Batman nem vezet majd járműveket
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Égjáró Lukács"
Én besz*rtam volna a röhögéstõl, ha a filmek alatt így hívták volna.<#idiota>#idiota>
Én besz*rtam volna a röhögéstõl, ha a filmek alatt így hívták volna.<#idiota>#idiota>
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
denevérautó<#nevetes1>#nevetes1><#eljen>#eljen>
Én amúgy tudtam az elsõ részben csákjával siklani (vagy mi a szösz).
Ezek a cuccok azért adnak egy kis sebességet a "Bõregérnek", és úgy tudom minden marad, mintha ott folytatnánk ahol abbahagytuk.
Leslie Nilsen R.I.P. 😞
Ezek a cuccok azért adnak egy kis sebességet a "Bõregérnek", és úgy tudom minden marad, mintha ott folytatnánk ahol abbahagytuk.
Leslie Nilsen R.I.P. 😞
Hát ez csalódás.
Épp nemrég mondtam a fiamnak, hogy jó lenne, ha a következõ részben, lehetne vezetni a batmobile-t (akarom mondani denevérautót), de akkor ez bukta.
Épp nemrég mondtam a fiamnak, hogy jó lenne, ha a következõ részben, lehetne vezetni a batmobile-t (akarom mondani denevérautót), de akkor ez bukta.
Jól mondod Juliánusz Császár!
Amúgy nem baj az, ha Batmannek járkálnia kell egy kicsit, legalább fitt marad a következõ részre is. Attól nem kell tartani, hogy eseménytelenül telne el a elmegyogyó egyik végébõl a másikba sétálás, lesz ott elég vernivaló.
Amúgy nem baj az, ha Batmannek járkálnia kell egy kicsit, legalább fitt marad a következõ részre is. Attól nem kell tartani, hogy eseménytelenül telne el a elmegyogyó egyik végébõl a másikba sétálás, lesz ott elég vernivaló.
Sztem a Batman egy tulajdonnév és amúgy is, irodalmi (vagy bármilyen) hõsök nevét nem szokás fordítani. Akkor mostantól legen Darth Vader Sötét Apa, Luke Skywalker Égjáró Lukács, Superman meg Szuperember, Gordon Freeman Szabadember Gordon, Paul Atreides Átrédesz Pál, Harry Potter Fazekas Henrik (illetve hé, Harrynek mi a magyar megfelelõje?).
Nem lenne kicsit röhej?
Nem lenne kicsit röhej?
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
Szocializmusban igyekeztek:
Karl Marx = Marx Károly
Jules Verne = Verne Gyula
...
Azért ezt mi ne erõltessük 😊
Karl Marx = Marx Károly
Jules Verne = Verne Gyula
...
Azért ezt mi ne erõltessük 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Támogatom!!! Leslie Nilsen-t ezután írják Nilsen Lászlónak!!!Hejjj! 😊
Amúgy meg: mi az hogy nem vezet?
Külön megnézném, hogy a mi Denevéremberünk a képregényekben gyalog jutott volna Arkham egyik végébõl a másikba... a filmekrõl nem is beszélve...
Külön megnézném, hogy a mi Denevéremberünk a képregényekben gyalog jutott volna Arkham egyik végébõl a másikba... a filmekrõl nem is beszélve...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyetértek.
Aminek van magyar megfelelõje, azt igen is, egy magyar embernek kutya kötelessége magyarul használni.
A védett márkanevek más dolgok.
Aminek van magyar megfelelõje, azt igen is, egy magyar embernek kutya kötelessége magyarul használni.
A védett márkanevek más dolgok.
"Amúgy, Denevérember helyett nyugodtan hívhatod Batman-nek is, mamár teljesen elfogadott ez a megnevezés, ellenben a Denevéremberrel..."
Ha lehet ne kövezzük már meg amiért a saját nyelvünket merte használni!
Ha lehet ne kövezzük már meg amiért a saját nyelvünket merte használni!