Kirúgták a The Walking Dead íróit

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Gondolom ez az oka."

az rúgta ki az írókat, aki a sorozatot viszi, aki a történetet találja ki, aki átírja a szkripteket. és azokat rúgta ki, akik az õ vezetésével felvázolt cselekménystruktúrát párbeszédekbe öntötték.

a sztorit továbbra is kábé egy személyben frnk darabont fogja megtervezni, ahogy eddig is.
Az elsõ két rész tele volt zombival(király részek voltak), az ötödik részben pedig gyakorlatilag 0. Gondolom ez az oka.
Darabont bácsi szépen lemészárolt a Köd-öt is. Ami akár jó film is lehetett volna. Vissza kéne térnie a börtön filmekhez....

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Darabont bácsi már csak ilyen, de õ legalább tudja mit csinál

Olvassatok el 1-2 képregényt, oszt akkor megtudjátok, hogy mennyire "unalmas" az is. Szerintem semmi baj nincs a sorozattal. Nem lehet mindig zombikat gyilkolni, elvégre ez elsõsorban dráma.
a_n_d_r_e_w
Egyetertek azokkal, akik szerint halalunalom volt az elmult par resz, de a rendezot is szelnek eresztenem 😄 Borzasztoan gagyi jeleneteket lehetett latni az utobbi idoben :S

One Vision. One Purpose.

ffxi
Engem a PB-bõl kirázz a hideg a magas komloka miatt. És yéééé... az utóbbi részekben eltakarta. 😊

Fákjúal!

Amúgy azzal egyetértek, hogy elég fos színésznõ.. de sajnos nem úgy nézki, hogy egyhamar megmurdál..
Utolsó részek otvar unalmassak voltak. Amúgy meg a fõszereplõ csajától kéne megválni, de nagyon gyorsan. Hihetetlenül tré "szinésznõ".

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Nekem nem tetszett annyira az utolsó két rész(vagy három). Szerintem mindenképp jó döntés az írókat kirúgni😄
Bár szerintem Darabont sincs most a helyzet magaslatán. Egyike kedvenc rendezõimnek, talán ezért is vártam többet ettõl a sorozattól.
Nem mondom, hogy rossz a sorozat, sõt az év egyik legnagyobb húzása volt véleményem szerint, de lehetne rajta sokat javítani.
Nekem talán az 5. rész tûnt kicsit laposabbnak, de így is még nagyon sokat látok ebben a sorozatban. IMO ez az elbocsájtás hiba volt, de ki tudja, lehet még jobb lesz..
Ha kalapszar lenne a sorozat nagyobb lenne az esélye, hogy jobb új írokat talál náluk, de így szerintem nagy a kockázat. Kíváncsi vagyok mi sül ki ebbõl..
ates84
Szerintem az utóbbi 3 rész elég gyatra lett. Unalmas nyökögés...

Nemértem.. nekem (meg úgynézki még elég sok embernek) nagyon tetszik a sorozat. Miért kell kirúgni az írókat, akik sikerre viszik a sorozatot?
Lehet bukásnak szánta, de nem jött be?😄 (jk)
Komolyan valaki magyarázza meg milyen lehetséges oka lehet egy ilyen döntésnek?