A Kinect lett egy quadrocopter navigációs rendszere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Thaison
Én most szinte az egész hétvégét végigjátszottam haveromnál a Kinect-el és azt kell hogy mondjam nagyon jól szórakoztunk. Én nem bíztam benne hogy ilyen jó lesz de semmi probléma nem volt vele. Minden úgy mûködött ahogy mi akartuk,rendesen érzékelte a mozgást nem akadozott, nem volt megzavarodva hogy most éppen mit akarunk. Egyetlen negatívum hogy azóta izomlázam van😛😄

narumon
Arról nem is beszélve hogy ha valaki autóversenyezni akar akkor az ne kinectet vegyen hanem kormányt. Nyilván a kinect egy másik célcsoport, és arra amire kitalálták szerintem kurvajó.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

gneoka
Bocs de most majdnm mindenhol az autós videóval jönnek ahol 1 pályán lehetséges végig menni kormányzás nélkül
meg 1 1,5 éves tesztvideóval ahol a labdakerülõs játékban nagy a lag ....
amik egyébként bárki aki játszott i s már kinektel tudja hogy nem éppen helytállóak

egyébként azt senki nem gondolja végig hogy játéknál pl nem muszály only kinect?
fogod a kezedbe a kontrollert vagy gamepadot és mondjuk autós játéknál belsõ nézetben csaka fejmozgásodat követi

vagy RPG vel játszol és az ütések mndjuk gombal vannak de a varázslás már hadonászással

csak azt akarom érzékeltetni hogy ennél lehetséges az hogy a kinekt+valamilyen vezérlõt, tehát csodásan mûködik kiegészítõként is

An old man dies. A young woman lives. A fair trade

Dzson
Ez nagyon jó, de az átlag user nem akar robothelikoptert építeni, hanem otthon játszani a kanapén, és erre a kinetykt nem igazán alkalmas. <#mf1> Persze akinek bejön hogy álló helyzetben kormányozza a fix sebességû autót egy játékban...

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

NEXUS6
Csak nehogy ...!😊
De most komolyan! Egyre könnyebb lesz sufnituningos robotrepcsit, meg cirkálórakétát összerakni.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs