Már szinte mindenki digitálisan tévézhetne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A lakosság 95 százaléka számára elérhetõ a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás - jelentette be a szolgáltatásért felelõs s arra 25 milliárd forintot költõ Antenna Hungária Zrt. vezérigazgatója, Jean-Francois Fenech."
Jó, hogy 95%, de Én már vagy 1,5 éve várom, hogy nálunk legyen jel, de Nincs.
(Tolna megye, Baranya határánál kis falu.)
Bezzeg a hagyományos (analóg) 2 irányból is fogható.
:-(
Jó, hogy 95%, de Én már vagy 1,5 éve várom, hogy nálunk legyen jel, de Nincs.
(Tolna megye, Baranya határánál kis falu.)
Bezzeg a hagyományos (analóg) 2 irányból is fogható.
:-(
Remelem HD adas lesz nem csak sima digitalis...
Vagy átkötni egy régi videón.
Ha nincs scart a tévén, akkor megoldható (brute-force módszerrel😊 scart->rca + rca->koax átalakítókkal. (scart->koaxról nem hallottam még)
Képminõség persze gyatra lesz, de nem kell új tévét venni.
Képminõség persze gyatra lesz, de nem kell új tévét venni.
Hány éves tv-n akarod nézni, hogy még scart sincs rajta? Amúgy gõzöm nincs mennyibe kerül a "drága" box, de feltételezem, hogy még mindig töredéke, a kolléga által említett százezres lcd-nek. Átálláskor pedig talán majd erõsödni fog a verseny.
Nem hiszem, hogy aki jelenleg csak a 3 földi sugárzású adót tudja fogni, az nagyon fog sírni a hatalmas minõségromlás miatt.
Nem hiszem, hogy aki jelenleg csak a 3 földi sugárzású adót tudja fogni, az nagyon fog sírni a hatalmas minõségromlás miatt.
Ez nem jött be :-). Az occó SetTopBox-okról lesporolták a "koax" kimenetet. Ezért vehetsz a már csak eszmei értéket képiselõ Tv-d mellé, jó drágát. És nézheted a 1.5-2 Mbit/sec.-el tömöritett kereskedelmi adókat az "Analog"-nál gyengébb minõségben.
Nem kötözködés, tényleg elég dedós a retek klubozás.
(Ahogy a Kurcsány, Zorbán, Maunika és egyéb ferdítések, gúnynevek szintúgy) Oviba való. Van ezeknek rendes nevük, még ha nem is szeretjük õket.
(Ahogy a Kurcsány, Zorbán, Maunika és egyéb ferdítések, gúnynevek szintúgy) Oviba való. Van ezeknek rendes nevük, még ha nem is szeretjük õket.
Jaj már kezdi a kötözködést.
Nem, veszel ócsóé' egy set-top boxot, és nézed a crt-den amit akarsz.
Jövõ év végétõl vagy vásárolok százezrekért lcd tévét, vagy kidobhatom a jelenlegi analógot? Akkor inkább letöltöm billegálisan. :S
A 25 milliárdból inkább azt csinálták volna meg, hogy a kábeltv-n én válasszam ki azt a kb 1 tucat adót amit nézni szeretek és ne kelljen a sok sz*r adóért fizetni pulszba.
"l(mtv1,tv2, retek klub)"
ezt mág mindig szokták így? retek? nem kicsit dedós. biztos színészek vagy énekesek nevét is át szoktad költeni, mert az kúl.
ezt mág mindig szokták így? retek? nem kicsit dedós. biztos színészek vagy énekesek nevét is át szoktad költeni, mert az kúl.
Digitálisban sincs sokkal több 😊
Kíváncsi vagyok, mennyire fogják felnyomni a jelerõsséget, amikor élesben fog menni. Mert most elég gyengén jön.
Analógnak van egy olyan elõnye, hogy gyenge jelnél is látható a lényeg (még ha kicsit zizis meg szellemképes is) - nagyon sok öreg így nézi, mert ez is több, mint a semmi, digitálisnál szétesik a kép vagy semmi nincs. Így bukta.
Meg most kint a telekre, hétvégi házba, nagymamához senki nem fog dekódert venni sok pénzért.
Kíváncsi vagyok, mennyire fogják felnyomni a jelerõsséget, amikor élesben fog menni. Mert most elég gyengén jön.
Analógnak van egy olyan elõnye, hogy gyenge jelnél is látható a lényeg (még ha kicsit zizis meg szellemképes is) - nagyon sok öreg így nézi, mert ez is több, mint a semmi, digitálisnál szétesik a kép vagy semmi nincs. Így bukta.
Meg most kint a telekre, hétvégi házba, nagymamához senki nem fog dekódert venni sok pénzért.