11
-
#11 Szerintem jó film főleg a vége. -
kalapos01 #10 "nálam a bukás azt jelenti, hogy valami minuszos. ez pedig nemaz. lehet hogy nem fog tetszeni, mint sokan másoknak, de hogy bukás lenne, az hülyeség..."
Mióta nem mínuszos ez a film? Legalább 30 millió elment marketingre, ha nem több. -
senoy #9 A Pitch Black 22 millio $ -bol keszult.
Szoval "csak" 10-bol is ki lehet hozni jo sci-fit. :)
Foleg ha nem kevesebbet kell effektre kolteni, mert tied az effekt gyarto ceg. :P -
Wittgen #8 Persze ebben is van valami, amit mondasz, de!
Ne felejtsük el, hogy csak 10 misit dobtak hozzájuk, hogy abból forgassanak filmet. Szarabb helyeken ennyiből készítenek gagyi FPS-t. Más rendezők 5 percnyi CGI-re kapnak ennyi összeget a stúdióktól (pl TF).
Ennyi pénzből meg nem lehet Star Trek kaliberű filmet forgatni. -
pokolfiu #7 nálam a bukás azt jelenti, hogy valami minuszos. ez pedig nemaz. lehet hogy nem fog tetszeni, mint sokan másoknak, de hogy bukás lenne, az hülyeség... -
#6 Egyértelmű,a suszter maradjon a kaptafánál. Így mindenkinek jobb. -
scagnetti #5 Ugyanígy lett el*aszva anno az Eragon is, hogy egy effektesnek adták a rendezést.
Úgy látszik, hogy hálivúdban bárki lehet rendező, aki bekerül az ottani filmes világba. -
#4 Azért ez elég bátor kijelentés, kiváncsi lennék te milyen vizuális effekteket tudnál készíteni?? Ezek a srácok nem ma kezdték az ipart, és nem véletlen hogy több szuperprodukció elkészítésében is részt vettek. Ha nem lennének elismerve a szakmában,fel sem kérték volna őket azokra a munkákra. És pl James Cameron-t is látva ő nem elégszik meg a gagyi vizuális effektekkel. -
#3 Azért 12 millát így is zsebre vágtak, nagy kaland,a lényeg,hogy nem lett bukta belőle nekik,ha már profitál akkor megérte. Én elégedett lennék,ha a befektetett pénz dupláját visszahozná. Különben meg egy vizuális effektekkel foglalkozó testvérpártól nem lehet elvárni,hogy 100 millió dolláros filmeket rendezzenek. -
KillerBlue #2 Igazam volt vagy igazam volt? Mondtam, hogy hiába a látványos trailer az még semmit sem jelent. -
egyember1 #1 ez a film nem szolt semmi masrol csak amit a trailerben latni lehet. egy az egyben vizualis effekteket (es meg csak nem is jokat) felvonultato demorol van szo. Scifinek nem neveznem.