Gyenge felhozatal vár ránk decemberben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
http://ghostrecon.uk.ubi.com/
LOL😄
A szánalmas az elég jó kifejezés!
Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az hogy a nagy gyártók ráálltak a butított szarokra mert ezt jobban kajolja a nép,nem a konzolnak köszönhetõ,hanem a vásárlóközönségnek amibe a pc is beletartozna ha nem warezolna a pc-s játékostársadalom jelentõsen nagyobb része..😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Na ezen én is jót derültem. 😊))
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Van amiben a konzol az erõs, van amiben a PC.
Red Dead Redemption pl Konzol exklúzív, pedig PC-n lazán elfutna.
Megintcsak a GTA IV féle 1 évet szopatjuk a pc-seket marketingel nyomulnak.
Ez azért szánalmas... Már rég megvettem volna a játék Collectors Editionját, ha olyan, vagy akármilyen verzió létezne PC-re. De így a frászt veszek konzolt!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Nemtudom, mi az h nagy sikere volt.. Nem volt igazán sikere, csak kipróbálták jópáran a selejtet.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.