75
Super Meat Boy
-
xxxpaulxxx #35 VÁÁÁÁÁ NEM BÍÍÍÍROM! Ennél büdös parasztabb játékkal még nem játszottam:D:D
Amúgy nekem a legnagyobb insider poén a chapter 2 Castlevenia introja volt... mert imádom a Castleveniakat:) -
Közben megtaláltam akit érdekel spoilerben leirom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ninja gaiden introjának a másolata :D Hatalmas -
Ha majd valaki elér a ch4-ig és esetleg az elején lévö videot meg tudja mondani melyik régi játékbol van annak örülnék :D
Iszonyat ismerös az elején a video biztos vagyok benne láttam már valahol. -
semmit nem kaptam :D
Persze a bandage gyüjtés miatt ugye a karaktereket kapom :) -
xxxpaulxxx #31 XD Én azért vigyázok a joyomra... mondjuk nincs is meg semmi 100%ra:/
Tényleg... milyen extrát kapsz, ha megvan 100ra?:D -
Hm, ez a játék billentyüzet gyilkos, picit hevesebb játék után(értsd: 200. halál után már nem simogattam a bill-t :D) most épp folyton beragad az F5 ami elég kellemetlen netezés közben :D
Mondjuk most ugy néz ki jó, ugyhogy remélem igy marad :D -
ch1,2 megvan 100%-ra, viszont ez a ch3 rendesen kifogott rajtam, nagyon geci :D -
xxxpaulxxx #28 Nah szuper:D Bárcsak ugyan ezt mondhatnám el én is a Rayman 2ről... mostanában azt próbáltam... de még Virtual Box-szal sem ment:D -
Sikerült működésre bírni, win 98 kompatibilitási módban elindul. -
xxxpaulxxx #26 nah végre Chapter 3... nagyon durván pöccre van kitalálva ez a játék:D És még hol a vége:O -
Megnéztem a gépigényt és nem tudom eldönteni. A valvet meg csak elírtam. Steamesre gondoltam. -
Ez nem Valve játék, csak steamen van kiadva. Nézd meg steamen hogy mi a játék gépigénye és vesd össze a géped konfigjával, hogy elindulna-e. -
xxxpaulxxx #23 Hát várj egy picit amíg kijön belőle normális warez verza:D
Amúgy helyesbítek: az én verzióm még alt+tabnál is kifagy... sajna:D
Egyébként én is meg akartam venni csak nem sikerült sajna:/ Nah de majd egyszer tuti megszerzem, annyira hihetetlenül jó:D:D
Amúgy ki milyen rejtett easter eggeket fedezett fel eddig?
Nekem eddig:
Warp zoneok végén: Super Mario-s "the princess is in another castle" utalás:D
2. chapter videója Castlevania eleje:)
nah meg persze a rejtett karakterek:D -
Csak így nem merem megvenni az a baj. A semmiért elég sok a 13 Euró:) -
xxxpaulxxx #21 A törtekből még szarok vannak... van ahol elindul van ahol nem... nekem pl kilépésnél hibaüzenetet ír ki... szerencsére csak akkor:D -
Egy asus 1001px eeePC-n vajon miért nem indul el? Azthittem egy ilyen 2D-s platform játéknak nincs ilyen hatalmas követelménye. Vagy csak valamit rosszul csináltam? Tört verzió szerencsére. Amint sikerül elindítani már fizetem is ki érte a pénzt csak már szívtam meg valve játékkal szóval előbb a törtet próbáltam ki. -
Nekem egy kicsit nehézkes irányítani, de majd hozzászokom. Remélem. :D
Nem sokat tudtam még vele játszani, kb 30 percet. :D -
xxxpaulxxx #18 Mindent lehet állítani megfelelő szoftverrel:D De egyébként elég egyszerű irányítása van, amit nehéz elrontani:D -
szerintem elviselhető... Shift + Space + jobbra/balra nyilak :D és nem is lehet állítani, de szerintem jó így... -
Milyen az irányítás billentyűzetről? -
Chapter 2-nél tényleg kezd eléggé idegtépő lenni a játék :D -
xxxpaulxxx #14 Én nem bírtam addig, mint te:D Majd ma:)
De az biztos, hogy már a chapter 2nél kezd nehéz lenni... ráadásul light worldben... mi lesz itt később:D:D:D -
Nah chapter 1 megvan 100%-ra jöhet a többi :D -
xxxpaulxxx #12 Ez nagyon szemét egy játék:D:D -
Nagyon jó!!! :D
Viszont a hell mapok iszonyat gecik :DD -
xxxpaulxxx #10 Hova árazzák jobban?:D
Mondjuk sajna most nekem ennyi pénz sincs a kártyámon:S -
karácsony után ha kicsit jobban leárrazzák majd megnézzük :) -
xxxpaulxxx #8 Azért ez megérdemel egy saját topicot sztem:) -
Amugy én is várom már nagyon, már csak 8ora és megjelenik :) -
vagy ez :) -
mert van nekik gyűjtő topik -
local coop lesz bennne vajh? -
xxxpaulxxx #3 Csak nem... de amúgy úgy is gamepaddal fogom tolni:D:D -
azt én is
remélem nem baszták el az irányítást -
xxxpaulxxx #1 Ma végre megjelenik pcre is a Super Meat Boy!
Én már nagyon régóta várom, mert egy nagyon ígéretes platformjátéknak tűnik és csodálom, hogy eddig nem volt még topicja:D