A Tron: Örökség megkapta a legkisebb korhatárt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert akkor még nem is volt PG13. Csak PG meg R.
A Tiatanic 2 se lenne rossz.
<#nyes>#nyes>
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az eredeti Tron is PG besorolást kapott. Jól is van ez így, nem kell erõszakosnak lennie, meg telenyomni trágár szöveggel.
Gondolom akkor a fõszereplõ "hûûûû!!! Haaaaa!!!" felkiáltással fog rácsodálkozni a cybertérre a "Aztaqrvamiafaszezitt!!" felkiáltás helyett. 😊
Nézd meg imdb oldalon az eredeti film rendezõ neve alatt... õ fogja az új rész is, igaz annak Starfighter a címe.
"És ha jól tudom még játék is lesz belõle"
Már van is és végigjátszva elmondhatom, hogy nem sikerült túl jóra. A Tron 2.0-ban benned volt az érzés hogy a rendszer része vagy, itt max úgy érzed magad,hogy egy virtuális tréningprogramban vagy. A Tron 2.0 látványvilága 10x odatesz ennek az új játéknak. Ráadásul ez még rövid is, 4-5 óra.
Már van is és végigjátszva elmondhatom, hogy nem sikerült túl jóra. A Tron 2.0-ban benned volt az érzés hogy a rendszer része vagy, itt max úgy érzed magad,hogy egy virtuális tréningprogramban vagy. A Tron 2.0 látványvilága 10x odatesz ennek az új játéknak. Ráadásul ez még rövid is, 4-5 óra.
PSN ID.: Beegabor
nem mondod? nem tudtam...ööö...hogy is mondjam...elég hülyén hangzik, az utolsó csillagharcos folytatása...<#rolleyes>#rolleyes>
Annak is készül a folytatása...
bezony! ha jól tudom, az utolsó csillagharcos volt az elsõ számgépes trükköket felvonultató film.
Max mai szemmel nezve gagyi,akkoriban a filmes cgi 1ik elofutara volt (az utolso csillagharcos mellett)A fenycikli verseny meg 10 evvel kesobb is odabaszott..
Mikor megláttam, hogy már nem Glow effektes vektorgrafika, már leírtam a filmet. 😄 És szerintem nem volt az rossz annó látványilag sem. De ami a lényeg, nem volt benne semmi technikai halandzsa, mint manapság a filmekben szokás. Most az emberek azt hiszik (tudják a sorozatokból), hogy egy kártyanélküli mubillal 1 perc alatt az FBI adatbázisában lehet járkálni és egy hacker program kezelõfelülete PixelShader 4 és Physx nékül el sem indul 😄
Tron témában egyértelmûen a Tron 2.0 játék volt az ami visszaadta azt amit a Tron közölni akart! Mai napig mosolyogva emlékszek rá vissza!
A film a régi idõkben az tényleg gagyi volt. De ez a film amit most készítenek szerintem rosszabb. Legalább Tron 2.0 szintet kéne hoznia a filmnek,de hát........Hollywood...............
És ha jól tudom még játék is lesz belõle........aminek már végkép köze sincs a Tron 2.0-hoz :\
Így lehet elszúrni örökre egy potenciális témát.....
A film a régi idõkben az tényleg gagyi volt. De ez a film amit most készítenek szerintem rosszabb. Legalább Tron 2.0 szintet kéne hoznia a filmnek,de hát........Hollywood...............
És ha jól tudom még játék is lesz belõle........aminek már végkép köze sincs a Tron 2.0-hoz :\
Így lehet elszúrni örökre egy potenciális témát.....
Melyik is?
A 80-as években ez még kõkemény sci-fi volt. Ma meg nem tudom mi, mer még nem láttam.
Akkor arról szólt, hogy egy vállalat egy "mesterprogramon" keresztül ellenõrzése alá vonhatja a bolygót, ma ez valóság.
Csak max mindenki xarik rá.
<#hehe>#hehe>
A 80-as években ez még kõkemény sci-fi volt. Ma meg nem tudom mi, mer még nem láttam.
Akkor arról szólt, hogy egy vállalat egy "mesterprogramon" keresztül ellenõrzése alá vonhatja a bolygót, ma ez valóság.
Csak max mindenki xarik rá.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
talán most már többet ért belõle ez a generáció
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
sztem az elsõ rész se volt "gagyibb" besorolású (mármint akkor még talán nem volt), de nem emlékszem olyan jelentre ami miatt sztem az ma ne ugyanezt a korhatárt kapná
Nem baj, majd a Németek (meg az Ausztrálok, de fõleg a Németek) indexre teszik. Azoknak mániájuk, a besorolásdi 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
"A Disney úgy tûnik, hogy nem csak a tiniket, hanem a legfiatalabbakat is megkívánja..." Khmm, ennyire pedofilok lennének? Vagy az elváló igekötõk gonoszkodnak?
Nem lesz benne cybersex, meg gyilkolás, meg zaklató, gyermeki aggyal feldolgozhatatlan jelenetek?
Ajjajjajaj!
<#guluszem1>#guluszem1>
Ajjajjajaj!
<#guluszem1>#guluszem1>
felgagyizták
Mit mûveltek a Tronommal 😞