LG GT540 Optimus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Ilyet még nem hallottam! :D
Szerintem még 1-2 év, és a wifi olyan lesz, mint most a Bluetooths!
Alap lesz a telefonban :D
\"Errõl van szó!\"
Csak egy olyan ember véleményére is kíváncsi voltam, akinek van ilyen mobilja. Most egy Sony Ericsson W810i mobilom van, amit nagyon szeretek.
Csak kicsit lassú, kicsi a kijelzõje 176*220, 2006-os modell úgy tudom :(
Én nem divatozás miatt szeretnék új mobilt, meg hogy jön a Karácsony, hanem, mert egyszerûen csak szeretnék egy kicsit pörgõsebb, nagyobb kijelzõs telefont :D Csak ezekben a tapizós telefonokban az a rossz, ha véletlenül leejti az ember, akkor lényegében kuka a teló, vagy annyit kérnek a szerelésért, hogy annyiért vehetek egy újat! :D
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
amúgy Galaxy 3 hoz hasonlítsátok az optimust, azzal vessétek össze. (közép kategória.)
Mondjuk nekem elég csábító, hogy van benne wifi, meg GPS az LG-ben :D
Nekem jelenleg a 2.1-es rendszer van, mivel vodás vagyok ezért otthon én tettem fel rá manuálisan de semmi gond nem volt vele.
Battlelog: kvantahun
Hányas Android verzió van rajta? Az újabb verziójú Androidot dicsérik :D
Csak elég macerás rátenni! :(
Battlelog: kvantahun
öcsémnek LG-je van, innen tudom hogy ez a sorsa.. :D
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Már végig olvastam az összes ilyen oldalt! :D
De csak valami olyat írtak, hogy Google maps van a mobilon, és nincs hang a GPS résznél, csak ha igo-t teszek rá :(
Ezeket a mobil teszteket nem értem. Sosem mutatják meg a gyári cuccokat a mobilon, pl. java játékok, alkalmazások, gps mûködés közben, stb :(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Optimus -> Legjobbat jelenti, gondolom az LG Android kategóriában értik.
Semmi köze a Transformers filmhez :D
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
All hail the double x!
Nagyon reklámozzák ezt a telót a Vodkánál, de nfo-kat úgy kell összeszedni errõl a telefonról! :D