnyomás és vagy full képernyőn fut a tv vagy pip-be ha a gépre is szükségem lenne.
  • Roli
    #4
    Úgy képzeltem el, ahogy le van írva. Nem PIP mert akkor a TV-ben van a webkamera ( olyat már láttam, direkt videókonferencia kellék ) hanem maga a TV átalakul webkamerává - lábra áll, kigömbölyödik, optikát növeszt. :)
    Sci-fi-ben nem ilyen egyszerű PIP megoldás van, eleve nincs képernyő sem, hanem hologram és a Kinect-féle eszköz érzékelli merre jár az illető és mit csinál éppen. Bár erre jobb egy nagy LED kijelző, amin nem lehet átlátni.
  • BlueGold
    #3
    Nem láttál még Sci-Fi filmet? A "Videotelefonálás" idejére megállitod a Tv adás-t, vagy PiP (kép a képben) technikával átváltod kicsire az adást.
  • Roli
    #2
    "Skype használatakor a tévé átalakul egy hatalmas webkamerává."

    Ez azért durva lesz :):):) Akkor addig nem lesz TV? :P
  • Chriss745
    #1
    "A távirányító segítségével letölthetők lesznek a programok " Ez nekik jo, mert megveszed, de neked ez jo vajon? Taviranyitoval hasznalni a billentyuzetet nem egy elmeny...