Ötvös Tibor

Nagy változások az F1 2011-ben

A Codemasters által kiadott F1 2010 szép sikereket aratott mind a kritikusok mind pedig a rajongók körében.

Épp ezért nem meglepő, hogy a kiadó egyik korábbi nyilatkozatában már arról beszélt, hogy "az F1 sorozat lesz a mi FIFA-nk". Szerencsére ma pontosították ezt a megnyilatkozást és kikötötték, hogy nem arról van szó, hogy minden évben frissítik a mezőnyt és az autókat, hanem valódi változások is lesznek benne.



"Az F1 2011 nem csak egy évszámváltást és a pilóták és a pályák aktualizálását jelenti majd, hanem valódi változást is hozunk majd a sorozatba" - jelentette be Rod Cousens, a Codemasters vezetője. "Ugyanakkor terveink között szerepel egy kifejezetten a fiatalok számára készített, böngészőből játszható F1 részt. Továbbá a sorozatot áthozzuk zsebkonzolokra is. Mindkettő jövőre debütál."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #6
    "hanem valódi változást is hozunk majd a sorozatba"

    Megoldják hogy egy Mario Kart-nál túllépjen a játék "szimuláció" része,és kiveszik az előre scriptelt pördülési lehetőségeket mert szembetűnő volt?:DD
    Nemhinném...Marad a vérgagyi szimuláció, csicsa és extradömpinggel meg a szokásos fizetett kritikusokkal, erre van igény.

    Aki F1-ezni akar SZIMULÁTOR jellegű játékkal az messze kerüli ezt a negyedmarék csillámporos lepkefost.
  • Szefmester #5
    Én például örülnék egy manager jellegű játéknak, ahol a tesztek (és akár a prostreet szerű szélcsatorna állítgatások) és a teljes csapat management benne lenne. Ha meg nagyon kedvesek akkor az alsóbb géposztályokat is beledobnák.
  • Batistuta007 #4
    sztem semmit se ért ez a játék viszont ha belegondoltok grafikán semmit se kell változtatni mert ez még jövőre bőven jó lesz,szóval foglalkozhatnak minden mással.akár még jól is elsülhet.
  • msgreg #3
    Hát én nem tudom...szerintem közel sem hozta a játék az
    én elvárásaimnak megfelelő szintet!
    Szépen néz ki kb. ennyi...
    A fizikáján lenne mit változtatni...:S
  • Glutamin #2
    Szerintem nincs semmi baj vele, hogy évente kijön frissített tartalommal. Akinek szempont a technikai fejlődés is, az max kihagy pár verziót.
  • vinc3nt #1
    pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    no comment