6
-
#6 "hanem valódi változást is hozunk majd a sorozatba"
Megoldják hogy egy Mario Kart-nál túllépjen a játék "szimuláció" része,és kiveszik az előre scriptelt pördülési lehetőségeket mert szembetűnő volt?:DD
Nemhinném...Marad a vérgagyi szimuláció, csicsa és extradömpinggel meg a szokásos fizetett kritikusokkal, erre van igény.
Aki F1-ezni akar SZIMULÁTOR jellegű játékkal az messze kerüli ezt a negyedmarék csillámporos lepkefost. -
Szefmester #5 Én például örülnék egy manager jellegű játéknak, ahol a tesztek (és akár a prostreet szerű szélcsatorna állítgatások) és a teljes csapat management benne lenne. Ha meg nagyon kedvesek akkor az alsóbb géposztályokat is beledobnák. -
#4 sztem semmit se ért ez a játék viszont ha belegondoltok grafikán semmit se kell változtatni mert ez még jövőre bőven jó lesz,szóval foglalkozhatnak minden mással.akár még jól is elsülhet. -
msgreg #3 Hát én nem tudom...szerintem közel sem hozta a játék az
én elvárásaimnak megfelelő szintet!
Szépen néz ki kb. ennyi...
A fizikáján lenne mit változtatni...:S
-
#2 Szerintem nincs semmi baj vele, hogy évente kijön frissített tartalommal. Akinek szempont a technikai fejlődés is, az max kihagy pár verziót. -
vinc3nt #1 pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
no comment