14
-
#14 hajnaltores:
Charlie Chaplin óta tudjuk, hogy egy ismert/ismeretlen ember téblábolása, vicces/szomorú/fájdalmas esése-kelése vicces tud lenni. Főképp úgy, hogy négy fal között röhöghetünk rajta.
Te is teszed - csak amerikai sorozatszereplőkkel...
-
hajnaltores #13 Igen, remekül szórakoznak, nem egy csavargyárban dekkolnak, vagy kajálnak egész nap, és nem a napi betevőjükért bohóckodnak...Sőt, te még meg is nézed, tehát a jóvoltadból még második évadot indítanak ebből a ...szságból... -
winnie #12 és közben remekül szórakoznak? pár százezer forintot, 2 szereplő 1,2 milliót. -
hajnaltores #11 Nem is vagyok az...senki nem állította:) Te viszont elég nagy pöcs lehetsz, ha mindenki utál téged...
Ha az átlag hülye hazamegy a munkából és nem is sejti, hogy mekkora összegeket kapnak ezek a barmok, akkor örüljön, mint majom a farkának, ha Kiszel Tünde vigyorogva esik hanyatt egy ilyen nívós műsorban...erre nem tudok mit írni...Magyar embernek Magyar színvonal dukál. Micsoda szivatás, ha valaki összetör a fején egy tojást, vagy elcsúszik, netán beleesik egy medencébe...fúha, megbotránkoztató...röhejes, de az is aki gerjeszti ez az egész értéktelen szarnak sem nevezhető nézhetetlen okádékot. -
#10 Mennyi pénzt kaphatnak ezek, hogy vigyorogva csinálnak magukból hülyét? -
l300d #9 na lehet tippelni. hogy mikor lesz a valo vilagban a szekszjelenet :) hetfon indul a vetelkedo a tv2 on tehat vasarnap vagy hetfore varhato az elso szekszjelenet a valovilagban. mellesleg eleg sok szekszre lesz szukseg hogy valaki nezze. kivancsi vagyok mi ujat tudtak kitalalni. -
barcames #8 óriási sztárok:S kurvák,buzik egy helyen! 2+2=8;) okosak is nagyon;) -
#7 Bizony - rengeteg (tényleg) énekes/nő és seyuu (anime / visual novel szinkronszínésznő) is van köztük.
Persze, a bátrabb polgárok sem hiányoznak [t*k*nbaxások, arcra zuhanások...].
-
#6 Szerintem a japánban is celebek vannak. Egy rakás szereplő ugyan az különböző műsorokban, gondolom ők a japán "celebek" csak mi nem ismerjük őket. -
Szefmester #5 Az eredeti japán műsor valahogy érdekesebb, pedig ott nem is celebeket szivatnak hanem egyszeri átlagembert és a sokadik forduló után kap valami csekélyke kis pénzösszeget.
Ez a műsor meg lehet hogy szórakoztató de nagyon meglátszik hogy a költségvetésben a legmagasabb összeg a sztárgázsik lettek, és nem a díszlet.
Ha ilyen műsort akarnának rendesen, akkor élesszék fel a játék határok nélkült.. ott lehetne akár egy celeb edisön is. -
Nailyenugysincs #4 Én csak 10 percet láttam nemtom melyik részből de csak annyira tudtam gondolni hogy "Ezek megőrültek?"(De nem jó értelemben) -
#3 Láttál egyáltalán egy részt is?
Rohadt unalmas, fárasztó munkanap után egy amúgy sem kedvelt szelep(b) szívatásának látványa felszabadító tud lenni: nincs nagyobb öröm a kárörömnél.
-
winnie #2 Nem lehetsz túl okos fórumozó, ha szerinted megdöbbentő, hogy a mindenki által "hőn szeretett" celebek esései, kelései, szívásai nézettnek számítanak. -
hajnaltores #1 Uramisten! Ez sikeres? Ez a fos?