Super Meat Boy

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki is jár neki😊)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Hmmm én milyen hülye vagyok😄 Nem olvastam el figyelmesen az elõzõ frissítéseket és én azt hittem, hogy van egy titkos portálos pálya a játékban... aztán rájöttem, hogy van egy portal, ahol usermade mappokat találhatunk... de aztán arra is rá kellett jönnöm, hogy ez a játékon belül van és 20 ragtapaszért aktiválható 😄😄
Váá de kár, hogy újra kellett kezdenem, miután megvettem a játékot és most nincs annyim -_-

Jó fícsör amúgy?😊

Mázli, hogy még nem tartok ott😄

nálunk is
Nivea
Most update-elt a meat boy és a The End chapter a video után kifagy vmi c++ hibával. Nálatok is?

milyen kontrollered van?

elitehun
Mért van az ha rádugom a kontrollert akkor a menüben nem érzékeli a fel-t és a balrát, illetve játék közben folyton balra fut??
Hát... ezt csak remélni tudom😊

és még az is kurvasok szerintem😄
Nah megvettem végre steamen! Még jobb a játék! Viszont újra kellett kezdenem😞
De viszont észrevettem ilyen dolgokat az achiknál:
Complete the Forest Dark World without dying
Complete The End without dying
...stb és ugyan ezek a Dark worldöknél is
Nos... a Dark worldös complete without dying achikból az összes játékosnak a 0,1%a rendelkezik... vajon miért😄😄😄
Picit lehetetlen achik😄

a 2 sor között kell felfelé haladnod, jobbra kezd!
buklee
A 3-12 The Dumper nevû pályán mit kéne csinálni? Megjelenek meg se tudok mozdulni már meghaltam. A lentrõl jövõ fûrészkorongok megölnek mielõtt moccanni tudnék.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Rá kell edzeni... én azt vettem észre, hogy minél jobban elõre haladsz a játékban, az esetleges kimaradt elõzõ pályák annál inkább mennek... egyre jobban hozzászoksz a játék fizikájához😄

Hát van pár pálya, amit már legalább 20x próbáltam.😄
Szóval azért annyira nem sokszor. De ez amiatt van, mert majd újra akarom kezdeni az egészet eredetivel....
(igen, szánom, bánom, h még nem az van)

zsakosfrodo2
Ha már a második chapternél izzadsz, mi lesz majd a 6-iknál? 😄

Hy all!
Én is kipróbáltam. Hát nagyon jó, de egyben iszonyat nehéz is.
A light world is. Hát még a dark world....
Én még ennyire nehéz játékkal nem is hiszem, h játszottam. A 2. chaptert se tudom megcsinálni. A flywrench játék ehhez képest smafu volt😄

Nah végre itthon vagyok a hétvége után és tovább ölhetem az idegeimet ezzel a remekmmûvel😄

Ezt egy év alatt nem lehet 100%ra kijátszani😄😄

Zomil
Amugy eléggé idegölö a játék 😄
Nemrég fejeztem be a Cotton Alley világot, hát elég beteg volt 😄
Sajnos 100%-ra csak a ch1,2 van meg ugyhogy most arra kéne rágyurnom, bár föleg a hell oldal kivégzésére, mert elvileg ha a hell world-ben is végigviszed a játékot akkor más befejezést kapsz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

lolSL
Added Tofu Boy, type in "Petaphile" at the character select screen. (He's sickly so he's weak and can't run or jump well.)
Fixed bugs with Naija, Mr. Minecraft, and VVVVVV
Fixed a crash on exit
Attempted to address more crash on run errors
Fixed Leaderboard ranking errors
Fixed a problem with non-Xbox 360 controllers holding down directional buttons.

Also - Users experiencing unusually long load times, switch the game to windowed mode via the menu or command line and this should fix it.
We're still working to track this one down, but running windowed will fix it for now.

Zomil
ma jött patch 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
amúgy hozzáteszem megy, de loading screen-eknél megáll, és 5-bõl 4szer ctr-alt-del és cancel után megy tovább, 1-szer pedig ottragad a desktopon és csak kilõni tudom az appot 😊

zorrobomber
ja

Ugyan azok, mint akik a Meat Boy flashjátékot is csinálták?😊

Zomil
2ember fejleszti, azért nem annyira professzionálisak, mint a nagy cégek 😊

zorrobomber
win98 kompatibilitási módban elindult \o/

lolSL
hát nem lettek milliomosok az xbox verzióból hogy vegyenek 25 féle fajta gépet otthonra 😞) ez a kis fejlesztések átka, majd a bejelentések alapján foltozgatják szépen, biztos dolgoznak még rajta egy ideig.

Biztos meg lesz oldva hamarosan és tudsz játszani😊

zorrobomber
nem hülyülök meg amiatt hogy nem megy, meg várni is tudok türelmesen, de:
1. Nem volt kötelezõ kiadni teszteletlenül
2. Ha van demo nincs sírás, mert megy a demo megveszem, nem megy nem veszem, ennyi

lolSL
szerintem simán várj amíg jön 1 update
írta a fejlesztõje hogy össz-vissz 2 PC-n tudta tesztelni megjelenés elõtt, ne csodálkozzunk ha nem megy mindenkinél.

buklee
Próbáld meg valami korábbi win kompatibilitási módba rakni, nekem xp-n 98-ra állítással sikerült elindítani.

zorrobomber
updated steam manually természetesen directx akart lenni

zorrobomber
kimásolom steam fórumból a bejegyzésem egy részét:

I've tried:
- running game in windowed mode through launch options
- verifying game file integrity
- restarting steam
- running the exe directly from the folder
- running the exe directly from the folder as administrator
- turning off steam community in the game
- updated steam manually

My computer specs:
Win 7 Ultimate 64-bit
Intel Core 2 Duo 6400 @ 2.13GHz
4 GB DDR2 RAM
ASUS P5B motherboard
ATI Radeon 5770 graphics card

video drivert nem próbáltam frissíteni, majd este meló után, amúgyis pár órán belül jön az új update

Zomil
milyen gép amugy?
mondjuk legujabb vga driver/directx meg szokta oldani szoval nem értem

zorrobomber
kb 20 potenciális megoldásból 18-at már próbáltam, ma találtam még 1-2 trükköt, de nincsenek nagy reményeim, supportnak is írtam már mindent megcsináltam amit javasoltak

Zomil
Legujabb directx fel van rakva mind a kettötöknek?
És a lentebb linkelt oldalon van pár 5let, ha gond van a játékkal.

Notebookomon valamiért nekem se indul:S

zorrobomber
én ma reggel újra feltettem a gémet és még mindig nem indul, baszhatom az update-et... steames, eredeti, nem vagyok túl boldog.

lolSL
update
leírnak pár beállítást alacsonyabb felbontáshoz, netbookokhoz pl

VÁÁÁÁÁ NEM BÍÍÍÍROM! Ennél büdös parasztabb játékkal még nem játszottam😄😄

Amúgy nekem a legnagyobb insider poén a chapter 2 Castlevenia introja volt... mert imádom a Castleveniakat😊

Zomil
Közben megtaláltam akit érdekel spoilerben leirom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ninja gaiden introjának a másolata 😄 Hatalmas

Zomil
Ha majd valaki elér a ch4-ig és esetleg az elején lévö videot meg tudja mondani melyik régi játékbol van annak örülnék 😄
Iszonyat ismerös az elején a video biztos vagyok benne láttam már valahol.

Zomil
semmit nem kaptam 😄
Persze a bandage gyüjtés miatt ugye a karaktereket kapom 😊

XD Én azért vigyázok a joyomra... mondjuk nincs is meg semmi 100%ra:/
Tényleg... milyen extrát kapsz, ha megvan 100ra?😄

Zomil
Hm, ez a játék billentyüzet gyilkos, picit hevesebb játék után(értsd: 200. halál után már nem simogattam a bill-t 😄) most épp folyton beragad az F5 ami elég kellemetlen netezés közben 😄
Mondjuk most ugy néz ki jó, ugyhogy remélem igy marad 😄

Zomil
ch1,2 megvan 100%-ra, viszont ez a ch3 rendesen kifogott rajtam, nagyon geci 😄

Nah szuper😄 Bárcsak ugyan ezt mondhatnám el én is a Rayman 2rõl... mostanában azt próbáltam... de még Virtual Box-szal sem ment😄

buklee
Sikerült mûködésre bírni, win 98 kompatibilitási módban elindul.

nah végre Chapter 3... nagyon durván pöccre van kitalálva ez a játék😄 És még hol a vége😮

Oldal 1 / 2Következő →