6
  • M0RN1NGST4R
    minek mész ilyen lepra helyre? nagy ívben kerülném el.
  • Garrett27
    És gondolom ezért a körútért még fizettél is...
  • hopp
    Egy hónapja voltam Izraelben egy Jeruzsálem-Betlehem-Holt-tenger körúton. Egyiptomból mentünk át a határon, ami úgy nézett ki, hogy a buszból leszálltunk az egyiptomi oldalon, és a kordonok között álltunk sorban jó 3 órát (ami gyorsnak számít, mert előfordul 5-6 órás várakozás is). Volt olyan, hogy háromnegyed órán keresztül egy métert nem haladt a sor, mert éppen mindenki kávészüneten volt.
    A csomagvizsgálatkor engem kikapott a sorból egy kedves gépfegyveres ember, hogy enyém-e ez a fotótáska, nem adott-e nekem valaki valamit, és kinyitnám-e. Mint kiderült, valószínűleg lőszernek nézték a kupac aksit a szkenner képernyőjén.. végül is megoldódott a tényállás, de azért feltettek pár kérdést a miért jöttem és mikor megyek már el innen témakörben.
    Izraelbe nem jött át az egyiptomi busz, ott egy izraeli zsidó sofőr várt minket, aki viszont Betlehemben nem mehetett be a palesztin területre, úgyhogy ott ismét buszt kellett cserélni, mert ott csak a palesztin arab sofőrrel lehet közlekedni. A város két fele között van egy aranyos, 9 méter magas betonfal, rajta őrtornyokkal. Kifele csak gyalog tudtunk menni egy ellenőrző ponton keresztül, aminek kb. olyan feelingje volt, mint a Half Life 2 elején, amikor leszállsz a vonatról. Egy rohadt nagy hangár kordonokkal, tele gépfegyveres őrökkel, akik üvöltöznek az arabokkal meg csak úgy passzióból.

Hát, nem túl barátságos nép, azt kell mondjam.
  • Jude666
    Személyszerint én nem tartom emberi "élőlényeknek" az izraelitákat
  • Slim Rick
    Megvetem az ilyeneket, akik tenni nem tennének semmi a közösségért. De elvárják, hogy a közösség kiszolgálja őket . . . Tipikus önző én felfogás.
  • Tetsuo
    Szemitak...