2424
-
#104 Az arral nem lenne bajom, ha jo lenne vezetesi elmenyre es korrekt tartalmak lennenek benne.
Ami kicsit piszkalja a csorom, a szamomra ismeretlen (talan fake?!:DDD) auto nevek/tipusok, mint a Aquila, Canhard, DMD, Mistral :)
Az SRW-ben azert eleg jo es tuti liszenszes cuccokat adnak 0.25$ kornyeken:)
-
#103 Majd meglesem ha elérhető lesz mindenkinek ... -
#102 Megneztem, van benne GetReal, csak a menu/kijelzes bugos.
Amateur: massziv ABS/TC/SC, nincs uzemanyag fogyas, nincs gumi kopas es auto setup.
GetReal: semmi ABS/TC/SC (es nem is kapcsolhato), ki-bekapcsolhato uzemagyag fogyas, gumi kopas es van auto setup.
A tores mindketonel kapcsolhato/allithato.
Ugy nez ki, az alap autok, amivel a mostani hotlap-ok vannak annyira szarok, hogy arkadnak tunnek (az ami a Teaser-ben volt). [Vagy ott meg sem mukodik a GetReal?!]
Singe-ben az uj McLaren-t probaltam, es teljesen jo. OK, nem rF2 vagy iR szintu cucc, de nem rossz. -
#101 Nem lenne bajom vele, ha lazább cuccot csinálnak (bár tőlük kicsit csalódás ...), de egy laza autós játékért rohadt drága azért. Sőt ez még egy közepes ( mittudomén ...rF1 pl. ...) szimulátorért is drága . -
#100 Egyelore az rF2 fizika nagyon messze van, sot ehhez kepest meg a SRW is szimulator;))))) Ugy nez ki megsem mukodik a GetReal mod (az RR forumon is panaszkodtak). Igaz, nem is irja hogy abban futna, csak a fomenuben lehet kivalasztani.
A tegnapi hotlap-kombo meg ugy ahogy turheto volt, de ma kiprobaltam a masik harmat is (kamu SimBin palyak, a Teaser-fele es egy hegyi), es ugyanaz mint a teaser:/
Lehet hogy csak a portalos hotlap miatt, a single reszben meg nem teszteltem masik autot vagy palyat. -
#99 Én kb a mezőny felébe vagyok jó, legjobb esetben ,szóval engem ez sehogy sem fog érinteni :))))
Én drágállom.
Egy esélye van nálam, minimum egy rF2 szintű gumi és fizika! Ha azt nem éri el akkor nekem nem ér meg ennyit .De majd próba után meglátom mit tud ... -
#98 Vagy dinamikusan kellene, az helyezesek elso 5–20%-at. -
#97 Arról még nem olvastam, hogy milyen helyezésekért jár pont, de az első 100-at illene pontozniuk, lévén, hogy nagyon sok játékos lesz és izzasztó lesz a 100-ba is bejutni. -
#96 Arrol meg nem olvastam, de az engem nem erint;) Kiveve, ha az elso 50–100. helyert vagy megtett korokert adnak vRP-t.
Az elso 3–10. dijazasa „ertelmetlen” (lasd SRW)... -
#95 Azt azért ne felejtsük el, hogy vPR-t a versenyeken elért eredményeinkkel is lehet szerezni, nem csupán vásárlással. -
#94 HSW-ről :
Természetesen csak az alapcsomag lesz majd ingyenes, de ezen kívül mindenért fizetnünk kell majd. Bevezetésre kerül a VRP (Virtual Race Points), amely szorosan együttműködik majd a Steam fizetős szolgáltatásával. Egy autó ára 199-329 VRP (2-3.5 euro) között mozog majd, egy pályáért 349-549 VRP-t (3.5-5.5 euro) kell majd leszurkolnunk. A Get Real módért és az Apex Hunt játékmódért 99 VRP-t (1 euro) kell majd befizetnünk. -
#93 Nah, ez lesz a tuti (bar ez sem, mert meg beta:P).
-
#92 39.99EUR, ketszer is elirtam:DDD -
#91 Hát nem olcsó ...
Mondjuk nyilván nem lesz szükségem minden autóra... -
#90 Kivancsisagbol osszeadogattam.
Jelenleg 12 auto es 5 palya van benne. Alapbol 5 autot es 3 palyat adnak ingyen.
A maradek megvetelehez 3073vRP kell. 5000vRP-s (49.99EUR) a legnagyobb, es aranyaban legolcsobb csomag (500vRP [9.99EUR] a legkissebb csomag). A maradekbol meg 3-3 auto es palya kijon.
Vagyis ha ezek a zart betas arak veglegesek, akkor a 49.99EUR arbol 15 auto es 8 palya kijon. -
#89 http://www.bsimracing.com/rr/#20130122136 -
#88 Király, köszi! :) -
#87 Vasarolni kell oket (virtualis vRP-vel), de ingyen vannak. -
#86 Árakat lehet már tudni ? -
#85 Most még ingyenes mindegyik? (Még nem tudtam kipróbálni, majd holnap fogom tudni csak, azért kérdezem :) ) -
#84 Ezzel az "Amateur"-rel lehetett csak menni a demoban. Az nagyon visszafogja a kocsit. Tényleg kb. padlófék/padlógáz. Viszont a "Get Real" már jobb. Ott finoman kell bánni a pedálokkal.:) -
#83 Valszeg az Open Beta miatt kuldozgettek ki a kulcsokat, ne jovoheten (ha akkor jelenik meg) legyen a nagy roham.
Ha az Open mar rendes fizetos lesz, akkor most erdemes vegig probalni az osszes autot:P -
#82 Egyelore csak ezt az 1 auto 1 palyat probaltam (igazabol dolgoznom kellene, de kihuztam a telefont, hogy ki tudjam probalni a progit ), de sokkal jobb vezetni mint a demot.
Bar eresztd-el-a-hajam stilusban elegge lehet taposni, szinte padlogaz-padlofek:) Bar meg mindig csak Amateur-t ir mindenhol – Single-ben is – hiaba allitom be a GetReal-t a fomenuben.
Vagy en benazom vagy meg ninbcs benne GetReal, de remelem az Open-ben lesz (vagy addigra megvilagosodom:P). -
#81 Dettó :D XD -
#80 Ha túl leszel a rizsán írd majd meg ugyanolyan gagyi vezetni mint demot ? :D -
#79 Ami egyelore piszkalja a csorom (bar valszeg nincs kesz es/vagy meg nem mukodik rendesen), hogy a programon belul van GetReal „uzemmod” (:P), de a Competitions-nel (csak egyet neztem eddig, BMW Judd 134 V8 @ Hockenheimring) a programban hiaba van GetReal-re allitva, elindulas utan Amateur es nem is lehet allitani. A tablazat listazasnal sincs hatasa.
Valszeg ez a resze meg alpha es nem beta, olvasgatni kellene a hivatalos forumot is;) -
#78 A menu meg mindig tetszik, jol eltalaltak, bar a verseny kozbeni allitaskor, lehetne mindenhol egy Resume gom;)
Extra pozitiv, hogy a hotlap/verseny kozben ki lehet lepni a menube, allitgani ezt-azt, es a menubol kilepve onnan folytatja ahol kileptem (nem tesz garazsba, nem nullaz, nem allitja le az autot stb.)
Igy eleg jol be lehet allitani a kormanyt. Ugyanugy plusz pont a „realtime” kormanyszog, kormanyelfogdulas allitasert, az osszes tobbi allitas mellett.
Ami ismet korrekt, hogy betettek a programba a gumi-ffb allitasi lehetoseget, nem kell config file-ban piszkalni, igy mindenki mindenki be tudja allitani, hogy az FFB-n mennyit es milyen erosen szeretne erezni az elso kereket tapadasabol.
Alapbol foleg csak a felfuggesztest erezni (hatso kerekek 65%), ami a tapadasvesztes erzesehez nem nagyon jarul hoza;P
A tartalommal mar most sincs gond, es ugy nez ki meg lesz boven.
A hangok profik.
A portal is jo lesz (Dashboard, Leaderboards, Competitions), bar meg valoban eleg betas az egesz program, rendszeresen build-elik. -
#77 Most hogy jon a nyilt beta, kaptam zart beta kulcsot;DDDDD -
Timbu #76 A videó végén írnak az ingyenes és a fizetős tartalmakról.
Ami érdekes, hogy a Get Real Package fizetős lesz.
(Innen.) -
#75 Azt hiszem már nem is fogunk kapni béta kulcsot :)
Nyitott bétával jön a R3E -
#74 Elmúlt 2 reg alkalmával is csak SimBin játékokat írtam be :) De rájöttem, hogy 3. regisztrációt leadni ugyanazzal a konfigurációval már parasztság lenne, szóval majd jövő héten, ha hazamentem, az otthoni konfigom DX-diagjával fogom megcsinálni a regisztrációt :D -
#73 Most készítettem :)
-
#72 Ha kiprobalod, akor probalkozz olyannal is, hogy a SimBin-es jatekokon kivul semmi mast nem jelolsz be (konkurencia!), es oda ahol azt kell beirni, hol talaltad a beta-felhivast, masod be az osszes SimBin/RaceRoom weboldalt;))))) -
#71 Nem is rossz ötlet, máris kipróbálom :D -
#70 Mért nem felejtik el ezt a gyökér BMW-t, hogy minden játékban van belőle 50 db .... ? :DDDD
Könyökömön jön ki . -
#69 Nem tudom mi alapjan kuldik ki, de mar tobbszor olvatam kulfoldi forumokon olyat, hogy beregisztralt es 2-4 ora mulva kulcsot kapott.
Lehet hogy valami automata rendszer kuldi ki, es ha az ember beir valami hatalmas kamut (pl. heti 500 orat akarok RR betazni:P), akkor azonnal megkapja;) -
#68 Én tegnap kaptam kulcsot :)
Nem igazán jöttem rá, hogy is lehet kikapcsolni a kipörgésgátlót. RUF-nál elég érdekesen viselkedik az autó. -
#67 Mar ezek az RR:RE kepek is kezdenek uncsik lenni:D
Harom honapja beregisztralt beta-hoz keptelenek kulcsot kuldeni (OK, nem kivansag musor). A Teaser bena volt, ezek a kepek kinezetre semmi extra, a liszenszek meg a szokasosak.
Bar nem hivatalosan itt a topic-ban kaptunk mar normalis beta infokat, de ezeket a SimBin-tol varnam, ha mar ennyire korlatozzak/valogatjak a kikuldott kulcsokat. -
#66 :)
-
#65 Van a guminak is hangja, csak talán kicsit rosszul van beállítva a hangereje. :)