6
-
#6 Azt hittem nekem vannak szövegértelmezési problémáim, de akkor megnyugodtam. Tényleg kimaradt a nem szócska. Oda se neki. Legfeljebb épp az ellenkezőjét jelenti... -
tmisi #5 "A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a zenei piacon a felhasználó hiába vásárol meg egy kiadványt, attól még csak birtokolhatja és módosíthatja az adott anyagokat, tehát nem válik a dalok tulajdonosává."
Ez csak nekem tűnik hamisnak? Szerintem így lenne jó:
A legnagyobb problémát az jelenti, hogy a zenei piacon a felhasználó hiába vásárol meg egy kiadványt, attól még NEM birtokolhatja és módosíthatja az adott anyagokat, tehát nem válik a dalok tulajdonosává. -
#4 lol a nagy kiadók azért mert a google kis csapatok zenéjét karolja fle nem mennek tönkre.
eleve a mainstreames zenének esélytelen a megingatása, különben már az underground virágozna a rádiókból,tévékből....de nem így van. -
#3 Agree!!! -
Justil #2 a web2.0 nem mást jelent, minthogy kocsmát csináltunk a webből... -
strogg #1 Én meg amondó vagyok, hogy a google karolja fel a ksi amatőr csapatokat, akikne ka zenéje igy megjelenne, és az eladásból közvetelnül kapnák a zsét.
10e szám rohannának hozzá világszerte a kis csapatok, akinek ez álom lehetőség, a google is jól jár, a nagy kiadók pedig vagy teljesen tönkremennek, vagy beállnak a sorba.
Értsük már meg,hogy a web2.0 nem mást jelent, mint a tartalom előállitás monopóliumának a végét!
Ennyi ;)