2864
Kérdések és tapasztalatok
A topikban linkelt vagy ajánlott programokért sem a linkelők, sem a fórum nem vállal felelősséget.
Használatuk csakis saját felelősségre történik.
-
#544 Psx4droid-al próbálozott már valaki? Vagrant Story és Mortal Kombat 4 nekem nem indultak. Diablo-val akarok játszani, mégis tartalmasabb mint egy Dungeon Hunter... -
dyvad2 #543 Köszi!!! -
#542 xyplayer, rockplayer mind lejátssza -
#541 ajánlatos lenne inkább átkonvertálni, igen
ajánlom a SUPER convertert, fasza program, be tudsz szinte minden paramétert állítani kimenetnek -
dyvad2 #540 Tudtok ajánlani valami jó video lejátszót ami le is játsza a filmeket? Feltettem már sok playert de nem játsz le semmi sem. Vagy kissebbre kell konvertálni egy sima divx es filmet? -
dyvad2 #539 Azt megköszönném!!!Várom a linket:) -
#538 Vegre kaphato kinaban is, 2.2-vel, szoval egy lokal csoka feldobja a netre nemsokara: link. -
#537 A frissítések hanyagolása üzletpolitikai okok miatt van leginkább: nem akarnak a saját új cuccaiknak a régiekkel ellenfelet csinálni. Itt ez a dolog egyáltalán nem áll fenn, szóval nem lesz okuk késlekedni (sokat) főleg mert így akkor a TÖBBI telefonnak még nagyobb konkurenciát tudnak csinálni ráadásul :) -
toarpad #536 áprilisig -
#535 Egyébként meddig is tart a Q1? -
#534 E-mailes volt. Meg azért gondolj már bele, hogy nagyobb gyártók se adták még ki, majd pont MO-n lesz akkor, amikor lehet rá számítani. :D
Meg igazából nincs pontos dátum. Valamelyik azt mondja, nincs pontos dátum, valamelyik Q1, valamelyiknél nem is lesz... -
dyvad2 #533 Köszi a gyors választ!!!!hozzászólások között találok 2.2 es romot? -
#532 pesszimizmusodra nem vagyunk kíváncsiak, nem megbízhatatlanok azok a források ahonnan ezek az infók jönnek
most az, hogy egy szaros t-mobil ügyfélszolgálatos, aki jóformán a telefonokhoz se ért azt mondja, hogy nem tud semmi frissítésről (közben meg bőszen googleözte tuti, hogy mi az az android mert még arról se hallott XD) nem jelenti azt, hogy nem is fog jönni. -
#531 igen a2sd-s romot érdemes nézni.
amúgy 2.2 se támogatja hackelés nélkül az SD-re install-t, csak install után lehet áttenni a programokat asszem. (bár ott nem kell ilyen szintű hackelés)
én most azt hackeltem meg benne, hogy működjön az új google mapsben a 2 finger rotation. sajna ez nincs alapból támogatva... hackelés után érthetővé válik, miért nincs. kicsit nyönvenyelősen forog... néha nem arra amerre akarod és nem úgy, ahogy szeretnéd:D de megy azért. -
#530 Hivatalosan nem tamogatja, kis hekkelessel persze megoldhato. Az Android szepsege hogy szinte minden megoldhato hekkelessel... :) -
#529 Mint mondtam, erre semmi esély. :D -
#528 2.1-es andró nem támogat (zte-n legalábbis) sd-re installálást. Vagy várj, míg lesz 2.2 hivatalosan (azt mondják ebben a negyedévben, de januárra ígérték, tehát napokon belül), vagy tölts le egy 2.2 romot és azon már menni fog :) -
dyvad2 #527 Sziasztok!
Én is Blade tulajdonos lettem. Ismerkedem vele. Szeretnék tanácsot kérni az ügyben, hogy hogy tudom feltelepíteni a NFS Shiftet a telefonra. Ugyanis a gyári 2 gb os kártya van benne, de nincs elég hely neki, azt írja ki. Nem gondolom, hogy ekkora játék lenne. Ha a telefon memóriára szeretné menteni akkor esetleg. Azt hogy tudom átállítani, hogy az sd re telepítse.
A választ előre is köszönöm -
#526 -i +o -
#525 1-2 unbixing -
#524 Nem arra gondoltom, hogy a magáról a készülékről nézi, hanem pl: YT-ről :D -
#523 nincs neki még, csak akar venni -
#522 Hány videót néztél te erről a mobilról? :D -
#521 van -
#520 jaja, lehet hányni egyszerre többen is :D -
#519 egy kérdés még felmerült bennem: multitouch van? -
#518 érintőképernyő nem reagál bugos egyszer nekem is volt. mondjuk menet közben.
Pretorian: műholdkeresésért nem maga a rendszer felelős? okoskodni nem szeretnék, mert nem teszteltem vagy olvastam utána, de azt hittem az nem a navigáció hanem az android dolga. -
#517 na most reggel érdekes dolgot művelt. Bekapcsoltam, a ZTE-s logó nem tűnt el, aztán egy ideig semmire se reagált. Hátlapot le, ekkor látom mégiscsak bejön a rendszer, de az érintőképernyő nem reagál. Aksi ki-be aztán minden ok -
#516 köszi a tippeket, valamelyiket kipróbálom majd -
#515 CoPilot 2.1-es BladeVillain rom-al műholdat sem nagyon talált nekem.
2.2-vel még nem próbáltam. -
#514 nekem a CoPilot nagyon tetszik. telepíteni is a legegyszerűbb.
haverom navigonra esküszik.
igo se rossz persze
van még a sygic, motonav, ndrive, de azokat nem néztem
nem tudjátok, van ezek közük olyan, ami támogat TTS hangokat, netán magyart? az az igo amit én néztem nem tudta, hiába tettem bele a winCE-s verzióból a hangot.
jól jönnének az utcanevek kimondva. -
#513 napi szinten használok navigációt
minden programot kipróbáltam
legjobban a Sygic Aura vált be
iGOMyWay sajna sok év iGO 8 használat után lassú,szenvedős,körülménes viszont a legjobban lefedett térképek hozzá jönnek
CoPilot is egy alternatíva de nekem legkevésbé tetszett
iGO 32 megát Aura csak 12 megát használ a készülék memóból nekem -
#512 ok köszi
melyik verzió ? Nem muszáj, hogy a legújabb, csak ne foglaljon sok helyet (btw mire telepít? Mintha azt olvastam volna, hogy a 2.1-es andró zte-n nem akarja engedni a memkártyára, de gondolom a térképet csak arra teszi). És mennyit foglal egy közép európa térkép mondjuk (leginkább magyarország és a környező országok) -
#511 Hát engem belőtt, hogy merre vagyok, pedig bent voltam a házban. Szóval sztem igen. -
#510 igot ajánlom én is, tök faszán elfut a blade-n. -
#509 és ez sima helymeghatározásra is jó? -
#508 megpofozlak :D -
#507 COPilot volt amit én használtam rajta amíg le nem nullázta a telót a frissítés, az offline, egyszer kell leszedni rá a térképet, pl wifinél aztán elvan magának. -
#506 igo -
#505 honnan tudnék valami jó offline térképes navigátort szerezni? iGo? Az a baj, hogy a beépítettek mind a gmapses térképeket akarják és persze nem lehet előre letölteni legalább a térképet...