Szekeres Viktor

Kirúgták a The Walking Dead íróit

Új írókat fog foglalkoztatni Frank Darabont a The Walking Dead 2. szezonjában, mivel megvált azon írótársaitól, akikkel a nagy sikert elérte. A 13 részes második évad októbertől kerül képernyőre.

Hiába számít a The Walking Dead az év egyik sikersorozatának, az egyik készítő, Frank Darabont úgy döntött, hogy szélnek ereszti az íróstábot és a második évadot vagy új emberekkel kezdi el, vagy pedig szabadúszó íróknak oszt ki megírásra egy-egy epizódot. Azt nem lehet tudni, hogy a képregény készítője, Robert Kirkman továbbra is közre fog-e működni a sorozatban, az azonban biztos, hogy az írást eddig koordináló Charles H. Eglee nem folytatja tovább munkáját.

A közismerten nehéz természete miatt mozifilmes munkát jó ideje nem kapó, de egyébként remek filmeket készítő (A remény rabjai, Halálsoron) Darabont nem nyilatkozott az elbocsátások okairól, s további terveiről, de nemsokára meg kell találni íróit, hiszen a 13 részes második szezont októbertől kezdi sugározni az amerikai AMC csatorna, ami azt jelenti, hogy a forgatást tavasz végén, nyár elején el kell kezdenie a stábnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #13
    "Gondolom ez az oka."

    az rúgta ki az írókat, aki a sorozatot viszi, aki a történetet találja ki, aki átírja a szkripteket. és azokat rúgta ki, akik az ő vezetésével felvázolt cselekménystruktúrát párbeszédekbe öntötték.

    a sztorit továbbra is kábé egy személyben frnk darabont fogja megtervezni, ahogy eddig is.
  • vg #12
    Az első két rész tele volt zombival(király részek voltak), az ötödik részben pedig gyakorlatilag 0. Gondolom ez az oka.
  • Ender Wiggin #11
    Darabont bácsi szépen lemészárolt a Köd-öt is. Ami akár jó film is lehetett volna. Vissza kéne térnie a börtön filmekhez....
  • Rotyoka #10
    Darabont bácsi már csak ilyen, de ő legalább tudja mit csinál
  • scagnetti #9
    Olvassatok el 1-2 képregényt, oszt akkor megtudjátok, hogy mennyire "unalmas" az is. Szerintem semmi baj nincs a sorozattal. Nem lehet mindig zombikat gyilkolni, elvégre ez elsősorban dráma.
  • a_n_d_r_e_w #8
    Egyetertek azokkal, akik szerint halalunalom volt az elmult par resz, de a rendezot is szelnek eresztenem :D Borzasztoan gagyi jeleneteket lehetett latni az utobbi idoben :S
  • ffxi #7
    Engem a PB-ből kirázz a hideg a magas komloka miatt. És yéééé... az utóbbi részekben eltakarta. :)
  • matrozrabbi #6
    Amúgy azzal egyetértek, hogy elég fos színésznő.. de sajnos nem úgy nézki, hogy egyhamar megmurdál..
  • Hoz_Hun #5
    Utolsó részek otvar unalmassak voltak. Amúgy meg a főszereplő csajától kéne megválni, de nagyon gyorsan. Hihetetlenül tré "szinésznő".
  • berserk87 #4
    Nekem nem tetszett annyira az utolsó két rész(vagy három). Szerintem mindenképp jó döntés az írókat kirúgni:D
    Bár szerintem Darabont sincs most a helyzet magaslatán. Egyike kedvenc rendezőimnek, talán ezért is vártam többet ettől a sorozattól.
    Nem mondom, hogy rossz a sorozat, sőt az év egyik legnagyobb húzása volt véleményem szerint, de lehetne rajta sokat javítani.