11
  • havasdani
    #11
    Hát szerintem is teljesen jó volt a SHIFT és nem is értem mit kell ennyit fikázni ti biztos jobb játékot tudtok csinálni:D..Szerintem jó lesz a 2 is várom szeretettel:)
  • 5c0rp330n
    #10
    peces nfs-pistik szimulatora. azta, mostmar sotetben nem csak a fenyerot huzzak le hanem ugy csinalnak mintha tenyleg sotet lenne? micsoda forradalmi otlet, erre meg soha senki nem gondolt. ezek valamit nagyon tudnak. megy most is az igergetes hogy na ez mostmar tenyleg kurvajo lesz. csak mar az 1 elott is ugyanezt mondtak es egy kritikan aluli fos lett.
  • jaspercry
    #9
    4 mag a problémát megoldotta!
  • jaspercry
    #8
    nálam roccenésmentesen futott full grafikán az első rész szépen optimalizált játék ,vettem hozzá xbox-os konzolt ,mert projektoron úgy kényelmesebb !!!!!!!!
  • kovadam87
    #7
    Én akkor is azt mondom hogy a G25-el és ténylegesen kikapcsolva a játékban minden rásegítést kipörgés gátlós marhaságot és a többit nagyon jó volt a shift. Felejthetetlen élményt nyújtott számomra. Az optimalizálás problémáját viszont arra írtam hogy nekem egy dual core 3.00 ghz ati 3850 512mb agp, 2g ddr2 win xp 32 bit alatt szaggatott elég sokszor, főleg mikor nagyon sok autó volt... bár ez változó volt. Élveztem a játékot de sajnos nem tudtam még végig játszani. Számomra ez volt a legjobb az nfs 4 óta, és örülnék ha nem csesznék el :) várom a folytatást. (és esetlegesen a további optimalizálást.)

    ui.: nem vagyok egy nagy autó versenyzős zseni de könnyű nehézség mellett is megfingatott olykor ez a game :D hatalmasakat játszottam vele :D véleményem szerint 9/10 pontot érdemel!
  • Skynet
    #6
    "aki kipróbálta igazi minőségi kormánnyal a játékot, annak feltűnt egy két baki még pluszba"

    Én nem tudom te mivel játszottál,de amíg nem készült értelmes mod lehetett erre dugni DFGT-t G25-öt bármit,egy hatalmas rakás szar volt a kormánykezelés akármit állítgattál (ha nem a legrosszabb eddig amivel találkoztam)....De még a modok sem tudták teljesen javítani,csak ímmel ámmal....

    NeoExDeath: Amiben máris megjelenés elött felülmúlja a 2. részt a GT5: Prémium autók kidolgozottsága kívül belül (igen a műszerfalis), multi tartalom és minőség, sebesség(30fps),szimuláció (van aki hisz abban hogy ez szimulátor lesz?:D),autómennyiség,összetettség.
  • NeoExDeath
    #5
    Imádom az első részt, számomra a Shift hozta vissza az autóverseny játékokat. Néhány dologban máig felülmúlhatatlan, pl. ebben a játékban van a legjobb belső nézet, tényleg teljesen olyan a feeling mintha az ember ott ülne, és a sebességérzet is király. Most hogy megjelent a Gran Turismo 5 talán át kell adnia a helyét a trónon, de van egy olyan érzésem, hogy néhány dologban a GT5 sem tudja felülmúlni (lásd pl az autók belső kidolgozottsága).

    A Shift-et általában azért szidják mert billentyűzettel nem jó játszani. Erre megoldás az analóg kontroller, én azzal toltam és hatalmas élmény. (most nem azért, de egy billentyűzettől, amin a gomboknak két állása van, ki vár el precíz szimulációs irányítást? ).

    NIBI: én kikapcsoltam minden irányítás rásegítést, és utána teljesen jó lett, nekem nem volt olyan gondom, hogy nem én uralom az irányítást.
  • NIBI
    #4
    Szerintem meg kormánnyal is játszhatatlan. :(
    Sajnos nem engedni, hogy Te irányítsd 100%-osan a verdát, és ez kajak sokat ront rajta. :(
    Csak nehogy a 2 is akkora leégés legyen... Igazi versenyzők tesztelik bla bla bla... Ezt már minden programnál elmondják. Ha ilyen fosok az igazi versenyzők akkor ne is jöjjenek Magyar bajnokságba. :)
    Ja még valami: élethű MI. Mi olyan nehéz abban? Ezzel akarnak felvágni?! Ezt már kb 10 éve szuperül tudta a GP4! Azóta csak gagyi vezetni nem tudó gépeket kapunk. :( (Meg "igazi versenyzőket" akik "tesztelnek". )
  • DrTre
    #3
    Érdekes hogy akadt, mert sztem jól optimalizált játék lett. Nincsen szupergépem, de messze volt az akadástól, de hát ki tudja, a számítógépek világában minden megtörténhet.

    Sztem is nagyon jó lett az első rész, és bár kormányom nincs, de akkor sem bill-el játszottam, inkább kontrollerrel. Voltak benne hibák, de így elsőre elég jól sikerült, és az infók alapján igencsak jó lesz a második rész. Nekem pl az tetszett benne a legjobban, hogy belső nézetben sztem ebben a játékban lehetett érezni leginkább azt, hogy versenyautóban ül az ember, de még ezen is javítanak, szóval...
  • vg
    #2
    Aham, xboxon soha nem volt semmilyen akadás. Hiába, nem vagyok sikeres.
  • kovadam87
    #1
    Igaz hogy volt benne hiba rendesen, nomeg aki kipróbálta igazi minőségi kormánnyal a játékot, annak feltűnt egy két baki még pluszba, de mindent összevetve nagyon jóra sikeredett az első rész. Én egy G25-ös kormány szettel játszottam és tényleg nagy élmény volt. Viszont a legnagyobb negatívuma az volt hogy eszeveszett módon felfalta és keresztbe lenyelte a gépemet, ezért volt olyan mikor csak 10 vagy kevesebb kép/sec-el ment a játék és úgy nem valami élvezetes (még minimum grafon is!!!). Az is igaz hogy billentyűzettel egyszerűen játszhatatlan :S Ezen még javíthatnának. Én várom nagyon a folytatást és remélem 2x jobb lesz mint elődje... :) (vagy legalább is jobb lesz mint a hot pursuit :S)