2424
  • Alexease
    A 300 forintos Euro es hasonlo ijesztgetesek nem erdekelnek (azt a bulvar-media Portfolio es hasonlo szarokra hagyom), az a 10-30 forint nem oszt nem szoroz a mi szintunkon:)
    Persze akik 10-100milliokat talicskaznak A-offshore-bol B-be, azoknak persze nem mindegy;)
  • Alexease
    Az aremelesekrol eddig nem olvastam (kimaradt nehany nap), de a 10 Euros ar kicsit mar sok ehhez a programhoz.

nem azt mondom, hogy az iRacing iprai szabvany, es abban megeri az arat, de legalabb naluk sokkal komolyabbnak tunik egy-egy auto es palya elkeszitese, koritese. Amikor neha majd 1 evet dolgoznak 1-1 auton es palyan (a liszenszekrol, szerzodesekrol, utazasokrol, scannelesrol mar ne is beszeljuk, mint koltseg), es amikor 3-6 honapot csusztatnak egy autot, mert OK ugyerzik hogy meg nem jo, azert abban van komolysag!
  • lac coo
    Hát meg amit még megveszel,ahogy itt mondták 8 én nem néztem...) elég drága mulatság lesz ez :)
    Főleg, hogy elérte a 300 Ft-ot az Euro !!! :DDD
  • Alexease
    Az 1 Euros GetRel mod nem azert gaz, mert draga, hanem azert mert a SimBin elvileg szimulatoros ceg, es vicc hogy penzert adjak:D Mondjuk a kamu alap autok es palyak mellett mar nem csodalkozom rajta.

Igazabol nem erdekel, mert akkor ugy allok hozza, hogy 1 Euroba kerul a program;) Annyit meger, meg ha masra nem is lehet majd hasznalni, csak korozgetni itt-ott.
  • lac coo
    Dehogy, én ilyent nem mondtam, semmi köze annak hogy játszol milyen ember vagy.
    Csak más a felfogásunk a témában ....
  • antgecc
    Látom a szemedben már komolytalan embernek számítok, csak mert motorháztető nézetben játszok. Mert az úgy nem szimulátor. Igaz? Bocsánat, hogy a 24 colos monitoromon keresztül szeretnék valamit a pályából is látni, nem csak az autó belsejéből.
  • lac coo
    Jah, motorháztető nézet ... miért nem ezzel kezdted ? :)

• antgecc
    Csak ott van sajnos havi előfizetési díj is. És nincs motorháztető nézet :(
  • antgecc
  • lac coo
    Tán az még olcsóbb is ha jól emlékszem :))))
    2 600 Ft egy kamu autómárkáért az azért elég vicces, már ha tényleg ennyi lesz :)
  • antgecc
    Ebben legalább egyetértünk :)
  • antgecc
    Kérdés milyen eredmények kellenek majd a jutalom pontokért. Meg kérdés maradnak-e az árak, ugyanis kb hetente változnak.
  • lac coo
    Én DTM-nek ! :)))
    F1-et is csak így parasztosan F1-esnek :)))
  • lac coo
    Akkor inkább iRacing, nincs kérdés ...:DDDD
  • antgecc
    Sportautók.

De ha még mindig ez a téma, holott te magad zártad le, felteszem még 1x a kérdést, mivel nem válaszoltál. Minek nevezel pl egy DTM-ben versenyző autót? Nagyon kíváncsi vagyok.
  • frango
    Hát hallod most néztem meg az árakat és megemelték őket. A legdrágább autó ~13euro. A legdrágább pálya meg ~10 euro. A legolcsóbb kocsi is ~9 euro. Nem tudom ki fog ennyit fizetni.? Ennyiért már komplett játékot veszek. Jó persze megveszik versenyen szerzett vRP-ért, de hogy lesz így bevétel? Open betára is így marad akkor az gyönyörű...
  • lac coo
    Jóhogy nem azt mondod, attól lesz valami versenyautó, mert sok matrica van rajta ! :)))
    De ok, ne hívjuk versenyautónak, de egy Clio-val, EVO-val sokkal jobb versenyezni....Bár ez ízlés dolga, túltárgyaltuk ...

Ezek versenyautók?:

• lac coo
    Hát ennyi pénzért, azért várnék már valamit :)De egyet értek veled, valami ilyesmi lehet .
    De ott van a Simraceway amiben 100 Ft-ért teljesen jó autót kapok, az teljesen jó időtöltésnek, ez azért kicsit drága arra ...
  • frango
    Ez inkább olyan: "Hetente leülök 2-3 órát versenyezni" játék lesz. Simbin-nek nem egy nagyobb projectje van, amin dolgozgat. Ezt csak azért adják ki hogy, legyen egy f2r játékuk is. Meg ugye kitöltik az időt, hogy jöjjön egy kis bevétel is, amíg ki nem tolják a nagy címeiket. Szerintem így gondolkodnak:)
    Azért ettől a játéktól ne várjunk egy pcars-t vagy rfactor2-t!
  • antgecc
    Most komolyan, te minek hívsz egy F1-es, DTM vagy egy WTCC autót? Még kimondani sem lehet így. F1-es, DTM és WTCC versenyautó. Racing Car. Így jobban tetszik? A játék neve: Raceroom RACING Experience. Erről szól.

Ha szőke nő kell, akkor szőkét keress, ne barnának panaszkodj, hogy te a szőkéket szereted!
  • lac coo
    Értem. De nyilván csak akkor dobom fel, ha lesz mire költenem a maradék 4 eurót is .
    De mindegy, nem flémelek tovább, majd meglátom mit hoznak ki belőle , nem vagyok én semmi jónak ellene ...:)
  • lac coo
    Versenyautó az ami versenyzik ! :DDDD ( De ez amúgy hülyeség, mit érdekel engem ki mit hív annak . Fiam mikor 3 éves volt ő hívott ilyen verdákat versenyautónak, szerintem felnőtt szájából még nem igen hallottam ezt a szót ...)
    Egy a lényeg: számomra élvezetesebb egy csúzkáló, pattogó, gyenge fékű utcai autó mint ezek. Persze normális gumifizikával :)

De egy tuti, ahogy nézem komoly bajban vannak a hivatalos tartalmakkal .
  • frango
    A minimum az 5 eurós csomag. És ezt is csak steam egyenlegből lehet kifizetni. Szóval először még steamre is fel kell dobni a pénzt.
  • antgecc
    Bármivel lehet, de egy utcai széria autót nem hívnak versenyautónak. Ugye tudod?
  • lac coo
    De ezek a verdák nem érdekelnek, akár milyen jók is! :)
    Nyilván az alap csomaghoz megnézek valamit get real modban, de csak ha nem kell feltöltenem X mennyiségű pénzt, amiből egy eurót aztán elköltök.... Mert egyenlőre nincs mire költenem.Ha az lesz, hogy ok utaljak paypallon 1 eurót akkor ok, de nem töltök fel csomagot a semmiért .

Gondolom így már érted :)Erről kár vitatkozni, nekem ezek semmire valók .:)) De gondolom sokan vannak úgy, hogy de jóversenyótóóó ! :)))

A "vesenyautóról" meg annyit, bármivel lehet versenyezni :D
  • antgecc
    GetReal módért jóval többet? Mármint JÓVAL többet? Az ~1 auró már jóval többet jelent nálad? Kapsz egy ingyenes játékot. Semmit nem kötelező megvenni. Nekik viszont sok munkájuk van benne. Ha te nem vagy képes egy lófasznyi kis pénzt beleadni, akkor ne is strapáld magad a játék követésével. Az autókkal meg még mindig nem tudom mi bajod van. Nagyon jó verseny verdák vannak benne, élvezet velük menni.
  • lac coo
    Nem arról van szó, de ezért minek kell pénzt kérni ?
    Rontanak a játékon szándékosan, aztán fizetni kell, hogy újból használható legyen ? :)))

Meg asszem pénz csomagokat lehet venni, no most autó tuti nincs benne ami nekem megérne 5 forintot akár, a get real módért meg minek költsek jóval többet ? Ha esetleg olyan fizikát dobnak össze ami bealázza NKP-t iR-t rF2-őt stb, akkor vígan adok nekik pénzt mert van miért, de erre nulla esély van, ebben biztos vagyok ....

Persze alapból ki kell próbálnom valamit get real modban, addig míg nem láttam, érdektelen az egész .
    Nekem úgy tűnik megint csak AC marad :)))
  • antgecc
    Gondolom kibírja a büdzséd :)
  • frango
    Állítólag igen. Az apex hunt-tal egyetemben. Ilyen 1euro lesz az áruk(99vRP).
  • lac coo
    És a Get Real mod tényleg külön fizetős lesz ???
  • frango
    Ez az, hogy minden be van állítva rendesen csak competitionben valahogy elállítódnak a dolgok.
    Meg ezt a Saleen S7R kocsit se értem. Most vagy nincs rendesen megcsinálva még vagy én vagyok a béna, de rohadtul nem lehet azt a kocsit rendesen vezetni. Mindig máshol van a féktáv meg kanyarodni se tud rendesen. A többi egész vezethető, de ez valami nagyon s..r.
  • antgecc
    Nem hallottam még róla hírt, de úgy tartanám logikusnak.

Ha erős az FFB, akkor vedd le, driverben is meg ingame is megteheted.

Competition annyival szerethetőbb, hogy sokkal több a résztvevő, izgalmasabb a verseny. Viszont az amateur mód valóban lehangoló, főként amiatt, hogy nem bünteti a pályaelhagyást némely komoly helyen. Ha már competition, illene GetReal-en kiírni.
  • frango
    DFGT-m van. Na most jó volt. Annyira fordult amennyire beállítottam. Viszont a FFB meg rohadt erős lett. Mindegy hagyom ezt a competitiont, mert ez az "Amateur" mód is rohadt idegesítő. Körözgetni meg sima pálya tesztnél is tudok.
    Amúgy azt lehet tudni, hogy Open Betában lehet majd normális versenyeket is tolni?
  • antgecc
    Milyen kormányod van? A driverében állíts be 360°-ra, úgy korrekt lesz. Én is ezt tettem.
  • frango
    Competition-nél csak nálam van az, hogy csak 180fokot fordul a kormány? Olyan érzékeny így, hogy képtelenség normálisan vezetni.
  • antgecc
    Nálam egyelőre 3 negatívum van:
    1. Competitionök Amateur fizikával mennek.
    2. Pályaelhagyásokat, amikkel szép előnyöket lehet szerezni, néhol nem bünteti a rendszer.
    3. Friendek profiljában nem tudom megnézni, hogy melyik competitionben milyen eredményt ért el.
  • frango
    Azért egy jó kis mininek vagy clionak én is örülnék. Meg remélem, hogy visszarakják a Nissan GT-R-t is. Hátha open betára már több dolgot beleraknak.
  • lac coo
    Persze meg lehet benne ezer fele auto, bar az eleg beljos jel, hogy mar a peromonak szant betaban is kamu autok vannak. De most ebben a formaban eleg sok embert eleve kizarnak a jatekbol, tapasztalatbol mondom ,hogy rengeteg emberen nagyobb evezetet jelent egy gyengebb auto. De talan kesobb... :)
  • antgecc
    Competitionben csak Amateur van. Ha Leaderboard challenget indítasz, ott már működik a GetReal.
  • Adam Jonas
    Hol van még a teljes verzió?! :) Ez az egyik, a másik, nem tudom, hogy mégis mit vártál? :) Akkor valami komoly gond van, ha a SimBin GT5 és Forza 4 elvét követi, vagyis szériaautók sokaságát kezdi el kiadni. Nem az, mert biztos jó érzés vezetni, de nyilván nekünk, mint autósport rajongóknak, nem az az élvezet, hogy egy széria Z4-sel vagy R8-sal süvítek a Nordschleife-n. :)