83
-
#83 Köszike!
-
#82 Én egy dolgot nem értek: azt hittem, ha nem trollkodom itt tovább, ez a sok kis senki irtózatosan on-topik, termékeny vitát folytat, megosztván velünk elméje gyümölcseit.
Hát ennyi lenne elméik gyümölcse, a nagy büdös semmi? -
Sir Ny #81 A konzerválás az biztos, hogy segít. Menni a nagy ismeretlenbe meg nem biztos. Elkezdhetünk minden energiánkkal megpróbálni felkészülni arra, ami jönni fog - de nem tudjuk mi fog jönni, ezért ez egy kicsit nehéz. Ahhoz, meg hogy konzerváljuk a Földet tudjuk mit kell tennünk, és biztos, hogy segít. -
#80 És ugyan ez a kérdés a terrorizmussal, vagy általában az aktuális biztonsági kérdésekkel kapcsolatban. Az aktuális biztonsági problémákra olyan válaszaink vannak, aminek köszönhetően pl. Amerika mint olyan, ami Amerika volt az 50-es/60-as/70-es években mára megszűnt létezni. -
#79 Igen vannak közös pontok a két paradigmában, csak az a kérdés, hogy a konzerválás mennyibe kerül, és mennyibe egy egyfajta előre menekülés.
A klíma valamikor gyökeresen meg fog változni, ha nem az elkövetkező 100 évben, akkor majd 1000 év múlva, vagy 10 000 év múlva. De előbb utóbb eljön az az idő, amikor a konzerválásra törekvés értelmetlen, és lehetetlen opcióvá válik.
Most a konzerválás az elsődleges paradigma, csak valójában azt sem tudjuk miért. Ez teljesen ugyan az a kérdés, mint az eutanázia vs. géppel életben tartani az embert. Ha gépre kapcsoljuk, akkor életben marad a beteg, de mint emberi lény megszűnik, ráadásul úgy, hogy elveszti az emberi méltóságát is.
Vajon mennyit kell az emberi mivoltunkból beáldozni ahhoz, hogy kvázi jelenlegi formájában megőrizzük a bolygót, és vajon tényleg nincs más lehetőségünk? -
Sir Ny #78 Ez is
-
Sir Ny #77 Ez is
[/quote] -
Sir Ny #76 [quote]Ez is[/qoute] -
Sir Ny #75 Jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy az ember elég életképes a jelenlegi klímában.
Ennek tükrében gondold át azt, hogy nem az a lényeg, hogy konzerváljuk a világot, hanem az, hogy minél tovább húzzuk, mert lehetséges, hogy a minél tovább húzás egyik feltétele a világ konzerválása. -
Sir Ny #74 -
#73 Pazarló vagy. Ha nem pofátlankodnál itt megint, megspórolnál egy bocsánatkérést. -
Merces #72 Elnézést kérek mindenkitöl a marha nagy off miatt de:
..na ez már a pofátlanság csúcsa ,méghogy provokátorok, olcsó troll vagy
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1289794415&index=3 #27 hsz itt kezdődött... -
#71 OK, üsse kő, megadom, de az #58-asban sokkal jobb mottók vannak. -
#70 Neked se lehet inger gazdag életed, ha ide SG-re jársz trollkodni, büszke vagy rá és még hangoztatod is. Lehet az életben is mindenki kiröhögött, vagy egyszer próbáltál trollkodni csak megcsaptak és azóta inkább a neten huszárkodsz. -
#69 "Az itteni úm. trollkodásom nem trollkodás, csupán egy új frontot nyitottam."
Na eddig szerintem ez volt a legjobb!
Komolyan gondolkodom, hogy szerzői hozzájárulásoddal felveszem a mottóim közé!
-
#68 Ezer bocs: ellenségeim (tbsz.) -
#67 Az itteni ellenségem úgy bezárnám egy ilyen sókristályba...
Ezzel csak a jövő régészeinek segítenék. -
#66 Grammar nazi appeared! -
#65 Hagyd. Csak egy troll. Figyelemre vágyik, s hogy reagálsz rá, meg is adod erre neki a lehetőséget. -
#64 majd én segítek.
a vízórákon keresztül akar a gaz imperialista, cionista kollektíva uralni minket. de nem kell félni, a hős táltos sereg már úton van s megvéd majd minket, árpádos kitűzőket fognak osztogatni, ami mint egy szent ereklye, egy keresztyén vudubaba fog téged oltalmazni hanuka idején. :DDDDDDDDDDDDD -
Attie #63 OMG! De jó, hogy ilyen problémáid vannak. Engem is zavar, ha valaki nem tud helyesen írni, de ilyenbe belekötni... LOL
Mikor akarod kikezdeni azt, hogy pl a magyarok a 7-es szárát át szokták húzni? Vagy pl az á-n az ékezet miért ferde, holott annak függőlegesnek kell lennie? Milyen é betűt használsz? Ezt: é vagy ezt: è? Helyes valamelyik?
Szerintem elkéne döntened, hogy ki a mentálisan retardált. Az az 50 ember aki nevet az idézőjel problémán, vagy az aki ezen lovagol még azután is hogy páran elmondták neki hogy talán ezt nem kéne? -
Dredd #62 OMG
...
figyelj, a vízórákról nincs ilyen lírai hasonlatsorod? abból is van külföldi, meg magyar fajta -
#61 + -
#60 Tőlem öt csillagot kapott a cikk, a kommentek miatt is (bocs, hírszerkesztő...). -
#59 -
#58 Jaj de jó, hogy valaki végre kezdi érteni a lényeget! Erről van szó.
A felső idézőjeles azt mondja neked: "Rám hallgass, hékás!", és "Majd én megmondom neked, hogy mit gondolj!"
Felülről indít, függésben tart, lógsz, mert lógatnak: "A semmi ágán ül szívem,/Kis teste hangtalan vacog".
Fogyasztó vagy, akit el lehet fogyasztani.
-----------------------------------------
Milyen ezzel szemben a magyar idézőjel?
Tiszteli az igazságot. Olyan, mint amikor valaki belép az Írás Templomába, és nem hangoskodással meg duhajkodással kezdi, hanem letérdel, és keresztet vet.
„Békesség a Földön a jóakaratú embereknek!”
Alulról indít, hogy a végén felemelje a lelked a mennyek irányába. Hát nem csodálatos? -
#57 A blogodban kijavítottad már? Hajrá! Meg aztán innentől fogva tőled is elvárjuk. Ja, és a gondolatjel funkciójával történő ismerkedést el kezdted már? Tudod, néha a hóhért is akasztják, szóval te is meg kapod... : ) -
#56 Na jó!
Hozzászólok én is az idézőjelhez...
Nekem egy genius klaviatúrám van. Ott nincs meg csak a felső jel.
Lásd: " "
Nem elehet, hogy inkább a hardvereket gyártó cégenél kellene akciót intézned?
Lehet, hogy pont a magyar nyelvtan ellehetettlenítésére a magyarság identitásának megtörésére hozták létre ezeket a klaviatúrákat?
-
#55 Az idézőjel nem parányi ügy.
Csak nézzétek meg a baloldali újságokat, úgymint zsindex.hu, népszara.hu, népszakadtság.hu - egyik sem használja helyesen a magyar idézőjeleket.
Ezzel szemben a Magyar Nemzet igen, és a Magyar Hírlap is igen. Na, kezdjük már kapisgálni?
Az itteni úm. trollkodásom nem trollkodás, csupán egy új frontot nyitottam. -
dzsagon #54 Ennél nagyobb ökörséget én még életemben nem olvastam. -
Sliderx #53 Hűűű mennyi faszláma. Itt minden van csak nem "bakatherium" IDÉZŐJEL POWAAAAA!!! -
DontKillMe #52 "Nekem most - az észak-koreai incidenst leszámítva - az a bajom, hogy notebookon nincs számbillentyűzet, és az Alt + kód emiatt nem müxik."
-Akkor ideje elővenni a user manuálját a notidnak. Egy kis help:
http://www.pctips.smittystips.com/v_ascii_characters_laptop_keyboard.php
-
Renegade #51 hát ez kész. :-)))
benézek, elolvasom, áááh, 50 hozzászólás, na nézzük, hogy mit gondoltok. először nem értettem, de a huszadik körül már nagyon röhögtem.
így tovább srácok, nekem jó kedvem lett. :-)) -
#50 Ha tahó akarnék lenni, azt írnám: magányügy.
Ha még tahóbb, akkor azt: ki a repedt kékeres tripperes faxom nem xarja le? -
#49 Amúgy ha már hejesirás, utolsó bekezdés: "körülmányekkel".
Valakinek már megvolt?
De igazatok van, idézőjel, az igen, az tényleg dúrva!
-
#48 Nekem most - az észak-koreai incidenst leszámítva - az a bajom, hogy notebookon nincs számbillentyűzet, és az Alt + kód emiatt nem müxik. -
#47 Hú vazze most veszem csak észre, hogy alul a motómban is van idézőjel, ráadásul hibásan.
Asszem rosszul vagyok, hánynom kell, hogy élhettem így eddig!?
Ártatlan vagyok, nem tudtam, Istenem, tényleg nem tudtam! Bocsássatok meg!
-
#46 Nos igen, asszem ezek a világ nagy kérdései!
Minmeghalunk, terroristák, meg afrikábanmegéheznek az smafu!
IDÉZŐJEL kesapa, na az az új mém, az a trendi!
-
warchief #45 Ezt szoftver oldalról is igen könnyedén meg lehetne oldani (lásd pl wordben). Nem feltétlenül kell külön gombot rátenni. -
#44 <q>Ez egy próbaidézet</q>