8
  • endrev
    #8
    Kezdtem örülni, hogy leesett nekik, de mostmár látom, hogy teljesen beteg szempontból értelmezik az "etikai kérdéseket".

    Vajon melyik a nagyobb etikátlanság? Nyilvánosságra hozni a gazságokat, vagy elkövetni azokat? Kit is kellene őrizetbe venni, ha nem Assange-t?
  • Amergin
    #7
    A politikusok = bűnözők. Kiteregetni a szennyesüket mindíg jó móka.
  • Szefmester
    #6
    "Nem véletlenül jegyezte meg korábban Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, hogy a titoktartás teljes eltűnése egy olyan folyamatot indítana el, amelynek a részleteibe senki sem látna bele, annak hatásait senki sem tudná megbecsülni."

    Bagoly mondja effektus.. Az egész fb és az újdonságai mind azt a célt szolgálják hogy minél több infót megtudjanak rólad.. akár még azt is mikor mész el wc-re.. ahogy a dailyshit.com-on lehet olvasni pár fb gyöngyszemet..
  • Narxis
    #5
    haha :DD
  • butuska66
    #4
    Igazad van. Bár maga a számitástechnika és az internet is egy "mesterségesen kreált fos"az írásról nem is beszélve.
  • Rotyoka
    #3
    Semmiféle személyes adatot nem adott ki a leaks. Csak katonai jelentéseket és politikai szemetet olyan dolgokról amiről jobbnak tartották ha a közvélemény nem tud. Mellesleg Etika? Az etika az ember álltal mesterségesen kreált fos, pont ugyan úgy mint az "alap műveltség" amik csak egy évszámhoz kötött szarok.
  • morden
    #2
    Engem pl az idegesített, hogy elküldtem egy jól hangzó álláshírdetésre az önéltrajzom, azóta folyamatosan jönnek a reklámok telefonra, mailcímre és hívogatnak is ilyen olyen cégek, fiatal férfiaknak való ajánlatokkal, nyílvánvalóan az álláshírdetéses kamu cég adta el az adataimat, de semmit nem tehetek ellenük....
  • sanyicks
    #1
    A wikileaks nem személyes adatokat szivárogtatott ki, hanem közérdekű adatokat... a politikus férgeket a zemberek bízzák meg hogy csinálják a dolgukat (szinte soha nem teszik), így bármit amit politikusként közszereplőként tesznek az simán nyilvános... nem is az került fel hogy xy politikus naponta hányszor csapja ki, és mibe :D