17
-
HENCIG #17 Na ha jót és újat akartok látni!
:D
http://ghostrecon.uk.ubi.com/
LOL:D
A szánalmas az elég jó kifejezés! -
sanyicks #16 én láttam párat, játszottam is, mégse rohanok még csak a gépért sem... -
#15 Fingos sincs arról milyen exkluzívok vannak konzolra,minőségre tartalomra összetettségre már régesrég a pc elött járnak....
Az hogy a nagy gyártók ráálltak a butított szarokra mert ezt jobban kajolja a nép,nem a konzolnak köszönhető,hanem a vásárlóközönségnek amibe a pc is beletartozna ha nem warezolna a pc-s játékostársadalom jelentősen nagyobb része..:) -
#14 A címhez hozzátartozik, hogy konzolra (legalábbis boxra) se lesz nagyobb kínálat decemberben. Ez van, ez egy ilyen hónap, a nagy nevek már kijöttek, a többi meg majd jövőre. -
Jimmyke #13 Uncharted és Heavy Rain kimarad, hát istenem, azért nem fogok PS3at venni és 120%-os áron játékokat hozzá. -
gabeone #12 "BC 2 az év legszánalmasabb játék"
Na ezen én is jót derültem. :))) -
Zolivok #11 na most aki itt konzolos, az mind hülyeséget írt jobbára , a pc sek is kb, nem is nagyon kéne összehasonlítani mert két teljesen más világ 423342 játékból 1-2 amit átkonvertálnak v alapból multiplatform és mindenki elégedett, 1et mondok én életemben nem tudnék joystickkel lőni.p vagy stratégiázni -
#10 Szerintem vannak pár millióan akik szerint nagyon nincs így. -
#9 Te se nagyon tudod miről beszélsz mert ekkora baromságot kitalálni sem lehetne... -
#8 Bezony mind2 oldalon vannak nagyszerű játékok.
Van amiben a konzol az erős, van amiben a PC.
Red Dead Redemption pl Konzol exklúzív, pedig PC-n lazán elfutna.
Megintcsak a GTA IV féle 1 évet szopatjuk a pc-seket marketingel nyomulnak.
Ez azért szánalmas... Már rég megvettem volna a játék Collectors Editionját, ha olyan, vagy akármilyen verzió létezne PC-re. De így a frászt veszek konzolt! -
#7 Látnál egy-két platformexkluzívot és sírva rohannál a boltba(gondolom sejted milyen címekről van szó).A sárga kazettás műanyagpisztolyos korszak óta változott egy-két dolog. -
keysersoze #6 Konzolra meg mindig is ott volt, a konzolos "minőség" pc szinten a shareware kategóriát jelenti. HA egy játékot "multiplatfromnak" hirdetnek, az azt jelenti hogy legagyizzák konzolos színvonalra, tehát sokkal szarabb lesz mintha pc-re fejlesztenék. Legjobb példája a még készülő Dragon Age 2. RPG-ből hack'n'slash, a konzol csak ezt bírja el. -
Gyuszopapa #5 Bizonyos szempontból igaza van mert hát elég fos lett.De még így is a legjobb ami most a piacon van.Sajna ez megmutatja azt is hogy a többi milyen,a béka segge alatt van a játékgyártás pc-re. -
#4 loooooooooooooooool, ne igyál gyógyszerre -
#3 "BC 2 az év legszánalmasabb játék" - lol, azért ez erős volt ;DDD -
#2 BC 2 az év legszánalmasabb játéka, míg a Black Ops a legnagyobb csalódása.
Nemtudom, mi az h nagy sikere volt.. Nem volt igazán sikere, csak kipróbálták jópáran a selejtet. -
#1 A vietnám pont elég mire jönnek jövőre a nagyágyúk.