676
Jayde Raymond és csapata már készíti a Splinter Cell hatodik részét.
-
#636 hol? én mégmeg is venném de haver nem biztos, illetve fordítva sem. ugyhogy kérdés a kettő kopatibilis egymással meg hasonlók . :D xboxon nagyon jó játék, csak nincs live, nincs multi, és ugy már nem teljes az élmény, de még így is élvezhető szerintem. -
#635 1300 Ft-ért Deluxe-al játszhatsz, szal... -
#634 -
#633 üdv. reloados verziót lehet coopba játszani? :) -
#632 Ja valóban Win8.1, miért ez lenne a baj??
tomsolo: nem vagyok amd-s. -
#631 AMD-s vagy? -
#630 Win8 -
#629 Megvettem de minek,játék alatt random ezt dobálja:
-
#628 Mi Greberrel 0-day 13-ért vettük :) -
xido #627 http://cdgalaxis.hu/PC/20837/splinter-cell-blacklist-the-5th-freedom-edition.html
figurás kiadás 3,990..hétvégén még 10e volt..eredeti ára ősszel 20e.. -
#626 Rohadt drága marossnál 1800ft! -
#625 Tom_Clancys_Splinter_Cell_Blacklist Uplay_Deluxe_Edition -
#624 Akció az Ubinál:
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Uplay Deluxe Edition
20,40 Euro -
#623 Majd felhozzuk :) -
#622 miért ilyen gyér ez a topik? azt hittem dupla, erre nem is:O
-
#621 hm
-
xido #620 mi a manó..figurás freedom edition cdgalaxisnál leesett 10k-ra..576-nál még mindig 20k -
Soad999 #619 Sziasztok! Lenne egy eladó Splinter Cell: Blacklist CD kulcsom (3D-s karihoz kaptam, nyílván nem lett felhasználva). Ha valakit érdekel írjon nyugodtan, és a részleteket megbeszéljük! :) -
#618 en mar feltettem parszor de senki se irt ra -
#617 Elindítanám a játékot de ez az üzenet fogad:
"Az eljárás belépési pontja(UPLAY_OVERLAY_Show) nem található a DLL-ben (uplay_r1_loader.dll)". Valaki tud megoldást???
-
Jobboka #616 Valaki még tapasztalt olyat, hogy minden indításnál telepít egy patchet és egyszer csak attribútum segédprogram működése leállt? -
leon1985 #615 sokan tolják a multit mert kurva jó -
#614 Versus lemaradt. :)
SCCT óta nincs semmi ilyen. Érdekel, csak 15e FT-ért nem csak kipróbálnám. -
#613 Multiban sokan tolják? -
mester1987 #612 Azért sem, hogy 90%-ban menjenek, buta vagy. -
#611 Nyírja a szart nyírja! Nem azért gyártanak bivaly procikat hogy malmozzanak! -
mester1987 #610 Csak annyi, hogy nem normális, nézz már utána mennyit használ ki egy játék.
Megsúgom, max 50-60%-ot. Kinyírja a procit így. -
#609 Az a jó ha használva vannak a magok ,nem értem mi a gondod ezzel! -
mester1987 #608 Na küldtem a fejlesztőknek egy szép üzenetet címezve azzal, hogy a játék még a most kijött 1.03-al is 90 %-ban használja a magokat (egyszerre).
Természetesen karbantartott gépről van szó. Meglátjuk lépnek-e, mert erős 4 magos gépeken is csinálja...lusta egy geci népség, hogy nem bírják gigás patchekkel javítani ilyet... -
mester1987 #607 Rainbow Six, amiben igazán keze volt még + sok jó filmben is :(
-
Ticsy #606 Valami miatt a Splinterr cell blacklist game. exe leáll pedíg minden megvan hozzá ott mikor a gép irányíthatatlanná válík az után kidobvalami ötlet? -
Ticsy #605 Valami miatt a Splinterr cell blacklist game. exe leáll pedíg minden megvan hozzá ott mikor a gép irányíthatatlanná válík az után kidobvalami ötlet? -
#604 És mennyit jó kis Clancy gamet meg sem említettek! :(
Endwar
Shadow Watch
Hawx(ok)
ruthless.com
Force 21
-
mester1987 #603 Nyugodjon békében. -
.
.
.
.
.
.
-
#601 Na, meghalt Tom Clancy. :( -
leon1985 #600 Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem ,hogy haveral multiban nem enged csatlakozni egymáshoz, ha én hivom meg öt játszani és forditval is ez van, virusirto kikapcsolva tüzfal kikapcsolva nincs ötletem ha valaki ebben a cipöben jár az legyen szíves irjon ,h mit kell csinálni -
#599 Az a 2 pálya benne volt a gyűjtői kiadásokban- -
#598 DLC-t kapott a Splinter Cell: Blacklist -
leon1985 #597 aki szeretne multizni vele vegyen fel uplayen opel587 a nevem ts3 van