Készül a The Elder Scrolls V: Oblivion 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Tinman
Detto :-/

Jelenleg min. 10 db 8.5/10 feletti játék vár rám... ja és nem warezolok, mind legál.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

irány vissza akkor morrowindre. ott van változatosság tájban is, építészetben is...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

koschwarz
nekem annyi még nem játszott játék van már felhalmozva, hogy már csak azokkal 3 évig játszhatnék...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Tinman
Remélem soha nem jelenik meg, egyszerûen nincs elég szabim erre :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

KÖSZÖNÖM URAM! KÖSZÖNÖM JÉZUS!!! \o/
hát azért én örülök ennek a hirnek, remélem jövõre meg is lesz a játék.. a sima oblivion nem fogott meg nagyon, a fõküldetés eléggé laposra sikeredett. De játszhatóság terén és a szabadsága legyõzhetetlen.
Jó az, jól néz ki, és nagyon nem elavult... még most is megelõzi a játékenginek felét.... mert képes több magot használni. És a falloutokban látható hogy elég szép is, na meg gyönyörûen fut.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

yesname
Jóság lesz, kivéve ha még mindig azzal a xar elavult GameBryo engine használatával készül 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

erasmus4
Remélem nem igaz, mármint az a rész, hogy az Oblivion egyenes folytatása lesz. Abban ugyanis csak 1 nagy negatívum volt az unalmas egysíkú oblivion síkok, minden másban nagyszerû volt.

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe>

Kössz, ennek nem örülök, fél évig megint nem lesz életem!
<#eljen>

koschwarz
örülés!!!<#taps>