17
  • HENCIG
    Na ha jót és újat akartok látni!
    :D
    http://ghostrecon.uk.ubi.com/

LOL:D
    A szánalmas az elég jó kifejezés!
  • sanyicks
    én láttam párat, játszottam is, mégse rohanok még csak a gépért sem...
  • Skynet
    Fingos sincs arról milyen exkluzívok vannak konzolra,minőségre tartalomra összetettségre már régesrég a pc elött járnak....
    Az hogy a nagy gyártók ráálltak a butított szarokra mert ezt jobban kajolja a nép,nem a konzolnak köszönhető,hanem a vásárlóközönségnek amibe a pc is beletartozna ha nem warezolna a pc-s játékostársadalom jelentősen nagyobb része..:)
  • lwb
    A címhez hozzátartozik, hogy konzolra (legalábbis boxra) se lesz nagyobb kínálat decemberben. Ez van, ez egy ilyen hónap, a nagy nevek már kijöttek, a többi meg majd jövőre.
  • Jimmyke
    Uncharted és Heavy Rain kimarad, hát istenem, azért nem fogok PS3at venni és 120%-os áron játékokat hozzá.
  • gabeone
    "BC 2 az év legszánalmasabb játék"

Na ezen én is jót derültem. :)))
  • Zolivok
    na most aki itt konzolos, az mind hülyeséget írt jobbára , a pc sek is kb, nem is nagyon kéne összehasonlítani mert két teljesen más világ 423342 játékból 1-2 amit átkonvertálnak v alapból multiplatform és mindenki elégedett, 1et mondok én életemben nem tudnék joystickkel lőni.p vagy stratégiázni
  • Zsoltika 007
    Szerintem vannak pár millióan akik szerint nagyon nincs így.
  • Zsoltika 007
    Te se nagyon tudod miről beszélsz mert ekkora baromságot kitalálni sem lehetne...
  • RoyalPredator
    Bezony mind2 oldalon vannak nagyszerű játékok.
    Van amiben a konzol az erős, van amiben a PC.

Red Dead Redemption pl Konzol exklúzív, pedig PC-n lazán elfutna.
    Megintcsak a GTA IV féle 1 évet szopatjuk a pc-seket marketingel nyomulnak.
    Ez azért szánalmas... Már rég megvettem volna a játék Collectors Editionját, ha olyan, vagy akármilyen verzió létezne PC-re. De így a frászt veszek konzolt!
  • shaddam
    Látnál egy-két platformexkluzívot és sírva rohannál a boltba(gondolom sejted milyen címekről van szó).A sárga kazettás műanyagpisztolyos korszak óta változott egy-két dolog.
  • keysersoze
    Konzolra meg mindig is ott volt, a konzolos "minőség" pc szinten a shareware kategóriát jelenti. HA egy játékot "multiplatfromnak" hirdetnek, az azt jelenti hogy legagyizzák konzolos színvonalra, tehát sokkal szarabb lesz mintha pc-re fejlesztenék. Legjobb példája a még készülő Dragon Age 2. RPG-ből hack'n'slash, a konzol csak ezt bírja el.
  • Gyuszopapa
    Bizonyos szempontból igaza van mert hát elég fos lett.De még így is a legjobb ami most a piacon van.Sajna ez megmutatja azt is hogy a többi milyen,a béka segge alatt van a játékgyártás pc-re.
  • Narxis
    loooooooooooooooool, ne igyál gyógyszerre
  • Vorpal
    "BC 2 az év legszánalmasabb játék" - lol, azért ez erős volt ;DDD
  • RoyalPredator
    BC 2 az év legszánalmasabb játéka, míg a Black Ops a legnagyobb csalódása.
    Nemtudom, mi az h nagy sikere volt.. Nem volt igazán sikere, csak kipróbálták jópáran a selejtet.
  • shaddam
    A vietnám pont elég mire jönnek jövőre a nagyágyúk.