2424
  • Alexease
    Beindult a buli, az arak visszakerultek az eredeti szintre;)

• lac coo
    Úgy hallottam az a terv, hogy a benzint is venni kell az autóba :)))
  • Alexease
    Az iR-ben 12$ az auto es 15$ a palya;) Ami kedvezmenyekkel (legalabbis nalam a 100% miatt) igazabol 9/11$.
    Persze, ez meg igy sem keves, de egyreszt ez DOLLAR nem EURO (:P), masreszt az iR-hez evente alig nehany dolog jon, vagyis kibirhato (a minosegi, scannel, hiheto dogok mar le voltak irva;).

Az RR azert necces, mar igy az elejen, mert erezhetoen sok autot akarnak beletolni, es mar most a fele kamu cucc.

Raadasul, ha lesz is valami vRP gyujtogetes vagy nyeresi esely, akkor valszeg ugy intezik, hogy mindig olyan autoval ami alig fogy;)

De addig nem erdemes elasni oket, amig meg nem jelenik az open beta, es veglegesek nem lesznek az arak. Korabban voltak „normalis” arak, aztan hirtelen 5x annyi lett minden. Lehet csak valami teszt volt...
  • lac coo
    Lentebb írta Toya, hogy volt stressz-teszt, de szakadozott minden ....
  • lac coo
    Az 1 eurót letojom... De ha veszek 3 autót és 4 pályát , ami azért nem olyan sok, kifizetek érte 15-20 000 Ft. ???
    Az 5 euró per autó úgy lenne reális ha valami űber minőség lenne, annak idején iR-hez vettem annyiért autót ....
  • frango
    Azt mondták, hogyha meg lesz a stressz teszt alatt az egyszerre 2k online játékos, akkor lesz 2 hétig ingyen a GR mód(Én még sehol nem olvastam, hogy végül is meg-e lett vagy sem. Bár szerintem így is úgy ingyenes lesz csak ösztönözni akartak. Vagy hazudtak:D).

Az az 1 euro az meg minimum 5. Mert ugye csak csomagban lehet venni a pontokat...
  • Alexease
    A 10 Euro kornyeki darabar szerintem is sok. 5 lenne talan a realis, de ugy hogy a palyakat ingyen adjak. Es 2-3 ha a palyakat is venni kell.
    Valszeg meg nem voltak vegleges az arak, ha megjelenik az open, es vasarolni lehet, akkor lesz biztos.

De ha jol olvastam valahol, az elso ket hetben ingyen adjak a GetReal modot;D Bar ebben is van valami trukkozes, mert eloszor meg a GetReal tartalmazta a no help, damage es car setup reszt. A tegnapi listaban mar ezek kulon-kulon voltak;) Vagyis a GR ingyen lesz, de ha kell a masik ketto, akkor vedd meg, vagyis igazabol megis ketszer annyi lesz:DDDDD
    Persze itt most 1EUR tetelrol van szo, vagyis lenyuegtelen, csak az elv;P

A GetReal vezetesi elmenyben csak annyiban kulonbozik az Amateur-tol (legalabbis amit en reeztem belole), hogy nincs ABS, TC es SC.

Plusz szolgaltatasban is kulonbozott (de ez mar nem biztos), vagyis lehetett autot allitgatni.
  • antgecc
    Vigyázz, Lackó minnyá' megmondja neked, hogy nincs is olyan, hogy versenyautó :)
  • lac coo
    Biztos kifogom probalni, de nekem ez tovabbra is kicsit tularazottnak tunik. Bar a getrealt meg nem probaltam ugye, de nagyon jonak kell lennie ,hogy ennyit megerjen nekem...
  • Alexease
    Ezen a heten, hogy mikor, az passz. Igazabol a beta forumon sem irtak semmit, legalabbis en semmi ertelmes, rendezett infot nem talaltam meg rajta.

Palyakbol ingyenes a kamu RR (teaser) es a hegyi resz, es a Hockenheim.
    Autokbol elvileg 5-ot adnak: a BMW es a Saleen es 3 kamu.

Egyelore csak verseny (GT es Prototype) autok vannak/lesznek benne. Amit erdemes esetleg megvenni: BMW Z4, Corvette, Porsche (RUF), Audi R8, McLaren MP4, Nissan GTR. A tobbi az amugy is kamu GT1 es Prototype cucc.

Valszeg hosszutavon gondolkodnak, ez is csak ugy eri meg, kesobb tuti lesznek sport autok is. Az utcai kerdeses.
  • lac coo
    De most akkor pontosan mikor indul az open beta ?
    Kívülállóként én meg sem tudom nézni sehol, milyen autók pályák vannak, lesznek benne ?
  • lac coo
    Én újraraktam ugyan úgy hiányolja az exe-ét .
  • antgecc
    Nekem is, még mindg ezt írja a teaser. Ez jelenleg normális vagy töröljem és töltsem le újból, mert már mennie kéne?
  • Alexease
    Nekem is tegnap 8GByte kornyeken toltott le cuccot. Nem neztem vegig a file-okat, de a bejelentkezo videok teljesen masok voltak, az biztos;)
  • frango
    Igen azt patchelik majd.
  • lac coo
    Mindegy most már leszedem, hátha az lesz frissítve a betahoz .
  • frango
    Az a cbt kliens mérete. Amúgy meg csak 1,1 GB-ot tölt le. Szerintem ez még mindig a Teaser...
  • frango
    "Steam - hiba
    Nem sikerült a játék indítása (hiányzó futtatható fájl)" - (-_-)

• lac coo
    Vagy csak valami bugos, mert túl gyorsan jön le ahhoz, hogy 8 giga legyen :)
  • lac coo
    Én nem tudom de a Teaser már nem működik .
    Letöröltem, most leszedem újból de közben meghízott 8 gigára :)
  • frango
    Akkor az open beta már megy? Most olvasom, hogy le kell szedni azt,ami a "Teaser" volt, mert az az open beta kliens.
  • lac coo
    Értem, gondoltam , hogy valami ilyesmi ...
  • frango
    Jelenleg a játékban vannak ezek az árak. Gondolom aki, mondja az onnan nézi.:)
  • lac coo
    Ezeket az infókat ( autó, pálya árak stb ...) hol olvassátok, mert én nem találom sehol ? Vagy nekem nem is elérhető mert nincs kulcsom a zárt bétához ?
  • Alexease
    Atirtam a programban a szerverelerest, ugy mukodott;) De most mar ugy sem muxik, frissitettek a tartalmat a szerveren, es mar kidob tartalom kulonbseg miatt.
  • antgecc
    Mivel, hogy autózgatsz? Nekem se a teaser, se a wip nem indul. Beta oldal se jön be.
  • lac coo
    2 palya es par auto kb 24 000 ft ???? Ott valakinek nagyon elgurult...
    Program szolgaltatast nem is ertem , azert penzt szedni.
  • Alexease
    Koszi, akkor autozgatok vele tovabb:)
    Meg verseny nincs, de jol tolja az AI, test Track-en is lehet veluk szorakozni. De erdekes gyorsan bedoglik a valto. De jo hangja van a meghibasodasnak is.
  • frango
    Mindenkinél ez van.:) Szerintem már az open betára készülnek. Szerintem csak reggel fog menni. Előző patchnél is úgy volt.
  • Alexease
    Egy hulye kerdes. (:P)

Egesznap elerhetetlen a program (Server Maintenance).
    Mindenkinel vagy csak nalam van valami bibi? Mivel ki akartam probalni, ha mar van megint net-em, igy kicsit megpiszkaltam, most mukodik, de most a weboldalukra nem enged fel:DDD Kiszurtak es kizartak, vagy egyszeruen most a weboldal sem mukodik? Koszi!
  • Alexease
    Az biztos hogy ugy lesz.
    Vicces lenne hogy az open betaban megvasarolt cuccokat lenullaznak es a veglegesben ujra megvetetnek veled:D
  • antgecc
    Nem tudom így lesz-e, de úgy lenne korrekt, hogy a már bétában megvásárolt dolgok alapból elérhetőek lennének a véglegesben.
  • Alexease
    Ezzel nincs gond, ez varhato volt es logikus. Ma mar elfogadott beta cuccert fizetni;) Csak az a fontos, hogy a fizetes/vasarlas/login resz mar ne legyen zart betas, ne hibazzon, mert toccsnek van kedve levelezgetni az elveszett/bugos vRP-k miatt:)

Nem mintha nagyon beakarnek vasarolgatni, van elvileg 2 palya, 6-7 auto (a kamukkal nem foglalkozom), es talan 10 program funkcio (ha fizetos lesz).

Bar a mostani arrakkal szamolva, ez kb. 10000vRP, ami lazan 80EUR:) Ez azert nem keves...
  • Alexease
    Amugy nem lenne ezzel baj, mert 10 eve a West fiverek is vasarlos-epitgetos programot terveztek, igazabol az iR is az, csak vicces hogy itt alap program funkciokat kell vasarolgatni-epitgetni.

Persze az is igaz, hogy sokaknak nincs szukseguk nehany alap dologra, jo nekik az arkad HUD az arcukba, nem akarnak autot allitgatni es a tores sem erdekli oket.

Csak hulyen adja ki magat, hogy az osszes alap funkcio annyiba kerul mint egy fantasy auto (pl. a fantaziadus Mistral M531):)

• antgecc
    Hát ja, kicsit gázos. És minderre még jön ez is:

"The open beta will be accompanied by a live release of the store. This means purchases made in the open beta are REAL! Please make note of this and be aware that funds will be withdrawn from YOUR account for every purchase from the release of the open beta."

Nem értem, hogy gondolják ezt...

Elszomorító, hogy mennyire a pénz az atyaúristen a mai világban.
  • Alexease
    Meg szerencse, hogy nincs olyan benne, hogy Gamepad = Free2Race, Wheel Support = 5EUR :DDDDD Esetleg az onboard vagy cockpit-ert is lehetne penz szedni:D Vagy a hangokert?!
  • Alexease
    Ez a build-eles meg nem megy nekik, 8GByte-ot toltott le a Steam patch cimszoval;DDDD

De legalabb nem mukodik, mert szerver maintenanca van:D

A boltban megjelent 15 jatekfunkcio, ami most ingyenes, de ha ott van, konnyen elofordulhat, hogy majd azokat is kulon-kulon meg kell venni. Van kozte egy-ket erdekes: Competition, Info Panel, Damage, Free Practice, HUD Options, Vehicle Options stb. Es persze a GetReal es Amateure driving model:)

Ha ez mind valoban fizetos lesz, akkor az ingyenesnek mondott program igazabol el sem fog indulni es/vagy hasznalhatatlan lesz;)

Pl. ha valaki GetReal-ben szeretne tolni, offline+online, szeretne indulni a hotlapos dolgokon, szeretne allitani az autot, a HUD-ot, a nehezseget akkor az kb. 10 Euros kezdo osszeg;)
  • lac coo
    Alapjában véve úgy szoktak lenni ezekben a játékokban, hogy legyen komoly csábító ereje egy-egy tartalom vásárláshoz (pénzért...) gyorsabban megszerezhető, nem kell komoly eredmény hozzá stb ..., szóval ha ilyen drága, lehet , hogy rohadt sokat kell majd menni, hogy piros pontokért odaadják :)))
  • lac coo
    Nekem sem mindegy, megyek is beváltom gyorsba azt a 2 milla eurómat!!!.)
  • Alexease
    A vRP-gyujtogetesrol es nyeremenyekrol sem olvastam eddig semmit, de nem bizok benne. Ha hasonlo rendszer lesz mint az SRW-ben (csak a legjobb 3-10. kap valamit), akkor ertelmetlen a dolog.

De akkor lesz a legnagyobb gaz, ha az egyeb hotlap tablazatokban lesz GetReal, de a hivatalos Competiton reszen (ahol elvileg a dijazott hotlapok lennenek) Amateur fog futni. Akkor nem csak ertelmetlen hanem hasznalhatatlan is a dolog.

Osszehasonlitottam es nagyon gagyi az Amateur resz, meg egy nehezen vezetheto auto is padogaz-padlofek. Nem beszelve a nagyon durva irrealis palyalevagasokrol.

Ha nem lesz kulon GetReal Competition, akkor semmi ertelme az egesznek. Legalabbis a szimesebb reszlegnek, mert a gamepad-esek tuti vorosre fogjak recegtetni a huvelykujjukat;D

Es ha valoban annyira dragak lesznek hozza a cuccok, akkor meg gyujtogetni, kororzgeti sem lesz ertelme. Azert az SRW-hez (meg ha gagyibbnak szamit a programm akkor is), konnyebben kiadok 0.2–0.5$-t 1-1 autoert (a palyak ingyenesek!), meg ha az online es a dijjazas ott is ertelmetlen.
    Foleg, hogy ott a tartalom ennek a sokszorosa (hetente jelenik meg uj auto), es az autopaletta is eleg szeles (a toloszektol az F1-ig).