52
Plus500 tapasztalatok
-
Nufy #12 Én regisztráltam. Kaptam 5.000Ft induló bónuszt. Pár nap alatt felvittem majdnem 9.000Ft-ig aztán most hirtelen buktam 6.800-at. De szerintem ha valaki komolyan ül felette, akkor hosszú idő után tud már belőle profitálni. Csak az a baj, hogy tapasztalatom még kevés. És nincs kedvem sok időt ráfordítani pláne, akkor ha utána nem fogom tudni kivenni belőle a zsét.
Tapasztalatom kevés, de egyenlőre nekem az jött le, hogy-ha jól csinálod akkor lehet abból az induló bónuszból sokat csinálni. -
#11 Ez hol nincs így? -
#10 Ahhoz, hogy te nyerjél, valaki másnak buknia kell. :( -
#9 a devizakereskedelem, árutőzsde nem csak egy szarság mint a többi lehuzos oldal... ettől függetlenül a többség bukik rajta... -
#8 sztem nagyon jó lehet, az ilyenekkel mindig mindenki sok pénzt keres, merj nagyban gondolkozni, sok pénzt fektess be ;) -
#7 "Ezért gondoltam, hogy megnyitom ezt a fórumot"
Ez egy topic, nem fórum. :)
Ez is csak egy lehúzós szarság mint az összes többi. :) -
#6 cserébe sok rosszat :D
-
#5 először pénzt kéne beraknod... de ugy is elbukod, szoval bele se kezdj :) -
#4 +fav, kiváncsi vagyok ki mit mond, de én sok jot még nem hallottam róluk. -
#3 ez is csak egy új hóbort, amivel a naiv embereket húzzák le... -
karajjj #2 nem tudom, én még sosem ütköztem bele, de ez nem reklám? -
Nufy #1 Sziasztok!
Mostanában az ember mindenhol ebbe az tőzsdei oldalba ütközik. Ezért gondoltam, hogy megnyitom ezt a fórumot, hogy mindenki elmondhassa a tapasztalatát, véleményét ezzel kapcsolatban. Engem főként a kifizetéses része érdekelne, annak ellenére várok minden féle bejegyzést ezzel kapcsolatba.
Üdv.: Nufy