Splinter Cell: Blacklist

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Rohadt drága marossnál 1800ft!

Next PC upgrade: 2022

m1garand
Akció az Ubinál:
Tom Clancy’s Splinter Cell Blacklist™ - Uplay Deluxe Edition
20,40 Euro

makett.tk

tomsolo
Majd felhozzuk :)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

akyyy
miért ilyen gyér ez a topik? azt hittem dupla, erre nem is:O

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
hm

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

mi a manó..figurás freedom edition cdgalaxisnál leesett 10k-ra..576-nál még mindig 20k
Sziasztok! Lenne egy eladó Splinter Cell: Blacklist CD kulcsom (3D-s karihoz kaptam, nyílván nem lett felhasználva). Ha valakit érdekel írjon nyugodtan, és a részleteket megbeszéljük! :)

DONGUBA
en mar feltettem parszor de senki se irt ra

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

csrolli
Elindítanám a játékot de ez az üzenet fogad:
"Az eljárás belépési pontja(UPLAY_OVERLAY_Show) nem található a DLL-ben (uplay_r1_loader.dll)". Valaki tud megoldást???

Valaki még tapasztalt olyat, hogy minden indításnál telepít egy patchet és egyszer csak attribútum segédprogram mûködése leállt?
sokan tolják a multit mert kurva jó
Prody
Versus lemaradt. :)

SCCT óta nincs semmi ilyen. Érdekel, csak 15e FT-ért nem csak kipróbálnám.

Prody
Multiban sokan tolják?

Azért sem, hogy 90%-ban menjenek, buta vagy.
grebber
Nyírja a szart nyírja! Nem azért gyártanak bivaly procikat hogy malmozzanak!

Csak annyi, hogy nem normális, nézz már utána mennyit használ ki egy játék.
Megsúgom, max 50-60%-ot. Kinyírja a procit így.
grebber
Az a jó ha használva vannak a magok ,nem értem mi a gondod ezzel!

Na küldtem a fejlesztõknek egy szép üzenetet címezve azzal, hogy a játék még a most kijött 1.03-al is 90 %-ban használja a magokat (egyszerre).
Természetesen karbantartott géprõl van szó. Meglátjuk lépnek-e, mert erõs 4 magos gépeken is csinálja...lusta egy geci népség, hogy nem bírják gigás patchekkel javítani ilyet...
Rainbow Six, amiben igazán keze volt még + sok jó filmben is :(

Valami miatt a Splinterr cell blacklist game. exe leáll pedíg minden megvan hozzá ott mikor a gép irányíthatatlanná válík az után kidobvalami ötlet?

Valami miatt a Splinterr cell blacklist game. exe leáll pedíg minden megvan hozzá ott mikor a gép irányíthatatlanná válík az után kidobvalami ötlet?

a.carkey
És mennyit jó kis Clancy gamet meg sem említettek! :(

Endwar
Shadow Watch
Hawx(ok)
ruthless.com
Force 21

A medve nem játék.

Nyugodjon békében.
Muttley

.
.
.
.
.
.

http://www.youtube.com/v/U1evUMBmHl0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Just do it :)

AnuluWork
Na, meghalt Tom Clancy. :(

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem ,hogy haveral multiban nem enged csatlakozni egymáshoz, ha én hivom meg öt játszani és forditval is ez van, virusirto kikapcsolva tüzfal kikapcsolva nincs ötletem ha valaki ebben a cipöben jár az legyen szíves irjon ,h mit kell csinálni
Shep
Az a 2 pálya benne volt a gyûjtõi kiadásokban-

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
aki szeretne multizni vele vegyen fel uplayen opel587 a nevem ts3 van
grebber
Az eredetivel semmi gond!Szóval ha warez van a megoldás a játék megvásárlása.

van megoldás a coop-ra?
grebber
Pcn csakis egér és billentyûzet játszik nálam.
Pár napja leálltam a Blacklistel mert jöttek ki új játékok ;-)

nfrequency
spies vs mercs kapcsán lenne kérdésem: adná magát a egér+bill kombináció irányítás a gyorsabb reagálás miatt, de nekem esküszöm multiban is jobban fekszik a gamepades mód. spy oldalon mindenképpen jobb, de az a furcsa, hogy mercs FPS-ben is valahogy mintha butítva lenne az egeres irányítás. Szóval a gyors fordulásokat leszámítva meglepõ módon itt jobban tûnik a gamepad.

Ti mivel játszotok multiban? Külföldi fórumokon is sok helyen írják, hogy itt nem akkora hátrány ha gamepaddel megy az ember. BF3 és társaiban eszembe nem jutni dobni az egeret de itt meggondolandó.

Azért lamentálok csak ennyit az egészen, mert még nagyon az elején vagyok a multinak és ha késõbb viszont behozhatatlan hátrányt jelent a gamepad akkor nagy kiba*ás lenne ha azzal szoknám meg csak azért mert az elején valamiért azzal tûnik könnyebnek.

ASROCK B75 Pro3 INTEL Core i5-3570K 3.40GHz 16 GB 1333MHz DDR3 ASUS ROG GeForce GTX 1660 Ti 6GB Windows 10 Pro X64 LG IPS LED 27" XBOX ONE X Gamepad steam/origin/uplay: invalidfrequency

Tegnap játszottam végig,nagyon tetszetõs jó játék volt csak itt is az a baj mint a többi új játékkal,a fõ sztori mód nagyon rövid. :(

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Köszi szépen.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

PhantomAss
csak ha szerelsz fel távcsövet és azon keresztül nézel
amúgy lesz a játékban egy rövid fps rész is, de nem akarom elmondani elõre

GOOBY, pls

Tehát akkor van "belsõ" nézet?

Próbáld ki és meglátod. Az én fegyveremen ACOG van és ráközelítésnél nagyon is jól használható. :)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok egy gyors kérdés.
A fegyvereket nem lehet fps módban használni?
Ha nem akkor minek rá a red dot meg az acog?

Talán Steam006-os crackkel, amit a gamecopyworld.com-on találsz, ha létezik (uplay crack). Instrukciókat nem tudok, mert nem játszom vele.
Üdvözlet.Azt szeretném kérdezni,hogy valaki tud-e valami megoldást arra,hogy a letöltõtt splinter cell blacklist-el is lehessen coop-ozni ? Elõre is köszönöm a választ.
Shep
Az árnyékmûveletek meg nem vészesek elég egyértelmû az utalás a szövegben mindig a következõ pontra 1-2 esetet kivéve, de egyébként ezek teljesítéséért is csak pénz jár.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Multihoz a yuplayben is lehet ruhát vásárolni pontokért.

Ja, tökélyhajhász szinten játszom, Ghost és Panther vonalon, Assault-ot csak legvégsö esetben használom.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Hát akkor nem tudom, azt hogy kéne megfejteni, semmi ötletem sincs. Lehet, hogy ilyen téren gyenge vagyok. :)
Amúgy sztem pénz terén nagyon elnéztek valamit a készítök. Megcsináltam Briggs és Grim összes küldijét, Kobintól az elsöt, valamint a sztori módban az elsö küldetést, a Paladin 20/20-as, megvan a két kísérleti fegyver teljesen kifejlesztve, a nyílpuska, a páncélöltözet 2. szintje, a lopakodós öltözet 3. szintje, az összes eszköz, az összes szemüvegtípus és jelenleg áll a számlám 340K dolláron. Már nem tudok mit venni belöle. :) Ja, multiban is megvan az elsö két ruha kémnek és zsoldosnak.
Másik kérdés, hogy tudom még tovább fejleszteni a legénységi szállást? Mert Grimnél már nincs lehetöség rá, viszont multiban csak így tudom elérni a többi ruhát.

Shep
Az a jelentés amit akkor ír mikor a sárgára rányomsz.

Az árnyékmüveletek mit takar? Azt mondja, fejtsd meg a jelentést és mozgasd a kurzort, hogy megtaláld a következö helyszínt. De nincs semmi jelentés, és akárhogy mozgatom a kurzort, nincs semmi eredmény.
Kéne egy kis segítség. :)

Segítséget szeretnék kérni, hogy mi lehet a probléma : Feltelepítettem a játékot,aktiváltam az Uplay-on. Feltelepítette automatikusan az elsõ javító csomagot. Elindult szépen a játék. Másnap újra elindítottam, automatikusan feltelepítette a második javító csomagot, rövid töltés után Blacklist game exe mûködése leállt ablak ugrik fel. Számtalanszor próbáltam mindig ez lett a vége. Ha valaki tud megoldást kérem írja meg.

DONGUBA
Lehet nekem is mert valami baja van nem indul egyik verzio sem

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!