Két kijelzővel ellátott tábla PC az Acertől

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A virtuális billentyû egyelõre kompromisszum a valódihoz képest.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Google this: SwitchEasy PureAnti-Reflect
Miért nem képesek tükrözõdés-mentes kijelzõket készíteni...?
Az ember nem kinyitható tükröt akar, amikor notebook vásárlásra készül...
B0nFire
"a virtuállal oké, hogy nem esik kézre, de ténykérdés, hogy egy normális noti bill jobb és kényelmesebb mint az asztali."

Ki mondta, hogy normális notim van? <#nevetes1> Amúgy, ha már itt tartunk, mi számít normális notinak?

Nem szeretem, mert kicsi a süllyedése. Nincs olyan mély gödre, mint az asztali billentyûzetemnek, amibe pont beleillenek az ujjacskáim. Gyakorlatilag teljesen laposak a billentyûk, nem fekszik bele az ujjbegy. Ezért könnyû félreütni. A rendkívül pici süllyedés miatt viszont nem érzékelem pontosan, hogy lenyomtam-e rendesen a betût, vagy sem. Amikor elõttem van egy kézzel firkált szakdolgozat, nem leshetem a képernyõt, mert sosem gépelném le. A szemem a papíron, a kezem a billentyûzeten van. A képernyõt nem nézem. De ha egy mód van rá, kerülöm a laptoppal való munkát.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

nem jobb. ergonomikus bill. a legjobb. olyan meg nincs notinak.
farxis
de szar ipad sokal jobb minösségibb azon ios-van amivel bármit megtehec és 200000 app van rá win7-re 1 sem....

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

no offense, de ha pár regénnyi gépelés után sem sikerült a noti billt megszokni, akkor szerintem dobd ki és vegyél papírt, ceruzát.

a virtuállal oké, hogy nem esik kézre, de ténykérdés, hogy egy normális noti bill jobb és kényelmesebb mint az asztali.

ki akar 2 képernyõn netezni?😄 és ki akar ezen játszani,vagy bármit csinálni,fejleszteni honlapot stb.... egy ekkora nyamvadékon😄

Kell még jó pár év hogy felvegye a versenyt a PC vel... szvsz.
Azért kérdés hogy ezt hogy kéne elképzelni...
ha csak ennyi lenne, akkor:
ez a 10 ujj eleve hülyeség...
van aki 2 ujjal gépel...
arról nem is beszélve, hogy hiába 10-zel, a legritkább esetben "tartom" az ujjaimat a billentyûzeten, egyszerre csak pár ér le...
ha kávét iszok, én is 3 ujjal gépelek vagy 1-gyel, de ennek ellenére a hátam közepére kívánnék egy menüt
enkido
Mosógépre billentyû? Minek? 😄😄

DON\'T PANIC!!!

Én már 10 éve is gondolkoztam, hogy milyen faja lenne egy ilyen gép. De amúgy full értelmetlen, azon kívül, hogy jól néz ki, és fúdemenõ. Sztem még a telefonra is kellenek azok a gombok, mikor pl részegen írok sms-t és alig látom a kijelzõt, nagy segítség, hogy az ujjaimmal érzem mit hol találok.....
Felõlem jöhet az érintõképernyõ még a mosógépekbe is, de a billentyûzetet ne hagyják el sehonnan.
Végre újdonság és fejlõdés, bár nem biztos hogy ez így a legjobb, de esélyt ad a tablet platform mellett a felsõ kategóriás laptopok fen maradásának! Bár fél millió forint kicsit túlzás, de megérjük hogy megfizethetõ legyen majd.
B0nFire
PV a köbön. Arról nem beszélve, hogy a tízujjas gépelés a gyakorlatban leginkább 9. Én bal hüvelykkel soha nem nyomok szóközt, a balkezesek meg a jobb hüvelykjüket nem használják.

2) Ha nem lenne második képernyõ, annak a megvilágításával értékes akkuidõt lehetne spórolni. A legnagyobb energiapocsékolás megvilágítani egy vezérlõfelületet. Ez olyan, mintha az asztalomon állandóan égne egy lámpa, ami a billentyûzetet világítja. Minek?

3) Még a laptop billentyûinek az apró süllyedését sem tudom megszokni, akármennyit gépelek is rajta. Pedig már 1-2 regényrevalót megírtam... Nekem kell az a fél centis süllyedés a klaviatúrán, hogy biztosan érezzem: lenyomtam a billentyût. Próbáltam már expón ilyen full touch screen keyboardot, de annyit tévedett, hogy nocsak. Vagy én tévedtem, de ez már egyre megy. A lényeg, hogy nem hatékony vele a munka. És aki hivatásszerûen gépír, az mind ugyanezt mondta. Aki egy-két url-t bepötyög, annak mind faja, de azért egy regénynek ne álljon neki senki vele. Ugyanis nem arra való.

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

"Az egyik ilyen plusz funkció, hogy ha a felhasználó mind a tíz ujját egyszerre helyezi az alsó érintõképernyõre, akkor láthatóvá válik egy virtuális billentyûzet."
Ez csak akkor kínos, ha a felhasználónak nincsen 10 újja, vagy nem mindegyik teljes mértékben funkcionális.