LG GT540 Optimus

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Majd meglátjuk, bár reménykedem benne hogy nem így lesz:)

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

zoliii
???

Vadnokedli
jövõre kuka <#zavart1> barátkozz meg a gondolattal :D<#zavart2>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

zoliii
Tré mobilnál mennyi ez a mobil? :D

Falkon
T-mobile-nál van!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

pxxl
nájsz

All hail the double x!

zoliii
Biztosítás telefonra? :D
Ilyet még nem hallottam! :D
Szerintem még 1-2 év, és a wifi olyan lesz, mint most a Bluetooths!
Alap lesz a telefonban :D

Super Saiyan
van

>:C

pxxl
van ebben a cuccban wifi? :D (igen, lusta vagyok guglizni :P)

All hail the double x!

DeerHunter01
ha elõfizetéssel veszed és drágább darabot akkor lehet rá kötni ilyen biztosítást, havi 500 ft és ha ellopják,leejted,összetöröd akkor kicserélik hasonló árban

\"Errõl van szó!\"

zoliii
Ezeket az oldalakat én is ismerem! :D
Csak egy olyan ember véleményére is kíváncsi voltam, akinek van ilyen mobilja. Most egy Sony Ericsson W810i mobilom van, amit nagyon szeretek.
Csak kicsit lassú, kicsi a kijelzõje 176*220, 2006-os modell úgy tudom :(
Én nem divatozás miatt szeretnék új mobilt, meg hogy jön a Karácsony, hanem, mert egyszerûen csak szeretnék egy kicsit pörgõsebb, nagyobb kijelzõs telefont :D Csak ezekben a tapizós telefonokban az a rossz, ha véletlenül leejti az ember, akkor lényegében kuka a teló, vagy annyit kérnek a szerelésért, hogy annyiért vehetek egy újat! :D

SimaSuna
Mobilarena.hu / telefonguru.hu

de ajánlom a Mobilarena fórumát.
és az XDA fórumot..
DJKonya
Nekem egy éve LG KM900 Arenám van, tökéletesen mûködik, egy karcot a sarkánál leszámítva semmi baja sincs.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

RS
Na, a Nokia felejtõs... Tapasztalat. (5800)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Vadnokedli
enyém mennyi FPS-t érne el? 100-150 -et? O_o

amúgy Galaxy 3 hoz hasonlítsátok az optimust, azzal vessétek össze. (közép kategória.)

zoliii
Én most a Nokia 5230, és az LG GT540 Optimus-on gondolkodom :D
Mondjuk nekem elég csábító, hogy van benne wifi, meg GPS az LG-ben :D

Így van sajnos játékok nincsenek rajta alapból, programok persze vannak de már nem emlékszem mi volt ami rajta volt alapból. Ami nekem most van az navigációs program, vízmérték :), gps, elemlámpa valamint kb 4-5 játék. A 3 betûs navigációval egész jól elboldogul a rendszer, kb 1-2 perc alatt megtalálja a mûholdakat.
Nekem jelenleg a 2.1-es rendszer van, mivel vodás vagyok ezért otthon én tettem fel rá manuálisan de semmi gond nem volt vele.

Battlelog: kvantahun

zoliii
zoliii
Nincs gyári játék a mobilon? Alkalmazások azért vannak rajta? :D
Hányas Android verzió van rajta? Az újabb verziójú Androidot dicsérik :D
Csak elég macerás rátenni! :(

2 hónapja vettem ezt a telefont és azt mondom, hogy igencsak megéri az árát. Mivel Android fut rajta úgy kell elképzelni mintha egy friss windowst tennél fel a gépedre, tehát teljes mértékben úgy alakítod ki a telefonod ahogy neked tetszik. Pl. ha nem tetszik a gyári idõjárás kijelzõje akkor kb fél perc alatt találsz 30 másik programot a marketen. Elõre telepített játékok nincsenek de szintén a marketrõl ingyen lehet letölteni rengeteget (erõsen ajánlott az angry birds. Szóval én csak ajánlani tudom. Ha kérdésed lenne szívesen írok több infót is róla.

Battlelog: kvantahun

Vadnokedli
Nem hülyeség, az a régi LG.. újakat inkább ne vegyél. Ajánlatos... Fõleg ne érintõ képernyõset(mármint LG, ne érintõset), masszív használat sorozat után meg süllyedhet - be horpadhat a kijelzõ, tehát olyan lesz mint 1 óraüveg..

öcsémnek LG-je van, innen tudom hogy ez a sorsa.. :D

zoliii
Ez hülyeség! Nekem LG tv-m van és semmi baja, Apámnak LG mobilja és az is müxik, pedig már 2 éves a telefon! :D

theone91
LG hardver. Nálam inenntõl halál a dolog. Elsõ blikkre megéri, de ebben az okcsó árban az is benne van, hogy rohangáljunk a szervízbe...

RS
Android és LG, rossz nem lehet!
Én magam Spicás vagyok...

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

youtube-on érdemes lehet rákeresni, sok videó van fenn errõl a telefonról mûködés közben.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

zoliii
doc fájlt csak olvas! Ha mégsem, akkor is van még 1 megoldás :D
A mjBookMaker -> progi

Falkon
Osztálytársamnak ilyen van, elég jó telefon, bár .txt-t nem kezel, így puskázni nem nagyon lehet vele! :D

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

zoliii
Ezt már én is megtaláltam!
Már végig olvastam az összes ilyen oldalt! :D
De csak valami olyat írtak, hogy Google maps van a mobilon, és nincs hang a GPS résznél, csak ha igo-t teszek rá :(
Ezeket a mobil teszteket nem értem. Sosem mutatják meg a gyári cuccokat a mobilon, pl. java játékok, alkalmazások, gps mûködés közben, stb :(

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

zoliii
Nem én arra gondoltam, hogy ha van valakinek ilyen telója, akkor írja le, hogy a GPS mûködik-e, magyarul van-e rajta gyárilag GPS alkalmazás, milyen gyári játékok vannak rajta, lehet-e témát rátenni, és normálisan mûködik a wifi-je! Meg, hogy megbízható ez a telefon?
Optimus -> Legjobbat jelenti, gondolom az LG Android kategóriában értik.
Semmi köze a Transformers filmhez :D

Narxis
xD arra gondolt, hogy írd össze neki :D

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
hát nem jön magától az infó ez tény. guglival 128 000 magyar találat. informálódj, ne legyál lusta, és várd a sült galambot...dolgozz meg a tudásért :D aztán írj egy értelmes kezdõ hsz-t, hogy mi ez autobot telefon vagy mi?

All hail the double x!

zoliii
Mi a véleményetek errõl a telóról?
Nagyon reklámozzák ezt a telót a Vodkánál, de nfo-kat úgy kell összeszedni errõl a telefonról! :D

← ElőzőOldal 3 / 3