13
  • RM007
    #13
    Ezzel a telóval csak az a baj, hogy nem symbian fut rajta. Egyébként minek ilyen processzor egy telóba. Vannak progik amik ezt kihasználják? Tök felesleges, amíg az ember nem érzi a hiányát.
  • culas25hc
    #12
    Mármint a motorola az egyetlen gyártó aki még mindig nagy hangsúlyt fektet a design-ra. Mindent tudó okostelefont bárki gyárt, de én a motorolától azt várom, hogy a már kikapcsolt állapotban is magával ragadjon
  • culas25hc
    #11
    Na mivan a motorolával?? Ez megint elég semmit mondó telefon így külsőre. Pedig a milestone és backflip-el ismét nagyot alkottak, remélem állnak nem le ismét a kreatív ötleteikkel.
  • lapaleves
    #10
    szerintem annyira nem rossz, ha egy (vezetékes) távirányítóban van a htpc ésvagy desktop ésvagy letöltőgép. mellé még egy bt tapis bill meg kisfogyasztású monitor aztán jónapot. bár sajnos notihoz közelítő fogyasztású monitort nem könnyű találni, de attól még htpc-letöltőgép-távirányító kombónak elmenne.
  • fergusonpapa
    #9
    mármint az LG.
  • fergusonpapa
    #8
    sztem meg jó,és kel az h kihasználják mégjobban alkalmazásokban mert másban már nem nagyon éreznénk ez ugye logikus.pár év után ezis elavult,de fejlödéshez kelennek a lépések,énse hittem páréve h idáig jutunk h lassan erösebb 1 teló mint a gépem.de ezvan.

    am tetszik eza teló de kijelzője ezen a képen elég gyengécske,olyan alsó kategoriás beütést ad neki :S
  • sola
    #7
    Szerintem direkt 3G támogatás (modem) a Tegra2-ben sincs. Külső modemet és antennát pedig szerintem régebben is lehetett tenni a cucc alaplapjára.

    A Snapdragon-ok viszont azt hiszem ténylegesen a SOC-on belül tartalmazzák a 3G-s szilikont.
  • sola
    #6
    Azért azt nem gondoltam volna, hogy kis túlzással hamarabb meg lehet majd venni a Tegra2-es cuccokat telefonban mint tabletben és smartbook-ban.

    Tablet-ből és smartbook-ból is csak 1-2 típust lehet kapni Tegra2-esből és máris itt vannak a telefonos változatok.

    Szerintem egyébként telefonba a Tegra2 túl erős (bár ezzel biztos sokan vitatkozni fognak). 2 db Cortex-A9-es mag 1Ghz-en. Én értem, hogy dinamikus frekvencia-scaling...stb, keveset fogyaszt, de akkor is brutális ez a teljesítmény ide.

    1Gb gyors RAM-al és gyors flash háttértárolóval egy Tegra2-es SOC teljesen símán elfuttat egy desktop Ubuntu/ARMEL-t (lásd az AC 100 vidókat). És ez jó sebességgel teszi (2 mp-s Firefox cold-start, 5-6 mp OpenOffice start).

    Egyszóval még egy modern telónak is elég lenne ennek a fele.

    Bár ha a telóhoz lehetne venni tablet jacket-et és smartbook dokkolót (á la Always Innovating) akkor lehet, hogy én is beneveznék rá és már kezdeném is a lóvé gyűjtögetését.
  • fade2black
    #5
    Mivel a Tegra1nek nem volt GSM/CDMA támogatása így nehezen terjedhetett volna el telefonokban.... A Tegra2ben van. És sok szempontból nagyon komolyan a konkurencia elött járnak főleg igaz ez fogyasztás/teljesítményre márpedig mobil eszközöknél ez a kulcs.
  • Ferrer
    #4
    Avagy miért olyan népszerű az Android?
  • sanyicks
    #3
    az nvidia isteníti, mert ők gyártják :DD csak az a gáz, hogy már tegra 2-nél tartanak, és még mindig olyan rikta az ilyen telefon mint a fehér holló...
  • DrTre
    #2
    Kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a tegra-ból, ha az nvidia ennyire isteníti. Egyébként elég jó telefonok, főleg a Motorola.
  • maxy182
    #1
    Üzemidő?