10
-
vasedeny2 #10 nagyon nem lesz jó ez az internet így, én attól félek. -
torzsvendeg #9 Reszkess ámerika!
Csak az a baj hogy ez szélmalomharc. Semmit nem tudnak elérni vele.
Maximum Győzike koporsógyára fellendül. -
nlght #8 MrImy +1 -
MrImy #7 Mindenki a félelemről regél, de nem veszitek észre, hogy a civilizációnk fejlődőséhez milyen rettentő bátorság szükségeltetik. Elég csak Luther példájára gondolnotok, akit az európai hatalmak holtan szerettek volna látni.
Bátor emberekre, ha úgy tetszik hősökre mindig szükség volt, van és lesz. -
#6 Tádááá egy ujabb hulla jelölt.:D Nem értem én ezt, mert még ha sok pénz is van benne, mit ér a pénzel 2m mélyen a föld alatt, ha pedig igazság mániás akkor láthatja, hogy qrvára csak anyi változott, hogy most már megmutatja a hatalom kendőzetlenűl, hogy bizony bármikor elteszünk bárkit láb alól ha kell, mondva csinált indokkal.
Bár szerintem jön még 1-2 ilyen hero és már mondva csinált indok sem kell, hanem egyik napról a másikra fognak eltünni, némi a vezetőkön látható kaján vigyorral karöltve... -
hangulati #5 en is inditok egy leleplezo portalt. kuldjetek informacoot! -
MsUser #4 Szőr van a kalkulátorban!
De a rendszer nem hagyja majd és folyik tovább a nép butítás.
Soha semmilyen hatalmon lévő "kormány, bank, szekta" nem fogja hagyni hogy a nehezen összeharácsolt vagyont elvegyék tőlük és oda kerüljön ahova való.
Aki kiszivárogtatja az igazat az törvényt sért, és ha máshogy nem megy törvénytelenül eltiporja a törvény. Hát ez vicc -
sanyicks #3 mibe hogy ahogy elindul pár hónap múlva meggyanyúsítják valamivel... talán még előtte. -
duke #2 Szerintem mar most sorban allnak a rendorsegen azok a nok, ferfiak, gyerekek, akiket megeroszakolt, vagy bizonyithatoan meg fog majd eroszakolni. :) -
morden #1 Érdekesnek hangzik, hajár! csak nehogy ebből az emberből is szexuális bűnöző legyen :D