Prototype 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez utóbbi ugyanis a játék hibája, rosszul írták meg aprogramot, ésminél tovább fut egyhuzamban, annál több memóriát eszik meg.
A gyorsjavítás az, hogy amikor érzed hogy kezd szaggatni, képernyõ felbontást váltasz, de amikor visszaszámol hogy akarod e megtartani az újat, azt mondod nem. Visszavált a régire, és megint jó lesz a sebesség egy darabig.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
Hol tudom megnézni a %-ot?
A mapon már kivan maxolva minden, már csak egy szigeten vannak küldetések.
Újitást akarsz a rednet Access Edition 55 változatos challenge van !
Ott az van mindenféel Event amit csak akarsz és el tudsz képzelni !
Sõt valahogy az elsõ rész abban sokkal jobb volt hogy változott a vírusos területek helye, így hol a central park környéke lett vírusos, hol a times square stb. Sokkal jobban átjött a káosz, és persze változott a város arculata ezáltal.
Az elsõ rész eventjei is hiányoznak. Sokkal több volt, változatosabb, és nehezebbek.
Szóval közel 30 óra gém után azt kell hogy mondjam hogy nagyon jó játék de túl sok az ismétlõdés, alig van benne újítás, és a vége fele leül a hangulat.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
És már csak a Set 4 és a Set 5-bõl hiányzik 2 Chopper Event !
Nálam itt van.
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
jó lenne mint a régi szép idõkbe a játék mappájába lenne a mentés és nem kéne keresgetni!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szedtem le egy FXAA modot ami DX9-es.
A kérdésem az,hogy a game tud dx11,vagy csak DX9-et?
Segítséget elõre is köszönöm.
2x-szer vittem végig 50 óra alatt és egyszer sem volt egy deka szagattás sem !
Pedig 2x-szer is végigvittem !
Az igaz hogy nálam eredeti a proto 2!
akkor ez (legalábbis patch-ig) ennyi volt, /slowclap a portolóknak, pedig az elsõ részt szerettem.
"The trees move. Do you not see it?"
(nem optimizálatlanságra gondolok - egyszerûen nem terheli videokártyát, beállításoktól függetlenül)
"The trees move. Do you not see it?"
Bal egér gomb = Weaponize letépi az adott fegyvert
Jobb egér Gomb = Finisher Instant kivégzés az adott jármünek
E= Hijack/MOunt Vehicle
Space = Dismount jármû elhagyása
2-van az Armored Vehicle (Tank) és a Helicopter !
Kiírja hogy nyomj E-t,utána lehet választani vagy a bal egérgomb nyomogat,mint õrült,vagy Space és hagyja a francba.
Kíváncsi vagyok,mikortól lehet vezetni az eszközöket.
Amúgy eddig nem láttam sehol harckocsi széttépõ képességet 😛
Hogy a fenébe tudom letépni a harckocsik lövegtornyát?
Akárhogy görcsölök nem megy.
És miután kilépek vagy 2-3 percig folyamatosan dolgozik a gép a háttérben.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018