Splinter Cell: Blacklist
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Uplay Deluxe Edition
20,40 Euro
makett.tk
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Az eljárás belépési pontja(UPLAY_OVERLAY_Show) nem található a DLL-ben (uplay_r1_loader.dll)". Valaki tud megoldást???
SCCT óta nincs semmi ilyen. Érdekel, csak 15e FT-ért nem csak kipróbálnám.
Next PC upgrade: 2022
Megsúgom, max 50-60%-ot. Kinyírja a procit így.
Természetesen karbantartott géprõl van szó. Meglátjuk lépnek-e, mert erõs 4 magos gépeken is csinálja...lusta egy geci népség, hogy nem bírják gigás patchekkel javítani ilyet...
Endwar
Shadow Watch
Hawx(ok)
ruthless.com
Force 21
A medve nem játék.
.
.
.
.
.
.
Just do it :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Pár napja leálltam a Blacklistel mert jöttek ki új játékok ;-)
Ti mivel játszotok multiban? Külföldi fórumokon is sok helyen írják, hogy itt nem akkora hátrány ha gamepaddel megy az ember. BF3 és társaiban eszembe nem jutni dobni az egeret de itt meggondolandó.
Azért lamentálok csak ennyit az egészen, mert még nagyon az elején vagyok a multinak és ha késõbb viszont behozhatatlan hátrányt jelent a gamepad akkor nagy kiba*ás lenne ha azzal szoknám meg csak azért mert az elején valamiért azzal tûnik könnyebnek.
ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
amúgy lesz a játékban egy rövid fps rész is, de nem akarom elmondani elõre
GOOBY, pls
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A fegyvereket nem lehet fps módban használni?
Ha nem akkor minek rá a red dot meg az acog?
Talán Steam006-os crackkel, amit a gamecopyworld.com-on találsz, ha létezik (uplay crack). Instrukciókat nem tudok, mert nem játszom vele.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Amúgy sztem pénz terén nagyon elnéztek valamit a készítök. Megcsináltam Briggs és Grim összes küldijét, Kobintól az elsöt, valamint a sztori módban az elsö küldetést, a Paladin 20/20-as, megvan a két kísérleti fegyver teljesen kifejlesztve, a nyílpuska, a páncélöltözet 2. szintje, a lopakodós öltözet 3. szintje, az összes eszköz, az összes szemüvegtípus és jelenleg áll a számlám 340K dolláron. Már nem tudok mit venni belöle. :) Ja, multiban is megvan az elsö két ruha kémnek és zsoldosnak.
Másik kérdés, hogy tudom még tovább fejleszteni a legénységi szállást? Mert Grimnél már nincs lehetöség rá, viszont multiban csak így tudom elérni a többi ruhát.
Kéne egy kis segítség. :)
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!