31
-
remark #31 Az ember egy adott életmóddal kompatibilis. Rövid ideig lehet ezzel szembemenni, de sokáig nem. Ha az ember szembemegy azzal, amire tervezve lett, annak tünetei lesznek. Ezeket a tüneteket el lehet kendőzni... egy darabig, aztán jön a meglepetés, azaz a kisebb-nagyobb betegségek, extrém esetben a halál.
Tehát először is meg kellene tudni ismerni azt, hogy mire van tervezve az ember. Táplálkozás, pihenés, szellemi és fizikai gyakorlatok mind fontosak lennének.
Na de ebből mennyire tanít meg az iskola? Ja, hogy nem az a feladata? Pfff. -
remark #30 "...gondolom szépek, mert nem ették ezt a sok mutiplázás ganéjt, amit mi eszünk.
Egyébként meg az a magánvéleményem, hogy nem a csodát kell várni, hanem fel kell hagyni a sok finomított cukor fogyasztásával, és akkor sok minden jóra fordul."
-
hangulati #29 kb. harminc eves koromig nem volt egyetlen lyukas fogam sem,. finomitott cukrot nem fogyasztok (kiveve, amit nyilvan becsempesznek ebbe-abba), nem iszom uditoket, nem eszem edesseget, csak nagyon-nagyon ritkan. utana kezdodott el eletem stresszesebb idoszaka, es azota komoly problemak vannak, lassan hid kell. stressz-immunproblemak-betegseg, lyukas fog, stb.. nem a tunetet kene kezelni, hanem az okot megszuntetni, ebben igazad van. -
bladesoft #28 Ez kinek üzlet? Senkinek.... majd talán 1000év múlva... -
Szefmester #27 "Ráadásul sok tudós ingyen is odaadna egy ilyen találmányt mivel örökre beirná magát vele a történelemkönyvekbe, mint a föld megmentője vagy hasonló, ami pénzért nem megvehető."
Ellenben éhenhal mire a találmányát ki tudja fejleszteni, és eladni, levédetni stb. Mutass egy világmegváltó találmányt amit ingyen lehet (terveket) és otthon házilag megcsinálni anyagköltségen. -
#26 Nézd meg, hogy kik az autógyár tulajdonosai, utána gyorsan rájössz, hogy mégis van összeesküvés elmélet. -
tmisi #25 A fogszuvasodástól egyesek már régen megszabadultak, úgy hívják: műfogsor. -
#24 Lurkók!
Most kivételesen on-topik leszek. Csak ne röhögni!
Beleszerelmesedtem ebbe a dél-korai sorozatba, A Silla királyság ékkövébe. Eredetileg azért kezdtem el nézni, hogy megértsem egy kicsit a félsziget történelmét, de rengeteg sok egyéb tanulnivaló is van abban a filmben. Nekünk, magyaroknak is!
Most azonban nem ezen akarok lelkendezni, hanem azon, hogy amennyi gyönyörű, villogó, fehér fogat ott láttam, annyi nincs egész Magyarországon.
Nekem speciel Bidám fogai lopták be magukat a szívembe, de a hvarángok is szép fogsorral büszkélkedhetnek. A földművesek fogazatát még nem tudtam szemügyre venni, de majd figyelek erre is. Nem tudom, hogy a VII. századi magyaroknak milyen fogaik voltak, de gondolom szépek, mert nem ették ezt a sok mutiplázás ganéjt, amit mi eszünk.
Egyébként meg az a magánvéleményem, hogy nem a csodát kell várni, hanem fel kell hagyni a sok finomított cukor fogyasztásával, és akkor sok minden jóra fordul. -
Kheller #23 Igen. Ha durvábban próbálkoznak az méghamarabb kiderül, elég csak belegondolni, ott a családja, ismerősei és a végtelen számú munkatárs, aki mind-mind tudja mivel foglalkozik már évek óta. Valamelyik beszélne. -
Bubble999 #22 gondolod nincsenek más módszereik arra, hogy meggyőzzenek vkit ,csak az hogy lefizetik?:D:D -
Kheller #21 "de ha én egy olajsejk lennék én is megvenném az összes mérnököt kilóra, hogy vegyenek vissza kicsit."
Marhaság. Egy autógyár (vagy bármelyik komolyabb ipari vállalat) is fizetne a mérnöknek annyi pénzt a találmányért, amennyit soha nem tudna elkölteni. Hiába duplázza meg ezt egy sejk, nincs értelme. Ráadásul sok tudós ingyen is odaadna egy ilyen találmányt mivel örökre beirná magát vele a történelemkönyvekbe, mint a föld megmentője vagy hasonló, ami pénzért nem megvehető. Ráadásul annyi ember dolgozik ilyen projekteken, hogy úgyis kiderülne a lefizetés.
Szóval sajnos nincs itt semmi összeesküvés elmélet. -
Adamul #20 Én attól félek, hogy a mérnökök is elmennek tőle... :D -
FL Zoli #19 TE nem érted hogy miről kezdtünk itt pofázni..arról hogy nagyon sok ember érdeke hogy a találmányok ne kerüljenek forgalomba. Erre egy jó példa egy alternatív energiaforrású autó. Az hogy a Discovery látsz pár prototípust rohangálni az egy másik dolog.
Összesküvés-elmélet szaga van igen, de ha én egy olajsejk lennék én is megvenném az összes mérnököt kilóra, hogy vegyenek vissza kicsit.
Eltértünk a fogaktól bocs... -
#18 jo a hejesirasód hawer -
#17 tevagy az ökör,tudatlan vagy..hátér informácioknélkül...nem elterjedt még demár igencsak van,és járják az aszfaltat,fejlesztések elégé előrehaladottak,ahelyet h valóvilágot nézzel..néha kapcsolj a discovery-re is.. -
remark #16 "A fogak leginkább a rossz táplálkozástól mennek tönkre."
(Saját tapasztalat.) -
FL Zoli #15 ja kb 20 éve van működő, és ma kb annyi van belőle meg annyiba kerül mint benzines mi?...ökör -
#14 Még hogy nem ritka... -
#13 régvan...marha. -
Szefmester #12 Nézz meg egy átlagos maunika sót és meglátod hogy a kitört (kivert) fog nem is olyan ritka.. :) -
FL Zoli #11 Ez olyan mint az elektromos/hidrogénes/anyámtyúkja autó...majd piacra dobják ha eljön az ideje. Addig nyugodtan elfér egy széfben. -
andersh #10 Már kb. 10 éve is voltak ilyen hírek, hogy csak be kell spriccőlni egyszer a szájba valamit és soha többé nem lesznek lyukas fogak.
Abból se lett semmi.
A fogkő/kitört fog nagyon ritka, abból nem élnének meg.
Fogszabályozás is csak gyerekkorban aktuális. -
#9 Miért, szerinted a cég aki felfedezi ezt a csodacuccot, nem keresi magát halálra? Gondolj bele, adhatná el még évtizedekig a kemikáliáját, hogy "nincs többé szuvas fog". Kész aranybánya.
Fogorvosok/technikusok meg majd leszedik a fogköveket, kitört fogakat pótolnak meg fogszabályoznak ha kell.
Majd maximum kevesebb kell, de hát ez az élet rendje. -
syn7h37ic #8 Dehogynem. Az AIDS és a rák is megelőzhető infarktussal... -
EXPENDABLE #7 Valahogy soha nem vágtak padlóhoz ezek a hírek. Osztom "FL Zoli" véleményét. Még hogy a ráknak meg az AIDS-nek a mai napig nem találták meg a gyógymódját...aha.... -
#6 A fogak leginkább a rossz táplálkozástól mennek tönkre. A cukor is inkább "belülről" rohasztja a fogakat. Az emésztéséhez felhasznált anyagok részben a fogból vonódnak ki. -
joghurt3 #5 Már nem tudom, hány éve jönnek ki ilyen hírek, hogy a lyukak helyére újra tudják növeszteni a fogszövetet, ill. -zománcot. Stb.
Én is kizártnak tartom, hogy a sokmilliárdos (dollárban) fogászati ipar hagyna piacra kerülni bármi ilyet. -
Balintos #4 Annyi fogorvost, fogtechnikust munkanélkülivé tenni, egy ekkora üzletet kinyírni? Nem lesz itt még fejlődés ebben jó darabig. -
#3 Különben nem csak a fogra, hanem sajnos az egészségügyre úgy ahogy van ez ráillik.
Orvosjókívánság: - Csak egészség legyen, meg sok beteg! -
#2 A fogorvosok ajánlásával! Na az így reklámozott termékeket én is kerülöm.
Olyan mint a dögkút ajánlásával készülő hamburger. -
FL Zoli #1 Tervezőasztaltól tovább úgyse jut ez se. A "fogban" túl sok pénz van