"Nem éri meg PC-re kiadni a játékainkat" - állítja Tim Schafer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mondjuk azokat venném meg 2k-ért, amiken nem mûködik a multi crack-elt verzión.
Visszamenõleg? Minek?

A PC-használót két elv vezérli:
1.) Konzolt soha a kezébe nem vesz.
2.) Konzervet nem eszik, mindig csak olyat, ami csúcsra pörög.

A konzolba van a pénz, a pc-be meg a vitamin.

Geralt Fisher, a Nagy Fehér Hohoho

Biztos megvennéd 2K-ért mikor ingyen letölthetõ bármi szélessávú nettel?
Tinman
Nem, hogy a Steam, de még az áramhálózat se fog örökké menni...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Mintha ma már nem követelné egy rakat játék az aktiv online létet: pl sc2
ha leállnak a blizz szerverek akkor fuccs az sc2-nek?
a helyzet ugyanaz és az sem segit, h dobozosban van meg 😊

Amugy ugyanannyi esély van arra, h a steam leáll, mint hogy a battle.net-et leállitja a blizzard.

Egyébként izlés kérdése, valaki szeretné a dobozt porfogonak valaki meg csak játszani szeretne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

csakhogy nem úgy tûnik hogy a steam leállna... és szerintem akkor letölthetõvé tennének egy offline aktiválót, és lehetõséget a lemezre írásra.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

A steam egy átverés. Az csak a kiadónak jó. Annak vanak komoly üzemeltetési költségei amit neked kell megfizetned.

És nem kapsz dobozt, nincs cd, nincs semmi, ha a steam egyszer leállna akkor buksz mindent.
Igaz -igaz, van azért jónéhány milliárd a pc-s játékokba, nem kell temetni, meg ha megszûnik, vagy nagyon lecsökken a pc-s játék ipar, akkor a hardvergyártó is meg fogják érezni (fõleg a vga gyártók).
zola2000
Ja, a másik pcs siker: a zynga elvileg sikeresebb üzletileg, mint az ea, pedig csak facebook játékokat gyárt.

(innen)

A

nem. sok játékot látttam ahol különbözik a dolláros és euros ár.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Narxis
A "le lehet" és a "le is lopják" között van egy kis különbség, de leginkább azt kell nézni, hogy mennyi ember warezol az egyes platformokon.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Legtöbbször az árfolyamokkal van a baj, most is gyenge a forint, de emlékszem mikor 230 körül volt, akkor egész olcsók voltak a steames játékok.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Pl ott a wow (phúj) only pc és szerintem lassan 10 milliárd dolcsit kereshettek rajta, szóval azért van potenciál a pc játékokban.
(a 10milliárd csak saját becslés)
NEOreg3
olcsóbb lehetne, de nem a steam határozza meg az árakat, hanem a kiadó

ami viszont valóban a steam hibája: hogy náluk a dollár=euró

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
õ legalább kerek perec megmondja és nem ferdít

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Vorpal
Nem mindegy mire adják ki? Mindenhol le lehet lopni.

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

narumon
Egyébként én tényleg nem értem, hogy hacsak nincs valami kurvanagy akció akkor a steam drágább mint egy dobozos játék rendelése mondjuk angliából. Nem az volna a digitális disztrib egyik lényege, hogy olcsóbb mert nem kell gyártatni semmit???

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

a_n_d_r_e_w
zavvi.com, game.co.uk, vagy ott a steam (bar tapasztalatom szerint utobbi neha tobbszorosen dragabb mitn a masik ketto, de az akcios kinalat ott is jo). 5000Ft korul veszem a premier jatekokat.

Szoval legtobb esetben megoldhato, ha az ember komolyan gondolja es nem csak kifogasokat keres.

One Vision. One Purpose.

Én vennék eredeti játékot pc-re, hogyha olyan 10-15 euró körül lenne egy újonan megjelent játék ára, NEKEM nem éri meg 40-50 eurót kidobni az ablakon egy szaros lemezért! Szerintem ezzel mások is így vannak. <#gonosz3>