2424
  • Zsoltee_a_bator
    Van egy kis gondom a betaval: hiaba valasztom a Get Real driving modelt, ugy tunik nincs hatasa.

Ha kivalasztom a Get Realt a difficulty alatt, ugy tunik minden rendben van, de ha mar elindult a sessionom es ott ranyomok a game options-re, ott mar amateur driving modelt ir.
  • frango
    Menüben ezeket a kategóriákat lehet most látni:CR1 Cup, Icons of Hillclimb, GTR 1-2-3, X GTR, Touring Classics, Prototype Concepts, Silhouette Concepts, German/American/Australian Nationals és van még 3 ami kérdőjel.
  • antgecc
    Mire gondolsz "ezek" alatt? Versenyautókra? Széria autók kellenének vagy mi?
  • lac coo
    Azt akartam mondani, hogy megint egy uncsi verda. Ebben csak ezek lesznek ? OK, tudom ,hogy egyéni szocprobléma, nekem ezek soha nem jöttek be, de nem akarják kicsit szélesíteni a palettát ????
    Sokunkat így még a beta sem érdekli ...nem hogy még fizetni érte ....
  • antgecc
    Ezt én se értem :)
  • Adam Jonas
    Szerintem azt, hogy ő se érti, ahogy én se. :D

Viccet félretéve, számomra is érthetetlen volt, hogy tegnap miért jelent meg külön az a cikk, hogy most került bele az Audi R8 a játékba, amikor ha jól tudom, már egy jó ideje benne van.
  • antgecc
    Mit akarsz ezzel mondani?
  • lac coo
    .

• Toya
    Hát szerintem ezzel így nem lehet publikus bétát indítani. Ma már sokadjára szakad a szerver a stressz teszt alatt. Most pedig el sem tudja érni a szervert indításnál a játék.
    2000 játékosra számítottak, nem hiszem hogy sokkal több lenne bent.
  • antgecc
    Nálam ilyen nincs, ebben nem tudok segíteni.
  • Adam Jonas
    Áhá, megvan, köszi!

Kérdés2: ennél is tapasztalom azt a jelenséget, hogy az első 2 körbe gyönyörűen fut a játék, majd utána olyan, mintha elkezdene szaggatni. Nem tudjátok, hogy mi okozhatja ezt? A gépemnek simán bírnia kéne (Phenom II X4 945 3 GHz, Radeon HD 5830 + 8 GB RAM). Megeshet, hogy valami a vinyóval nincs rendben, és amiatt jelentkezik ez a jelenség? (Nem egyedüli a probléma, találkoztam már hasonlóval a pCARS-ban és az rF2-ben is)
  • antgecc
    Ha kaptál kulcsot, akkor a kapott emailben ez kell, hogy szerepeljen:

"Accessing the game portal:
    The portal can be found at http://beta.game.raceroom.com/ or viewed directly in-game.
    For security reasons, before the portal loads, your browser will prompt you for a user name and password.

Use the information below when prompted, to be verified and granted access.

Username: xxxxx
    Password: XXXXX-XXXXX-XXXXX
    After you've entered your credentials the portal will load and you will then register a new RaceRoom account. Once you've confirmed your new account registration, you may login in-game or through any web browser and begin enjoying the RaceRoom Racing Experience closed beta."

Tehát ezen az oldalon lépj be a kapott login/pass-al, regisztrálj az email címeddel, adj meg egy pass-t, erősítsd meg az ez után kapott emailen keresztül. Ha ez megvan, már mennie kell.
  • Adam Jonas
    Valaki pls help!

Kaptam bétakulcsot, felraktam már a játékot, minden. Lépnék be az e-mail címemmel + jelszavammal, kiírja, hogy az e-mail cím nem létezik...

Valahogy éreztem, hogy ez nem fog simán menni.
  • antgecc
    Ha jól szerepelsz, kapod a vPR-t, szépen lassan összegyűjthetsz mindent, ami kell. Nem kell erre vagyonokat költeni.
  • lac coo
    Nem a darabszám izgat, de ha van két tucat proto az alapból kuka :))
    Mindezt felső kategóriás áron .....

Később lehet jobb lesz, és ha ingyen még hozzájutok kipróbálom azért ( bár az előző Demo bűn rossz volt ...), de nekem valahogy erőltetett az egész, mindenáron pénzesőt szeretnének, de nem igen akar összejönni az alap .
    Egy korrekt GTR3-mal , normális online védelemmel többre mentek volna.
  • antgecc
    Hát nemtom, engem totál nem izgat a darabszám. GT5-öztem sokat, 1200 autó van benne, utáltam, követni sem tudtam már, hogy milyen kocsim van. Nekem elég, ha van benne egy tucat eredeti pálya és egy tucat eredeti autó. Abból lesz 1-2 kedvencem és tolom az online versenyeket, ami a játék lényege.
  • lac coo
    Ízlés dolga.....De hogy egyhangú az tuti .Ránéznek a tartalomra és tovább lépnek, ezt ma lehetetlen eladni , kötelező egy-két (tucat) hírös autó minden kategóriából .

De mindegy, nem vitatkozni akarok, engem ez így nem érdekel .De gondolom sokan vannak így ha végignézik a palettát :DD De legalább ha már ilyen gáz a felhozatal, akkor olcsó lenne ....
  • antgecc
    Sztem meg pont nem ezzel kell a bétában villantani. Legyen hibátlan a fizika, a setup, a versenyek. A csicsa másodlagos egyelőre. Egyébként nem értem mi a gond: van benne 4 bmw, 1 audi, 1 porsche, 1 mclaren, 1 corvette. Sztem egyelőre pont elég.
  • lac coo
    Amíg egy darab értelmes autó nincs benne, egy fikarcnyit sem érdekel :DDD
    OK, hogy beta , de pont most kellene legnagyobbat villantani a kínálattal, nem ilyen kitalált, és egyhangú vackokat berakni.

Nem lehet, hogy valaki elhappolta tőlük a GTR, WTCC licenszeket ? :DDD
  • antgecc
    Vártam volna én is, de ez is teljesen oké. Egyre több licenzelt dolog van a játékban: autók, pályák. A fizika és a setup is oké. Nem lesz itt semmi gond. Iratkozz fel, bétázz és meglátod.
  • lac coo
    Nekem az egész játék lehangoló egy Simbin-től, én egy GTR3-at vártam volna tőlük .....
    Nagyon pénz szűkében lehetnek, és nekem az is valami bajra utal, hogy hirtelen sehol nincs a rengeteg hivatalos cuccuk ,ami folyamatosan megvolt évek óta ...
  • antgecc
    Elég lehangoló, hogy competitionben néhány pályán olyan levágásokat engedhet meg magának az ember, amivel másodperceket lehet nyerni. Ezért inkább áttérek a GetReal-es leaderboardozásra.
  • Alexease
    Semmi gond, azert van a portal, en is szoktam jelolgetni, ugy izgalmasabb, erdekesebb, ertelmesebb a dolog;)
  • antgecc
    Jelöltelek, ha nem gond.
  • Alexease
    Elofordulhat, hogy mivel jovoheten nyilt beta, most mar valogatas nelkul kikuldik a kulcsokat, azert egy probat meger a jelentkezes;)
    De ha open lesz, valszeg akkor is igy kell regisztralni, vagyis nem vesztel vele semmit.
    Csak nyerhetsz most a zart betaval, mert ha az open-nel mar fizetosek lesznek a cuccok, akkor nem tudod kiprobalni oket, most meg minden ingyen van:)
  • lac coo
    Hát vessetek meg, de ezek a 26 hengeres vackok engem nem érdekelnek. :)

2-300 lóerő, vagy még kisebb sokkal izgalmasabb .Nekem ...
  • Alexease
    Eppen ezt akartam irni – csak kozben zaklattak:) –, hogy ez a masik „hatranya”, hogy kicsit egyhangu a csak verseny/sport/GT/proto autok miatt. Bar az SRW elvileg messze van ettol technikailag, de ott sokat szamit a nagyon valtozatos liszensz paletta.

Talan majd ezt is bovitik, bar ha mar most megpakoltak ilyen kamu cuccokkal, akkor eleg gaz.
  • lac coo
    Nem, nem jelentkeztem, a demo vagy mi után nem igen érdekelt a játék :)))

Csak gondoltam, ha nyílt lesz a cucc, akkor valahol reggelni is lehet, de gondolom akkor arra csak később lesz lehetőség .
  • Alexease
    De a zart betara (#108) jelentkeztel, csak meg nem kaptal elerest?
  • Alexease
    Alex Ease
  • lac coo
    Amúgy normális autó is lesz benne vagy csak ezek a vackok ? :DDD
    Ezek a hiper-tuning-gt tököm járgányok engem nem igen érdekelnek ....Ahogy néztem jelenleg egy autóért nem adnék pénzt :)))
  • lac coo
    Értem, akkor tárgytalan, majd megnézem ha nyílt lesz a beta ...
  • antgecc
    De, amint bevesznek a bétába :)
  • lac coo
    Jah ezt a betára jelentkezést láttam, ez már nagyon nem érdekel, magára a rendszerbe nem lehet még reggelni ?
  • antgecc
    Megkérdezhetem, hogy milyen néven versenyzel? Ránéznék az eredményeidre :)
  • antgecc
    Én a fizika miatt nem aggódok. Eddig is jókat csináltak, ezután is jókat fognak, sőt jobbat fognak. Ez egyelőre béta. Sok változás lesz még sztem.
  • antgecc
    itt
  • lac coo
    Speciel én még arra se jöttem rá, hol és hogyan lehet itt regisztrálni :))
  • Alexease
    Teszteltem masik normalis autot is, az is teljesen jo volt.

A Competitions valoban csak Amateur-ben fut, azert olyan gagyi:/
    Single-ben es a tobbi Leaderboard-os cuccban van GetReal, az teljeen jo.

Igazabol jo lesz ez, egyedul a kamu autoktol es palyaktol van az embernek rossz szaj ize... Persze, azokat nem kell megvenni, de igy akkor is kicsit komolytalan.
  • lac coo
    Hát engem soha nem zavartak az ilyen kamu nevek.... bár valóban, ennyi pénzért mindenhol igazi verdák járnak :)
    Árral nem is az a bajom ,hogy sok, hanem "ezért" szerintem kicsit sok ....Vagyis az ár a felsőbb kategória, ez nem is kérdés, akkor legyen a vezetési élmény is az !