"Nem éri meg PC-re kiadni a játékainkat" - állítja Tim Schafer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PC-használót két elv vezérli:
1.) Konzolt soha a kezébe nem vesz.
2.) Konzervet nem eszik, mindig csak olyat, ami csúcsra pörög.
A konzolba van a pénz, a pc-be meg a vitamin.
Geralt Fisher, a Nagy Fehér Hohoho
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha leállnak a blizz szerverek akkor fuccs az sc2-nek?
a helyzet ugyanaz és az sem segit, h dobozosban van meg 😊
Amugy ugyanannyi esély van arra, h a steam leáll, mint hogy a battle.net-et leállitja a blizzard.
Egyébként izlés kérdése, valaki szeretné a dobozt porfogonak valaki meg csak játszani szeretne 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
És nem kapsz dobozt, nincs cd, nincs semmi, ha a steam egyszer leállna akkor buksz mindent.
(innen)
A
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
(a 10milliárd csak saját becslés)
ami viszont valóban a steam hibája: hogy náluk a dollár=euró
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Szoval legtobb esetben megoldhato, ha az ember komolyan gondolja es nem csak kifogasokat keres.
One Vision. One Purpose.