16
-
morden #16 Embert, merem remélni, hogy csak rosszul képzeled el a szexuális erőszakot azért írtad le, nu a szexuális erőszak:
"Nem kívánt szexuális tevékenységre való kényszerítés, nemi erőszak, szexszel való fájdalomokozás vagy megalázás, tárggyal való nemi erőszak, intim testrészeik bántalmazása, másokkal való közösülés/prostitúció kényszerítése.."
Ez nem férf bele normális férfi értékrendjébe, pont ennyi. -
sanyicks #15 Az ugyanazt jelenti, mert az élet alapja a dns :) -
#14 Hát a csecsen hadúrnak felrobbant a bojlere. Az oroszok szerint ez sajnálatos baleset.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor ezt meghallottam a tévében, sírtam a röhögéstől. De ez ilyen igazi orosz megoldás volt. -
okosan gyerekek #13 Ostoba vagy. Az utolsó hsz-ed is erről tanúskodik, meg az az előtti is. Nem tesz itt senki, semmit kockára, életbiztosítást jelent számára a sok felhalmozott dokumentum. És az általa nem ismert személyek által ismeretlen helyen tárolt további kiszivárogtatásra váró anyagok. Amíg nem tudják, hogy milyen kártyáik vannak, hol, és egyáltalán pontosan kikkel játszanak, addig óvatoskodnak. Ezért van még szabadlábon, és ezért van még életben. Most azért veszik őrizetbe, mert remélik, hogy majd valamit kiszednek belőle. De okosabb ez a fickó annál, hogy a többi neki segédkezőt ismerje és a segédek is okosabbak, hogy hagyják, hogy ismerje őket Assange. Szóval, hagyjuk a f@szkodást, nem lesz semmi, minden megy tovább. -
l300d #12 a nemi eroszakrol meg annyit hogy aki ferfi es volt mar baratnoje az mind elmondhatja magarol hogy kovetett el nemi eroszakot. Aki nem szuz tudja mire gondolok. Ha valaki volt olyan szerencses hogy szekszmanias baratnoje volt adja mar meg a szamat lecci:) -
l300d #11 az egesz csak penz kerdese. Ha lenne nekem most 100 millio dollarom ilyen celra akkor par honapon belul szep hd felbontasu erdeti videokat lehetne szerezni arrol hoogy most leteznek e ufok vagy a foldon gyartjak ezeket. es onnantol kezdve mar rajtam all hogy felteszem az internetre vagy megproblok meg egy annyi penzt kicsikarni pl az amerikai allamtol mint amennyiert megvettem. Ez a wikileak es annyira hulye azer nem lehet. Az egy dolog hogy egy kisebb osszegert megtalalta a leggyengebb lancszemet de csak azer veszelybe sodorja az eletet hogy jot cselekedjen az emberisegnek hat eleg fura. En meg vagyok gyozodve hogy a vilag nem ugy mukodik ahogy mi gondoljuk hogy mukodik es ebbe beleertem az osszeeskuves elmeletbe hivoket is:) ha egy nap kiderulne a teljes igazsag nagyot csodalkoznanak meg a legvadabb osszeeskuveselmeletben hivok is:) Szerintem. de ki tudja lehet hogy mindenki csak jot akar:) -
#10 Itt látszik, hogy azok akinek rejtegetnivalójuk van, mindent elkövetnének, hogy eltüntessenek valakit a föld felszínéről. -
Merces #9 ..majd a börtönben egy jó fél év mulva mikor a többség megfeledkezett róla, felakasztja magát a kilincsre,ez a módi manapság..... -
morden #8 Kössz a félretájékoztatást, nem arzén alapú életet találtak, csak a foszfor helyett arzén van a dnsében a bacinak... -
torzsvendeg #7 Az általad idézett mondatban benne van a válasz is.
-- "technikai részletek" miatt késik Assange őrizetbe vétele.
Vagyis még ők sem tudják hogyan csak az biztos hogy bűnöző.
Cinikus hatalom. -
teccikérteni #6 "Assange ellen az Interpol előző nap nemi erőszak, továbbá szexuális zaklatás elkövetésének gyanújával nemzetközi elfogató parancsot tett közzé."
"A súlyos, szervezetten elkövetett bűncselekmények felderítésével megbízott brit hatóság (SOCA) hivatalosan azt közölte, hogy "technikai részletek" miatt késik Assange őrizetbe vétele."
Szervezetten elkövetett nemi erőszak, és szexuális zaklatás? Azt hogyan? :D -
#5 egy pillre azon gondolkoztam el, változtatna e ennek a hírnek az értékén hogy itt a földön vagy máshol..:D egyébként itt a földön. -
#4 Arzén alapú életet találtak. -
Rotyoka #3 Szánalmas hogy van olyan ember aki elhiszi ezeket a vádakat.... Inkább intézték volna el azt, hogy meghaljon "balesetben" mint már oly sok politikus akinek nem tetszett a viselkedése....
De azért nagyon fura, hogy TV ben még mindig egy szó sincs róla, csak annyi hogy "Jaaj szexuális bűnöző kapjuk el!" -
Sliderx #2 Unidentified Flying Object
Esti híradó -
morden #1 Ma a NASA törénelmi bejelentést tesz elvileg, lehet megtudjuk, hogy van élet a földön kívül is persze csak azért, hogy ne a wikitől legyen hangos a sajtó :D ( persze csak vicceltem, de tényleg lesz valami nagy nasa bejelentés ma )