2424
  • Alexease
    Csak a teaser-t probaltam, de az sajnos nagyon gazos, igazi rendezvenyre valo tapados/szaguldozos.
    A zart beta allitolag (sot biztos) hogy jobb, kivancsi leszek mennyivel.

De az SRW egyre jobban tetszik:PPPP
    Nem hiszem hogy belenyulkaltak az alapba, egyszeruen csak jol vannak beallitva az autok, de elvezetes vezetni oket. Foleg a piszkalt FFB-vel, amivel teljesen jol erezni mikor, hogy, miert, mennyire megy el a tapadas.

Ja, es a leallt, kinyomott kuplungu gurulo autot beranja ha sebessegben van:P Nem mintha ettol lenne jo:D
  • lac coo
  • Alexease
    Nem tudom mikor toroltetik a videokat, mert nem tudom hogy lehet-e kirakni igazabol;) De amugy van fent egy csomo zart betas...
  • Alexease
    A hegyi palyat nem tudom milyen modban tolta, de eleg van, es meg ugy is nagyon sokadik:) Gumi nyikkanas nelkul vegig ment;D

• Alexease
    Koszi.
    Ugy mar huzosabb tetel lesz:) De gondolom, ugy is majd aprankent adagoljak a nepnek, ugy eri meg.
  • Black Ghost
    Ennél jóval több lesz, autóknál azok csak a Class-ok, ezen belül további átlag 5 autó választható. A végleges verzióban kb. 30 márka, 40-50 típusát kapjuk.
    Országokon belül több pálya is elérhető:
    kép
  • Alexease
    Koszi!
    Talan piszkaljak egy kicsit, a tapasztalatok alapjan, aztan lesz meg egy zart beta, kuldenek ki megtobb meghivot. Vagy tovabb piszkaljak, es mar csak open beta lesz valamikor;)

A menuben valasztobogyok alapjan 16 auto es 16 palya lesz, levonva a valoszinuleg 1-1 ingyenes fanyasy Aquila-t es a RR palyat, marad 30 db vasarolni valo;) Ha annyiba kerulnek mint az autok, akkor az 30×3,2$ :)
  • Black Ghost
    Na szóval, a segítségeket ki-be kapcsolni csak "single player"-nél lehet, és az alábbi lehetőségek közül választhatsz:

Multinál csak két lehetőség van:

és igen a pályák is fizetősek lesznek:

"vRP-t lehet nyerni (hotlap vagy versenyek) esetleg gyujtogetni (megtett korok vagy hasnlo)? Vagy valami hir rola, hogy kesobb mit terveznek?

Valami hir az open betarol?"

Sajnos ezekről nem tudok semmit, úgy néz ki a zárt beta 3 nap múlva véget ér, hogy utána mi lesz még nem tudom.
  • Black Ghost
    Itt van pár kép a menüről, természetesen továbbra sem publikus.

• Alexease
    A GetReal modban is lehet segitsegeket hasznalni? Jol ertettem?:)
    Ha igen, logikusan hagzik, de nem ertem miert kell elrontani ezzel az egeszet?!:/ Nem lazadnak az emberek? Sajnos ha igy marad ez is illuziorombolo lesz:(

Miert nem lehet csinalni akkor 3 modot: Amator, Normal es GetReal. Az Amator Base fizikaval es osszes segitseggel (ki-bekapcsolhato), a Normal Pro fizikavla es osszes segitseggel (ki-bekapcsolhato), es a GetReal Pro fizikaval es segitsegek nelkul (csak automata kuplung, ha szukseges).
    De GetReal-be meg a kotelezo cockpit (esetleg motorhazteto) nezetet is beleeroltetnem.

vRP-t lehet nyerni (hotlap vagy versenyek) esetleg gyujtogetni (megtett korok vagy hasnlo)? Vagy valami hir rola, hogy kesobb mit terveznek?

A palyakrol van valami hir. Korabban mint ha azt irtak volna, hogy azok is fizetosek lesznek.

Valami hir az open betarol?
  • Alexease
    KOSZONOM!
  • Black Ghost
    Még valami, a képek mind a honlapról készültem, a játékról egy sincs, mindazonáltal értékelném ha nem kürtölnétek világgá.
  • Black Ghost
    Sziasztok!

Köszönhetően Alexease beléptetésnél nyújtott segítségének, sikerült pár órát levezetnem. Az utóbbi időben főként a Race sorozattal ill. pCars-l játszottam, így a tapasztalataimat ezekhez viszonyítva osztanám meg.

Grafika:
    Erről nem sok mindent tudok mondani, egyrészt mert a Teaser-t már láthattátok, ettől a Beta pedig semmiben sem különbözik. Race07, SRW-nél szebb, de nem egy pCars, igaz a rendszerigénye sem akkora, sokkal optimalizáltabb és jól skálázható.

Hang:
    Na ez nagyon bejön, már azAquila hangja is tetszett, de a többi is nagyon profi, pl. a "BMW Z4" kimondottan hátszőr állító. Jól elkülöníthetők a különböző autók hangjai, a most kipróbálható kb. 15 márka 30 típus mind egyedi hangzást kapott.

Menü:
    Nagyon lehet érezni a Race rokonságot, bár a külső más lett, a szerkezete az almenük és azok tartalma szinte teljesen megmaradt, de ezzel nincs is gond, jól navigálható ésszerű elrendezés.

...és a lényeg, Fizika:
    Nem igazán tetszett a "Teasers" féle sínautózás, de hála istennek ez csak egy kapcsolható "Amateur" mód, nem is igazán értem mit akartak ezzel, ez nem NFS Shift!
    Természetesen van "Get Real", melyet a honlapjukon (játékból is egy kattintással elérhető) található ranglistán is külön kategóriába tesz.

Itt a segítségek külön ki-be kapcsolhatók, de full help-l is élesen elkülönül az Amatőr verziótól.
    Itt is érezni a Race07 rokonságot, nem tudom hogy ez egy új motor vagy hogy a régit finomították, de mindenesetre az autó kezelhetőségénél az utóbbi dominál, bár minden lényegesen precízebb. Az FFB közvetlenebb, érezni mikor akar megcsúszni az autó, a váltó rángat, ha kitör a fara a kormány (DFGT) vajszerű lesz, és azonnal érzed hogy mikor uralod ismét.
    Az egy kaptafára készült irányítás miatt a GTR EVO-s autókkal nem szeretem menni, itt ezt felejtsd el. Teljesen más kezelést igényel egy Porsche CTR3 mint pl. az Audi R8, vagy a Mclaren MP4.
    Garázs:
    Race-hez képest egyszerűsödött, a váltóáttétel módosításánál nincs ábra, üzemanyag mennyiség nem állítható, kerekeknél jobb-ball oldalt nem lehet aszimmetrikusan állítani, de ettől még használható.

Összegezve ha valakinek tetszett a Race sorozat akkor ezt is szeretni fogja.

Hogy az pénzről is beszéljünk:
    Azt még nem tudni hogy az alap ingyenesen letölthető verzió mit fog tartalmazni, de már most kipróbálható volt a fizetős elemek beszerzési folyamat.
    Tehát úgynevezett vRP-et (kredit) lehet venni, az alábbi csomagokban:

Egy autó ára 99vRP és ha más színben is szeretnénk további 50vRP az ára. Itt jegyzem meg hogy sok esetben csak a rajtszám illetve a visszapillantó színe változott.

Ha fut a steam, akkor a honlapról is indítható a program, a Beta alatt végig hotlap bajnokság megy.

Egyenlőre ennyi, ha bármi kérdésetek lenne, írjatok!
  • Adam Jonas
    Az nájsz, biztosra mentem, 2x is regisztráltam :D
  • Alexease
    En oktoberben iraktoztam fel, meg az elso napon, azota sem jott semmi:D
    Vagy veletlenszeruen kuldik ki vagy kivalogatjak kinek menjen (mit irt a jelentkezesnel).
  • Adam Jonas
    A regisztrációtól számítva kb. mennyi idő múlva küldik ki a béta kulcsot az RR:RE-hez? :D Délután regiztem, de e-mail még mindig nem jött.
  • Alexease
    A harmadik lenne a logikus, de elnevezes alapjan az sem biztos;) Nincs beta kulcsom, csak tippeltem hogy ezzel a Steam-es beallitassla mukodik;P

A levelben, amiben a kulcs volt, nem irtak valami infot. Weboldal, onnan letoltes, install stb.?
  • Black Ghost
    Komolyan mondom megőrülök, egyszerűen nem reagál semmire!

Itt mit jelöljek be?

• Alexease
  • Alexease
    Igen, csak kifelejtettem hogy a beta elott Properties:D
  • Alexease
    Igen, de ne a DO NOT USE hasznald:)
  • Black Ghost
    Amúgy ha jobb egeret nyomok, ezt látom:
  • Black Ghost
    Erre gondoltál?

• Alexease
    Steam-en jobb gomb a programra, ott BETA, kivalasztod a3-at es beirod a kapott beta kulcsot.
    Ha ez megvolt es megsem mukodik, akkor nem tudom:)
  • Black Ghost
    Itt a hátralévő időt is látni.

• Black Ghost
    Beta-t használja valaki?

Bekerültem a beta tesztre, de nem tudom hogy próbálhatnám ki a többi autót. Most 6 napig egy GTR-t, C6-t, R8-t és egy Mclaren MP4-t is kilehetne próbálni, de nem tudom honnan kéne leszedni. Van valami build hozzá?

Steam-on csak a szokásos, egy pálya+2autó jön le.

• Alexease
    Napi 1 liszensz, igy halados a dolog;)
    raceroom-racing-experience-nissan-r35-gtr-gt1-licence
  • lac coo
    Kösz megvan .
  • Alexease
    Az utobbi idoben sokat SRW-ztem, telejesen jo, tetszik:) Bar 2008 ota vagyok tag, es azota ahanyszor felkerult, mindig uninstall let a vege 1 oran belul:P De raszantam az idot a rendszerre, es megtetszett.
    Topic: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1320398571
  • Alexease
    Az SRW teljesen ingyenes, regisztralsz es hajra;)
    https://www.simraceway.com
  • lac coo
    Ehhez valami kulcs vagy meghívó kell, egyszer én is kipróbálnám ... ?
    Mármint nem ehhez hanem ahhoz a SRW-hez :DDD
  • Alexease
    Kivancsi leszek mit hoznak ki a rendszerbol, mert a leirasok alapjan kb. olyasmit szeretnenek mint a SRW (ingyenes alap, fizetos tartalommal, sok online verseny, kozosseg, kihelyezett cockpitek).

Engine-re, alapokra ugyanaz mint az SRW, de valamivel/sokkal frissebb, modernebb, tobbet piszklatak a evek alatt. Az SRW szinte alap rF1.

Bar a RRRE meg nagyon beta, es csak alap verziot adtak ki amator szinttel, de eleg gazos vezetesi elmenyre, nagyon sinauto. Az SRW hozza kepest komoly szimulator (az is beta, de open, igaz mar hosszura nyulik:P).

Kivancsi leszek liszenszben tudjak-e tartani majd a lepest, mert abban az SRW eleg eros.

Es persze az arak.
    Az RRRE-ben a palyak is fizetosek lesznek (az SRW-ben ingyenesek), az ugy szivas.
    Az SRW 1 ingyenes autojaval nehany nap alatt ossze lehet autozni annyi kreditet, hogy az autok (most >80db) otodet meg lehet venni belole. 10$-bol azonnal a harmada, 20$-bol a fele ki jon. Hetente adnak ingyenes/olcso autot.
    Raadasul az SRW-ben folyamatosan tobb tucat event van (foleg hotlap), ahol penzt lehet nyerni (az elso 4-20 helyezett, 1–20$). Bar eleg irrealis idok vannak, ufo-nak vagy massziv arkad style-nak kell lenni, mert olyan idoket mennek:D
    De van sok Magyar, es ahogy elneztem tobben vannak a toppon. Aki egy-egy auto/palya komboval toppos idot megy, az mind a harom nehezsegi szinten (amator, normal, advanced) letolja, igy haromszoros a nyeremeny:D
  • Alexease
    SimBin is beindult, elkezdtek bejelentgetni a „szokasos” autokat: simbin-announce-mclaren-bmw-licensing/
  • Alexease
    Ha a hatterben fut az NPClient.dll (NaturalPoint, pl. iRacing MotionCockpit plugin stb.) akkor kifagy;) Nalam legalabbis ez volt a gondja, minden mas esetben mukodott.
  • Black Ghost
    Lehet tenni annak érdekében valami, hogy ne fagyjon ki indítás után?
    Átállítottam xp kompatibilis módra, így már a menü bejön, a pályát is betölti, de a "press any key" kattintva szintúgy kifagy!
  • Alexease
    Update & Beta

• Alexease
    Ha mar veletlenul idekattintottam:))))
    A reklamokat ki lehet kapcsolni (masik topic-ban mar irtam, most nem emlekszem melyik file, de akinek kell, majd otthon megkeresem), a fagyas megoldodott (az iR-es TrackIR plugin-nel akad).
  • mcmoha
    A reklamokkal nekem csak az a bajom, hogy pont a visszapillantra teszi ra.:) En ketszer tudtam elinditani es csak utana fagyott.:D Azota nem probaltam. A palya viszont nagyon jol nez ki.
  • Alexease
    Mivel ingyenesen elerheto, valamibol meg kell elniuk, ezzel nincs gond:)
    Inkabb az aggasztott, hogy inditasnal azonnal fagyott. De mivel nem nagyon erdekel a dolog, igy nem eroltettem;)
  • mcmoha
    Lehet offline is hotlapozni meg az AI ellen versenyezni, de ez csak arra jo szerintem, hogy a pofadba nyomja a hulye reklamokat.:)