16
-
#16 Én meg aszittem, h egy arc néz rám a por alól három gigászi orrlyukkal... -
ldavid #15 a filmben elvileg titkos küldetés lesz a 18-as
egyébként érdekes, akár jó is lehet, én kíváncsi leszek rá -
#14 "Mozifilm lesz a Holdon talált videókamera felvételeiből"
"Ezúttal a plakát azt sulykolja belénk, hogy egyáltalán nem véletlen, hogy nem mentünk vissza a Holdra"
Most akkor valaki mégiscsak visszament, nem? Valahogy el kellett hozni azt a 'talált' felvételt ... -
#13 a kollégáim voltak. -
fozerl #12 Azért nem mennek vissza mert még nem is voltak ott. End of story. -
teddybear #11 Nekem csak néhány kérdésem lenne.
Ki találta meg a kamerát a Holdon?
Ki hozta vissza a kamerát a Holdról?
Egyáltalán, mivel és mikor ment oda? -
caprocorno #10 Jaaa, hogy ez egy lábnyom? Én szentül azt hittem, hogy egy mumifikálódott kéz félig betemetve homokkal -
winnie #9 ?? egy kicsit belekavarodtál.
akkor nem lenne fantázia, ha zoknis vagy cipős nyom lenne, hiszen épp te írod, hogy a mezítlábas megoldást nem tudod elképzelni, ergó fantázia kell, hogy valaki megoldja. -
endrev #8 Ezt a hülyeséget... Majd egy légkörtelen holdon biztosan mezitlábas szörnyek fognak rohangálni... Gratulálok annak akinek nem volt több fantáziája! -
DontKillMe #7 "Az Apollo-programot eredetileg 20, később költségvetési okok miatt 18 küldetésesre tervezték. Végül 17 küldetést hajtottak végre."
? -
bippo #6 Természetesen. Én balga, cím alapján már sejtésekbe bocsátkoztam. Azt hittem, valami dokumentumfilm lesz. -
#5 néznéd az eredetit, mi? -
trogi #4 Az Apollo 18 a Szojuzzal együtt repült 1975-ben... -
Gathavor #2 Most kezdik forgatni és márciusban már be is akarják mutatni? Meréééész. -
Wolfman017 #1 Ah már ránézésre tudtam, hogy egy újabb Viktor féle újabb köcsög félrevezető cím...