Szekeres Viktor

Tovább szívatják a magyar sztárokat

6 hét és 29 epizód után november 26-án véget ér az Ezek megőrültek első szériája a TV2-n. A műsor rajongóinak azonban nem kell sokáig várni a folytatásra, januártól új részekkel, ismét képernyőre kerül a műsor.

Új epizódokkal folytatódik a TV2 sikerműsora, az Ezek megőrültek! A csatorna által saját fejlesztésűként emlegetett formátum az októberi indulás után azonnal a nézők kedvence lett, s átvette az uralmat abban a műsorsávban, mely már jó ideje az RTL Klubé volt A széffel és a Vacsoracsatával.


A műsor alkotói új szereplőket, a régi, közkedvelt feladatok mellett még őrültebbeket, és az eddiginél is szórakoztatóbb tartalmat ígérnek. Kiss Péter programigazgató szerint a műsor népszerűségének a felhőtlen szórakoztatás a záloga. "Az Ezek megőrültek! a TV2 utóbbi éveinek egyik legsikeresebb műsora, a nézők nemre és korra való tekintet nélkül imádják. Többek közt ezért is döntöttünk úgy, hogy januártól itt a folytatás. Fantasztikus díszletek között, ezúttal stúdióban fogunk dolgozni, a már bizonyított műsorvezető párosunk, Rákóczi Feri és Majka mellett pedig egy új, állandó szereplővel is találkozhatnak a nézők." - mondta Kiss Péter.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #14
    hajnaltores:

    Charlie Chaplin óta tudjuk, hogy egy ismert/ismeretlen ember téblábolása, vicces/szomorú/fájdalmas esése-kelése vicces tud lenni. Főképp úgy, hogy négy fal között röhöghetünk rajta.
    Te is teszed - csak amerikai sorozatszereplőkkel...
  • hajnaltores #13
    Igen, remekül szórakoznak, nem egy csavargyárban dekkolnak, vagy kajálnak egész nap, és nem a napi betevőjükért bohóckodnak...Sőt, te még meg is nézed, tehát a jóvoltadból még második évadot indítanak ebből a ...szságból...
  • winnie #12
    és közben remekül szórakoznak? pár százezer forintot, 2 szereplő 1,2 milliót.
  • hajnaltores #11
    Nem is vagyok az...senki nem állította:) Te viszont elég nagy pöcs lehetsz, ha mindenki utál téged...

    Ha az átlag hülye hazamegy a munkából és nem is sejti, hogy mekkora összegeket kapnak ezek a barmok, akkor örüljön, mint majom a farkának, ha Kiszel Tünde vigyorogva esik hanyatt egy ilyen nívós műsorban...erre nem tudok mit írni...Magyar embernek Magyar színvonal dukál. Micsoda szivatás, ha valaki összetör a fején egy tojást, vagy elcsúszik, netán beleesik egy medencébe...fúha, megbotránkoztató...röhejes, de az is aki gerjeszti ez az egész értéktelen szarnak sem nevezhető nézhetetlen okádékot.
  • Laza #10
    Mennyi pénzt kaphatnak ezek, hogy vigyorogva csinálnak magukból hülyét?
  • l300d #9
    na lehet tippelni. hogy mikor lesz a valo vilagban a szekszjelenet :) hetfon indul a vetelkedo a tv2 on tehat vasarnap vagy hetfore varhato az elso szekszjelenet a valovilagban. mellesleg eleg sok szekszre lesz szukseg hogy valaki nezze. kivancsi vagyok mi ujat tudtak kitalalni.
  • barcames #8
    óriási sztárok:S kurvák,buzik egy helyen! 2+2=8;) okosak is nagyon;)
  • IMYke2.0.0.0 #7
    Bizony - rengeteg (tényleg) énekes/nő és seyuu (anime / visual novel szinkronszínésznő) is van köztük.
    Persze, a bátrabb polgárok sem hiányoznak [t*k*nbaxások, arcra zuhanások...].

  • buklee #6
    Szerintem a japánban is celebek vannak. Egy rakás szereplő ugyan az különböző műsorokban, gondolom ők a japán "celebek" csak mi nem ismerjük őket.
  • Szefmester #5
    Az eredeti japán műsor valahogy érdekesebb, pedig ott nem is celebeket szivatnak hanem egyszeri átlagembert és a sokadik forduló után kap valami csekélyke kis pénzösszeget.

    Ez a műsor meg lehet hogy szórakoztató de nagyon meglátszik hogy a költségvetésben a legmagasabb összeg a sztárgázsik lettek, és nem a díszlet.

    Ha ilyen műsort akarnának rendesen, akkor élesszék fel a játék határok nélkült.. ott lehetne akár egy celeb edisön is.