8
  • MsUser
    Előbb írni kellene megtanulni, aztán futtatni az ALMA termelést!
    A Sony általában minőségire gyártja a mobil készülékeit, és a választott anyagok terén is színvonalas, szál-csiszolt fémborítás stb. Egyedül egy jellegzetessége van ami nem mindenkinek jön be, külsőleg a formálja nem babapiskóta, inkább finoman íveltek, a jó szó az elegáns megjelenésűek!
  • farxis
    De szar látszik hogy nem minösségi lácik nem az aple gártotta. ez egy fos szar iphone sokal jobb meg dizájnosab ez a csorok szarja lesz!!!!
  • NEXUS6
    A Sony legnagyobb gyengesége, hogy nincs saját OS-e, szerintem.
    Mondjuk nem igazán vágott volna eddig a profiljukba, de mára megkerülhetetlen akadálynak tűnik.
  • Ferrer
    Androidos, nem lesz az kompatibilis semmivel..
  • Szefmester
    Ha kompatibilis lesz a psp-s játékokkal akkor szerintem játékok terén máris többet fog tudni. Az persze előfordulhat hogy az okostelefonok tudásszintjét nem fogja überelni, sőt lehet csak felső-középkategóriás lesz, de a játékok terén már üthet.
  • NEXUS6
    Én csak azt nem értem, hogy miért xarakodik ezzel évek óta a Sony. Mire kijön nagyjából semmivel sem fog többet tudni, mint bármelyik okosteló.
  • Szefmester
    Most akkor vegyél egy PSP-t modernizáld, majd adj neki mobilos képességeket, a dizájnt kicsit variáld meg, és meg is kapod ezt az eszközt.
  • rumkola
    hehh én még mindig nem bírom elhinni ezt a szarságot :ÐÐÐÐ