34
  • Quent1n
    Ahogy azt elképzeled sajnos..:( Mo. más világ.... Apám nemrég vett egy Blu Ray Avatárt mert a DVD polra volt téve és nem figyelt csak felkapta. Itthon jött rá hogy nem tudja megnézni mert nincs Blu Ray lejátszónk. Visszavitte még aznap és természeten elhajtották a fenébe hiába mondta h egy karc nincs rajta semmi... Pedig csak egy film nem is szoftver... Úgyh a nagy magyar valóság megint más sajnos...
  • sanyicks
    nem jöhetsz, mert a konzol is kocka monitoros, viszont az egér alkalmas is fps-t játszani :)
  • zsottya
    JethroHUN: igen, van pénzem mert dolgozok (nagyon sokat). Viszont nem az első vagyok a sorban amikor kijön valami. Ha valaki olyan "birka" hogy anélkül megvesz valamit, hogy előtte megnézte volna más birkánál/interneten/akárhol és utána kezd el panaszkodni akkor igenis az ő hibája. Nem reklámozzák a játékban azt hogy vedd meg mert jó lesz nekünk de te rosszabb minőséget kapsz (bár általában ez lehetne a legtöbb cég szlogenje).
    Minden probléma megelőzhető lenne egy kis odafigyeléssel csak ez el szokott maradni.
  • Laza
    "ha az X360 és a PS3 verziókat egy árban árulják, akkor legyen azonos a minőségük is."

És ez milyen igaz ... csak a valóságban évek óta nem így működik ... pedig így kellene. És itt még nem is beszélhetünk arról, hogy a két gép tudása ne lenne közel azonos.
  • Jude666
    Most én is jöhetnék ezzel, hogy " Jézusom, ki játszik Fps-t kocka monitoron és egérrel"?
  • Seth
    Hihetetlen nagy bunkó vagy hallod-e?
    Mondjuk ezt szerintem már mindenki megszokta tőled.
  • opeca
    Van ilyen állatfaj, hidd el...
  • Zaraki Kenpachi
    A vásárlók védelmére, hogy arra senki sem számított ennyire oprimalizálatlan lesz. Hiszen elődjeinél nem voltak ilyen problémák, ebből ki indulva, érhető, hogy mindenki meg vette amint kapni letehet.
  • JethroHUN
    Ezért tart ott a világ ahol, mert a vásárlók többsége olyan birka mint te... vagy csak annyi pénzed van h leszarod h mit kapsz a pénzedért, mellényzsebből megy úgyis. Ezért hiszik a kiadók lásd Aktivison, minden évben ugyanaz a szemét kicsit átrajzolva kiadva, majd a név eladja, és igazuk van, nem tudsz mit tenni ellenük ez a törvény h nincs jogod reklamálni... pénztáról való távozás stb.
  • Zolivok
    +1
  • Jude666
    Héj :D ki mondta, hogy mind2-t vettem.Xboxosat tombolán nyertem : )
  • Julius Caesar
    Szoftvereket nem cserélik vissza, mert kinyitottad, feltetted, elhasználtad a kódot.

Elvileg lehet vissza kéne venniük.
  • dronkZero
    Gratulálok. Mentél volna el 3x kurvázni abból a pénzből, már jobb helyen lenne az a pénz, meg szórakozással töltött időben is kb ugyanott lennél. :P :D
  • Jude666
    De ez nagyon relatív, hogy kinek mi a "kis csicska geci kiadó".Én személy szerint nem tartom csicskának az ektivizsönt.Bár megvan mind2 platformon a játék, és tényleg érezhető a 2 közötti külömbség. (raj, raj)
  • dronkZero
    "Na ne szórakozz már. Ha valamiért fizetsz akkor bizony vannak jogaid és lehetnek elvárásaid is."

Ja, legtöbb esetben. Szoftver esetében nem. IJ. Warezolj minél többet, pénzt csak olyan szoftverért fizess, amihez jár normális support, és akkor előbb-utóbb talán kihalnak az ilyen kis csicska geci kiadók.
  • Zolivok
    http://www.youtube.com/watch?v=5WzUu_z7frg&feature=related
  • Kindred Blades
    Na mondjuk a nagy hisztit azért nem értem, mert nyolc napon belül vígan visszacserélhetik az egész EU-ban, minden rossz szó nélkül.
    Ha viszont megveszik, és ki sem próbálják, hogy minden rendben van-e vele, akkor felesleges nyafogniuk.
    Egyébként jogos a felvetés, ha valamit megveszel, vannak jogaid és elvárásaid. Gyakorlatban -sajnos- úgy működik, hogy csak elvárásaid vannak, a vásárló ostoba, jogai nincsenek, egyébként is fulladjon meg, de előbb még vegye meg a következő csillogó kacatot.
  • DieHard
    hidd el, sokan.:) de ez már más fórum...
  • Quent1n
    Gratulálok tied november buta hsze!

Tehát ha jól értem ha veszel egy kétmilliós autót és mondjuk leesik a kereke az első úton "megvettem amiben benne van az is hogy szart is kaphatok" eset áll fent tehát így jártál.

Na ne szórakozz már. Ha valamiért fizetsz akkor bizony vannak jogaid és lehetnek elvárásaid is. Épp elég nagy baj az, hogy ZSÁKBAMACSKÁT kell venni lévén a DEMO ma már nem divat. Ennek tetejébe még csak nyílt bétateszt sem volt mert hogy a zárt szerintük hatékonyabb. LÁTSZIK!

Én azért indítanék petíciót, hogy az EU-ban minden szoftverből legyen az játék, vagy bármi más KÖTELEZŐ legyen egy kipróbálható változatot kiadniuk vagy egy nyílt béta előzze meg a játék kiadását.
  • dzsagon
    jézusom! kijátszik konzolon fps-t?
  • Geralt Fisher
    Már hogy lehetne azonos a minőségük, mikor az egyikbe többet fektettek, mint a többibe? Azonos ár mellett a jobbat kell választani, nemde? Ezt diktálja az ésszerűség. Meg a Microsoft.
  • Julius Caesar
    Óriási beszólás :D
  • Jude666
    COD 3 nem éppen PS3 fő célpont volt.Épp úgy megjelent xboxra, sőt ikszboksz360ra is.Ezek mellett persze, hogy a konzolt többen veszik, illetve játszák.Már csak a játékélmény miatt is megéri beruházni rá, nem beszélve, hogy nem kell folyton újítani, igaz 3-4 éves GPU-k dübörögnek bennük.Másrészt nem kell csodálkozni, hiszen minden második ember levarezolja azt amit meg akar szerezni.Kis százalékuk, ezek után ( ha jó a játék) meg is veszi.Persze ilyenkor mindenki azzal jön, hogy "én márpedig nem adok 10ezer forintot egy nyamvadt lemezre".Részeben jogos, de mégis ez a felfogás teszi olyanná a pécés játékipart, amilyen.
  • Tinman #11
    Megyek, én is kitörlöm.
  • shandix
    Valaki frissítse föl a memóriámat, ha jól emlékszem akkor anno azért nem adták a ki a COD 3 -at pc-re mert kitalálták hogy majd betörnek a konzol piacra és a fő célpontjaik a PS3- asok voltak. Gratulálok szépen beégtek. Az hogy a Pc-s verzióra szarnak már a Cod 3 -óta tudjuk, ezért mondom én egy igénytelen sorozatnak az egészet, csak azért adják ki mindenre hogy legyen még több bevétel.
  • Vorpal
    felénél kitöröltem;(
  • Julius Caesar
    Mert tudjuk ugye, hogy a netes petíciók milyen hatékonyak!
  • KP27
    így jártatok...
  • Jude666
    Azokból amiket leszűrtem lényegében teljesen igazad van, bár használhatnál írásjeleket néha-néha.Egyébként én számítottam rá, hogy a Ps verzió lesz a leggyengébb, mégis megvettem.A grafika a gyengébb GPU miatt olyan, amilyen.
  • Zolivok
    na hus, treyarc jobb mint ektivizsön ez eddig 1, namost a cod run and shoot ezért nem vettem meg sosem 1et sem csak ezt el is mondom miért, smgvel stedi aimmel nem lesz kb 1 gyorsan lövő assault rifle ak ezedben mert távolra semmit nem sebez szinte és szór közelrem ondjuk brutál, eddig 7 óra multi alatt 1x nem öltek meg shotival és úgy hogy quickscope és fejes úgy még csak én öltem de az nekem nem baj

1 single lövöldözős játék van amit toltam életemben a saboteur, eztsem a single miatt vettem, ugyan kitoltam a zombi mod miatt, olyan lett amilyen szeretem a kommunista érát történelmi szempontból ezért a helyszínek feküdtek, kár hogy észak koreát semmilyen ilyen volumenű játékba nem lehet beléje pászítani dehát ez van, náci kisérletek az északi sarkon azért bejöttek de csak 1 map volt sajna
  • Garrett27
    Szerintem ez a legrosszabb COD ami eddig kijöhetett.
  • zsottya
    Ez egy hülyeség, most ha pl pc-re kiadnak egy rosszul átírt verziót egy játékból akkor mindjárt megyek és siránkozok? Nem, megvettem amiben benne van az is hogy szart is kaphatok. Örüljenek hogy tudnak vele játszani. Ha nem tetszik, vegyenek ikszboxot vagy amit akarnak.
  • Zaraki Kenpachi
    Halva született ötlet ez a petíció, de legalább arra, hogy megmutassák, hogy nekik is elegük van az instabilitással.

Ahogyan bertino írtad, bobby kottick nem az a jótékonykodó ember. Még kis nézem belőle, hogy a patcheket DLC-be teszi. Amiket magas áron tesznek közzé, majd azzal magyarázza az árat, hogy a csapat munka időn túl is dolgoztak.
  • bertino
    ez aztan a meglepo hir.

activision blizzard amugy majd pont fizetni fog bobby kottick f@sszopo gyokerrel az elen :D