Plus500 tapasztalatok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont Java az telepitve van vagy valami kulon program kell hozza?
Mert amikor belepek acc-al es jelszoval akkor nem az van hogy nem jeleniti meg hanem vegig devizakat vagy reszvenyeket mutatja.Lehet hogy a mobiltelefon valtozatba nincs grafikon?
PSN : Kufi-
Lenen 1 olyan problemam amikor telefonon szeretnem hasznalni plusz500-at akkor a real-time grafikont nem mutatja.
Esetleg azt valahogy elo lehet hozni telefonon?
PSN : Kufi-
Ha tudnád mit kérdeztem akkor ezt az üzit le sem írod, de azért köszi, hogy próbáltál segíteni! 😊
Egyébként ha érdekel a kérdés elárulok egy apróságot a Plus500-ról! :
Ha letöltöd a progit és beregisztrálsz, kapsz 5000ft-bónuszt, amit ha 60szor megjátszol teljes egészében a tied és ki is utalhatod magadnak, ha idõközben nyereséget is termelsz magadnak azt már idõ közben is kiveheted, csak az 5000 bónuszt nem.
Ha feltöltesz saját pénzt akkor a feltöltésed után kapsz bónuszt kb 15-20%-ot, sõt elsõ esetben felajánlanak egy 10000ft-os bónuszt ha legalább minimum 10000ft-ot feltöltesz, ez esetben 100% a bónusz!
Tehát a kérdésem továbbra is (annak aki már tapasztalatból ismeri a választ!) az lenne, hogy ha feltöltök mondjuk 200eFt-ot és kapok 40e bónuszt, majd kiveszem a 200eFt-ot, a bónuszba kapott 40eFt megmarad-e? természetessen nem kivehetõ formátumban.
Köszi!
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
Bónusz pedig csak az "elsõ" belépõknek jár.
Voltam zárás előtt
Azt tudja valaki tapasztalatból, hogy ha betolok pénzt és kapok utána bónusz pénzt amit a progi folyamat reklámoz (pl: 200e befizetéséhez 40e bónuszt kap) és kiveszem utána a befizetett 200e-et akkor a bónusz 40e megmarad? vagy ilyenkor mi van?
Illetve ha egyszer befizetek és megkapom a bónuszt, a másodszori befizetés esetén is kapok-e bónuszt? Errõl tud valaki érdemben nyilatkozni?
Mit teszel, ha látod, hogy egy védett állat eszik egy védett növényt? :) Acer AS8935G Win7 Ultimate 64Bit
A választék igen nagy.
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nos külföldi oldalakon igen sok rosszat olvastam a Plus500-ról, többek között azt, hogy valaki párhozamosan futtatott egy demo és egy éles számlát, és a két gépen másként alakultak ugyanazon pozira. Mindkét pozi USD/EUR vétel volt, a demon az USD ára felfelé ment, az élesben pedig lefelé. Viszont a magyar fórumokon viszonylag keveset hall errõl az ember, és mivel mostanában terveztem éles számlát nyitni, teljesen meg vagyok zavarodva...
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Ez sikerülhet máshol is, van ahol 1:500 tõkeáttát is van... csak azt akartam mondani hogy sok kockázatot vállalsz, szerintem kezdj ismerkedni a money managment-tel elõször, és ne kockáztass többett mint a tõkéd 3%-a, szerintem, és a nagyok szerint is 😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Kockázat az ilyenbe. Nagyon gyorsan nyerhetsz, de ugyan ilyen gyorsan bukhatsz is elég sokat.
LAP: MSI K9A2 CF-F CPU: X2 6000+ VGA: Sapphire 3870 DDR4, RAM: 4GB Samsung, HDD: Seagate 320GB SATA2. Várható bele egy CoolerMaster HyperTX2-es
Csak azért "játszom" a bónusszal, mert jelenleg anyagilag lenulláztam magam lakásvásárlás miatt. Illetve még tapasztalatlan vagyok benne, de így is sikerült 2 hét alatt 35%-ot növelnem. Tudom ez semmi, de tapasztalatszerzésnek bõven megteszi. Ha már lesz elég tapasztalatom, és anyagilag is összeszedem magam, akkor majd befektetek.
Jó a szlogened, lehet nekem is át kellene vennem:
"Az elsõ 20 milliót nehéz összehozni, a többit lehet legálisan is!"
Oda próbálok minél több linket, hírforrást betenni, esetleg majd késõbb Bannert szerkeszteni hozzá.
Ez a topic fõleg a Plus500 tapasztalatokról szól. Én is lehet váltok a GFT-re, vagy Swiss.ch-ra a kis kínálat miatt.
Mint korábban írtam Én 500 000-es minimumot javaslok. Az a taktika nem vezet eredményre, hogy demón több százezerrel próbálgatja az ember és igazi pénzben meg kicsiben csinálja. Elmegy a kedve, meg nem is hoz sokat a kudarc is garantált.
Kezdetben napi 1000-2000 Ft-os profit már jó (bruttó). Ha a napi 6000-et eléred az már igen jó.
Valami tábla PC vagy okos telot venni nem árt webws felület nem pont olyan mint a progi de majdnem az.
Annyira nagy guru Én még nem vagyok😊 nincs meg az elsõ 100 millióm, de jól haladok.
Szintén javaslom a kapcsolatfelvételt Palinko kollégával az ebook-ok miatt. De ahogy ez is sokszor leíródott ez nem tanulható 100%-ig. Az idegrendszer kérdése pl, hogy valaki mikor száll ki. Az meg kapcsolatok kérdése, hogy melyik vállalat jelent be innovációt, vagy megy tönkre. Informatikai telekommunikációs cégeknél dolgozó emberekkel haverkodj (iwiw, facebook) olyan nyelveken, amit tudsz és lesz perspektívád mit csinálj.
Elõre is köszönöm.
Infó rólam: Valós pénzel "játszom" így teljesen más mint a játékpénzzel. Viszont amíg nincs tapasztalatom addig csak az induló 5000Ft-ot forgatom. Ha 4-5 hónap múlva is meglesz ez a pénzem és látok fejlõdést és elég tapasztalatot szerzek, akkor majd töltök egyenlegemre, de addig csak játéknak fogom fel.
Üdv.: Nufy
A másiknál (képet ide is rakjál, lkb. meg nyitási árfolyamot), mint láttad te is van veszteségi és nyerési zárási minimum. Ez együtt mozog az nyitási árfolyammal, ha a minimális értélre állítod be. Ha mindig dinamikusan változna nem sok értelme lenne😊
Tessék elolvasni:Tözsdei kereskedés könyv
itt a GYIK pontnál találsz infót.
+ van itt Palinko nevû fórumozó kérd el tõle a könyvei linkjét.
Szerintem azt töltötte le, de nagyon zavaros nekem a kérdése....
melyik bróker, milyen platform??
Én még csak demoban nyomom, viszont van egy-két problémám, amit a tõzsdefórumon hiába kérdeztem, ott úgy tünik nem élte túl senki a csõdöt... :S
Szóval ha beállítom, hogy csak akkor adok el, ha pl 250 egy egység, és lejtmenetben eléri a 260-at, akkro a beállításom leugrik 240-ra, ha visszaugrik az ár, akkor a beállításom is visszaugrik 250-re. Így magyarul sosem éri el a kívánt árat, amikor is automatikusan megnyílna a pozíció.
A másik, hogy eladásra indítottam pozit, és beállítottam, hogy pl 250-en zárja le. Hazaérve nézem, hogy jól felment, tehát mínuszban vagyok, viszont a nap folyamán jóval aláment a beállított értéknek, tehát le kellett volna zárnia a pozit.
Pls help!!!
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
Hátrányok. Eleinte az bekavart, hogy nem jelezte grafikusan a vételi árat. De a számokról pillanatok alatt leolvasható volt.
Nem volt idõkorlátja a a demó verziónak ez is jó. A legtöbbször 1 hónapos demót adnak. Ez persze megkerülhetõ, de a örök demó jobb.
Váltani a készpénzes változatra szintén gyors.
Ami hátrány, hogy kicsi a választék.
De így is jól megszegheti magát az ember. Nem árt minimum 500 000 fölött kezdeni. A valódi pénznél, bármennyire kezelted a demót valósághûen, más lesz a gondolkodásod. Meg kell szokni, hogy több heti akár havi fizetéseddel szórakozol.
Kezdésnek ajánlott a ritmikusan változó, jól kiszámítható részvényekkel, indexekkel kereskedni pl (Német BASF részvény):
[/url][/img]
Mindenkinek ajánlom. Nagyobb választékhoz pedig pld: GFT, vagy Forex.ch ami jó választás lehet.
Oldal: FXDD, FXPro, Alpari, FXCM, Oanda, InterbankFX, MigBank, Saxo
Valaki tud hasonló oldalt, programot?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Egyenlõre arra jutottam, hogy semmi kép nem töltöm fel a számlát, de az "ajándék" pénzt megforgatom, aztán lesz ami lesz.
Van egy olyan érzésem amúgy-hogy sokatoknak nincs tapasztalata benne, és csak lehúzásnak nevezitek, pedig ki se próbálta még.
Elismerem függõvé lehet válni tõle és sokat lehet rá költeni, de annak ellenére ha jól csinálod akkor nyerhetsz is vele. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom idáig. Engem ami még fõként érdekelne, hogy hogyan lehet kiutaltatni a "keresett" pénzt. Aki tudja rá a választ az megoszthatná velem.
Köszönöm!
További szép napot!
Szóval idõ kell ehhez.
A Plus500 meg sajnos nem hosszútávú befektetésre használható, hanem Day-tradingre. Nagyon sokat lehet vele kaszálni, de ismerni kell a piac forrásait és reagálásait.
All hail the double x!
All hail the double x!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Lehet hogy mákod van a legelején de hamar elveszted a kis pénzed, de ha érdekel a téma néz utána és tanuld meg legalább a technikai elemzés alapjait (youtubeon magyarul is van egy pár oktató videó, de inkább angolul) vagy olvasgasd a tõzsdével foglalkozó fórumokat. A bónuszos oldalakról hamar le fognak beszélni :-)
HP+
Tapasztalatom kevés, de egyenlõre nekem az jött le, hogy-ha jól csinálod akkor lehet abból az induló bónuszból sokat csinálni.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez egy topic, nem fórum. 😊
Ez is csak egy lehúzós szarság mint az összes többi. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5