11
-
#11 Az idézet után tökéletesen beillene az aláírásod -
sanyicks #10 Hát pedig én egyetértek a németek többségével, pont meg gondoltam a következményekre: politikusok lecsukása, bűnösög elítélése, korrupció esetleges csökkenése, változás a rendszerben.
És emellett arra is gondoltam hogy a diplomáciai ki mit gondolt már rég tudták egymásról a felek... csak a népnek újdonság az hogy mit gondolnak egymásról a tolvajok, tömeggyilkosok, akik ezt meglovagolva ájvékolnak, viszont az igazi indítékuk az hogy félnek hogy a következő publikáció egy szép kis mutyilista lesz, és akkor mennek a börtönbe barátnőnek :D -
#9 "buták vagytok mind. néphülyítés ez is." - hál istennek, eddig olyan zavar volt a fejemben, de Frosty megmondta ezt is ;D -
#8 buták vagytok mind. néphülyítés ez is. -
#7 A béke. Amit majd elhoz az egyelőre még első világhatalom (de már nem sokáig lesz első...). A béke, amely csak úgy működik, ha elhozzák a hamburgert, a kólát és felszabadítanak. Aztán majd szabadon távozhatnak az új demokráciában azok, akiket kilakoltatnak, szabadon lehet választani a rabszolgasorsok között. És demokráciában élni, mert mihelyt felszabadít a nagyhatalom, a helyi kokainföldet már nem a helyiek, hanem közvetlenül a felszabadítók irányítják majd.
A békéről papolsz de meggondolatlanul. Én a helyedben inkább ezen gondolkodnék el... -
shade88 #6 Biztos Irak és Afganisztán leigázását, valamint 300-400 ezer civil meggyilkolását. -
kzoard #5 A "békefolyamatok" alatt mit értesz? -
Ulquiorra #4 Ha szerinted az fontosabb hogy néhány liberális egysejtű tudjon mindent mint hogy haladjanak példának okáért a békefolyamatok akkor nem neked való ilyen adatok olvasása. -
lamer the true #3 Milyen következményekre? Hogy kiderül mennyivel különbnek hiszik magukat a vezetők mnideki másnál? Vagy, hogy az amcsik szarcsimbóknk néznek mindenki mást? -
Ulquiorra #2 Mi abban a meglepő hogy vannak emberek akik még használják fejüket és képesek gondolni a dolgok következményeire? -
endrev #1 "A németek többsége helyesli a WikiLeaks kiszivárogtatásait"
Meglepő, hogy van aki nem.