A TV2 folytatja hazánk sztárjainak szívatását

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
hajnaltores:

Charlie Chaplin óta tudjuk, hogy egy ismert/ismeretlen ember téblábolása, vicces/szomorú/fájdalmas esése-kelése vicces tud lenni. Fõképp úgy, hogy négy fal között röhöghetünk rajta.
Te is teszed - csak amerikai sorozatszereplõkkel...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Igen, remekül szórakoznak, nem egy csavargyárban dekkolnak, vagy kajálnak egész nap, és nem a napi betevõjükért bohóckodnak...Sõt, te még meg is nézed, tehát a jóvoltadból még második évadot indítanak ebbõl a ...szságból...
és közben remekül szórakoznak? pár százezer forintot, 2 szereplõ 1,2 milliót.
Nem is vagyok az...senki nem állította😊 Te viszont elég nagy pöcs lehetsz, ha mindenki utál téged...

Ha az átlag hülye hazamegy a munkából és nem is sejti, hogy mekkora összegeket kapnak ezek a barmok, akkor örüljön, mint majom a farkának, ha Kiszel Tünde vigyorogva esik hanyatt egy ilyen nívós mûsorban...erre nem tudok mit írni...Magyar embernek Magyar színvonal dukál. Micsoda szivatás, ha valaki összetör a fején egy tojást, vagy elcsúszik, netán beleesik egy medencébe...fúha, megbotránkoztató...röhejes, de az is aki gerjeszti ez az egész értéktelen szarnak sem nevezhetõ nézhetetlen okádékot.
Laza
Mennyi pénzt kaphatnak ezek, hogy vigyorogva csinálnak magukból hülyét?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

na lehet tippelni. hogy mikor lesz a valo vilagban a szekszjelenet 😊 hetfon indul a vetelkedo a tv2 on tehat vasarnap vagy hetfore varhato az elso szekszjelenet a valovilagban. mellesleg eleg sok szekszre lesz szukseg hogy valaki nezze. kivancsi vagyok mi ujat tudtak kitalalni.
óriási sztárok:S kurvák,buzik egy helyen! 2+2=8😉 okosak is nagyon😉

IMYke2.0.0.0
Bizony - rengeteg (tényleg) énekes/nõ és seyuu (anime / visual novel szinkronszínésznõ) is van köztük.
Persze, a bátrabb polgárok sem hiányoznak .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

buklee
Szerintem a japánban is celebek vannak. Egy rakás szereplõ ugyan az különbözõ mûsorokban, gondolom õk a japán "celebek" csak mi nem ismerjük õket.

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

Az eredeti japán mûsor valahogy érdekesebb, pedig ott nem is celebeket szivatnak hanem egyszeri átlagembert és a sokadik forduló után kap valami csekélyke kis pénzösszeget.

Ez a mûsor meg lehet hogy szórakoztató de nagyon meglátszik hogy a költségvetésben a legmagasabb összeg a sztárgázsik lettek, és nem a díszlet.

Ha ilyen mûsort akarnának rendesen, akkor élesszék fel a játék határok nélkült.. ott lehetne akár egy celeb edisön is.
Én csak 10 percet láttam nemtom melyik részbõl de csak annyira tudtam gondolni hogy "Ezek megõrültek?"(De nem jó értelemben)
IMYke2.0.0.0
Láttál egyáltalán egy részt is?
Rohadt unalmas, fárasztó munkanap után egy amúgy sem kedvelt szelep(b) szívatásának látványa felszabadító tud lenni: nincs nagyobb öröm a kárörömnél.

Nem lehetsz túl okos fórumozó, ha szerinted megdöbbentõ, hogy a mindenki által "hõn szeretett" celebek esései, kelései, szívásai nézettnek számítanak.
Uramisten! Ez sikeres? Ez a fos?